poza membru
Regulament
Bloguri
Ieri ca a fost sarbatoare ,intamplator am dat peste un filmuleț pe net. Un "X" cu toate ca nu ducea lipsa de nimic ,avea de toate sa hotărât sa testeze bunatatea sufletească a lumi.
Sa postat intr-o zona ma circulata unde se aflau tot felul de oameni. Si a INCEPUT SA CERSEASCA DE MANCARE !
A trecut pe la tot felul de oameni de pe la diferite trasee sau prin fata fast foodu-rilor si a apelat la oameni care i-a vazut ca mancau. , POLITICOS A SALUTAT a zis : VA ROG FRUMOS SA IMI DATI SI MIE PUTINA MANCARE NU AM MANCAT NICI IERI SI MI E FOAME (ziua in curs era in jur de ora 16.00) a apelat la patronasi, la oameni instariti ,la femei cizelate ,la cucoane aurite cu asa zisa valoare, la oameni de inalta clasa etc.
Bine inteles a fost refuzat si chiar alungat dupa rugămintea lui.
In cele din urmă sa asezat langa un cersetor care din bani cersiti manca o pizza si ia repetat si lui cuvintele:
BUNA ! NU AM MINCAT NICI IERI SI IMI E FOAME VA ROG FRUMOS SA IMI DATI SI MIE CEVA SA MANANC !
Acesta bine inteles a rupt o treime din bucata lui de pizza si ia dat acrstui om. Acesta a mancat felia de pizza langa acest cersetor si la urma ia lasat acestui cersetor o suma frumusica de bani pt gestul lui frumos si a plecat . La care cersetorul a zis :
DOMNE DAR CE BINE AM PUTUT SA FAC SI CUI DE AM PRIMIT ATATIA BANI.
Deci: BUNATATEA SUFLETEASCA NU O GASESTI LA OAMENI PLINI DE BOGATII SI AVUTI.
FACAND O PARALELA INTRE ACEST CAZ SI VIATA DE RELATIE
Te intreb pe tine frmeie : de ce alergi sa îți câștigi prezenta langa un barbat super avut si plin de bogatii? Care practic are suflet negru. stiai ca sufletul si iubirea pura e ceea ce te ajuta sa le obtii pe toate. Sau zici : de ce sa fiu proastă sa traiesc fata săracă ? cand langa "EL" pot sa fiu o doamna bogata.
Dar ...
Ai uitat sa te gandesti ca pentru acel bogatas poti fi o uzina ieftină de placeri scumpe si o piesă de schimb in acelasi timp.
Acum te intreb pe tine barbate de rand :
De ce iti fuge gandul sau speranta la o femeie intolita de firma exagerat aurita care are o functie inalta sau un statut social ridicat si faci eforturi majore ca sa o obtii ?
Inainte de aceste eforturi ai uitat sa :
TE PRIVESTI PE TINE SI SA ITI AMINTESTI CA BARBATUL ARE OBLIGATIA SA SUSTINA MATERIAL SI FINANCIAR FAMILIA SI FEMEIA.Sau ONOAREA TA DE BĂRBAT SA TRANSPFORMAT IN PROFITOR ?
TE GANDESTI CA TU POTI FI MOMENTAN O APRECIERE DE MOMENT IAR ULTERIOR O CARPA PE CARE EA ISI VA STERGE PICIOARELE SI VEI PARASI RAIUL IN CARE TE AFLI FARA SA APUCI SA INCHIZI USA.
PANA LA URMA EGALITATEA SOCIALA SI INTELECTUAL OFERA STABILITATE.
DIFERENTA INTELECTUALA SI MATERIALA POATE ADUCE DISCOMFORT FAMILIAL ,REPROSURI SAU DESPĂRȚIRE.
DECI MIELUTUL NU VA TRAI IN CEATA LUPILOR.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Aloha. Am si yo un mesaj plin de bogatie sufleteasca: LA MUNCA, NU LA INTINS MANA ! Asta daca tot este cu urlat, apai sa urlam cu totii.
poza blackrosse

blackrosse Online acum!!!

  • Publicat Acum peste 2 luni
Dusmani-mi poarta pica!! Dar...