Regulament
Bloguri
Mai observ pe ici colo relatii . Mai observ si despărțire.
Dar cum orice rană are pansamentul ei ,as incerca sa cred ca si pansamentul certurilor sau al scandalurilor ar fi despărțirea. Cu lacrimi cu durere cu suferință ,cu ce o mai fi despărțirea , dar de multe ori pentru a vindeca un suflet poate e bună. De o boală pacientul trebuie operat il doare operatia dar dupa ce se vindeca operatia el este sănătos. Tot asa si despărțirea poate fi o sansa de vindeccare a sufletului care in relatia de iubire este chinuit. Ma folosec de iedea (poate traita candva la intensitate maxima de mine care suna cam asa :
DUMNEZEU iti poate face bine si printr-o fapta pe care tu o consideri rea ,sau grea . Dar "TU" nu ai ochi sa vezi astea.)poate si tu prin suferința unei despărțiri sau prin raul destrămării unei relatii poti gasii mai tarziu binele.
Cu toate astea destramarile pot fi si civilizate ,pot fi si cu asa zisul circ de stradă,facut gratis si care da motiv de barfa spectatorilor.
Sunt de parere ca nu e necesar spectacolul despartirii. Si o despartire civilizată poate renaste o poere de genul am renuntat ...dar nu merita sa o fac. Sau nu stiu daca am facut alegerea corect in această despărțire.
Ba mai mult cineva avea o vorbă ...
O despărțire civilizată il rănește pe vinovat mai crunt ca o săgeată!!
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Pentru o despărțire civilizată trebuie ca amândoi să fie (cât de cât) civilizați.
Cine folosește despărțirea ca pe o secure și se închide în sine cu zeci de lacăte, nu realizează că, o dată închis, poate nu mai reușește să iasă...
poza blackrosse

blackrosse

  • Publicat Acum peste 2 luni
Bună dimineata!
Nu ma supăr. Stai linistită!
O zi minunata tuturor!thumbs up