Regulament
Bloguri

Fluturii din ...ficat

De cand te-am cunoscut,lumea mi-a parut mai buna si viata mi-a parut mai frumoasa.Am inceput sa pasesc cu incredere spre viitor,mangaindu-ma cu gandul ca vei fi alaturi de mine.Sperantele mi-au napadit sufletul si dragostea ce ti-o port mi-a inundat inima.Acum vad tot ce e mai deosebit in oameni si minunate imi par toate.Orice lucru mic pentru mine e o mare bucurie,tu mi-ai spus ca ma iubesti.Fiecare zi indiferent de vreme,pare senina si calda.Peste tot vad oameni ce-mi zambesc si flori ce infloresc.Da,sunt indragostita.De tine.Simt ca esti sufletul meu pereche,desi nu te cunosc prea bine,dar te cred.Promisiunile tale imi coloreaza viata.Oare incep sa fiu naiva?Si daca nu te-as crede?Oare te-ai indeparta de mine? Incep sa ma indoiesc desi nu vad ceva ce m-ar ingrijora...deocamdata.Dar daca totusi minti?Incep sa analizez aproape toate vorbele si faptele tale.Incep sa gasesc tot felul de chichite.Oare sunt tacanita sau e normal sa pun sub semnul intrebarii felul tau de a fi?Offf...te iubesc si nu vreau sa te pierd asa ca indepartez pentru o vreme gandurile suspicioase despre tine.

Dorinta de a te face partas la viata mea,sa impartim si zambetele si lacrimile,ma face sa risc, sa-mi asum aceasta sansa buna sau...nasoala.Ma bucur de fiecare clipa ce o petrec in preajma ta si ii cer timpului sa mai intarzie...Profit de fiecare imbratisare ca sa ma simt iubita,am nevie sa simt ca tu ma iubesti.Am nevoie sa imi spui si sa-mi arati mai mereu ca tii la mine.Vreau sa te fac fericit,doar sa fii langa mine.Sa nu-mi spui ca-s prostuta dar, toata viata mea am asteptat privirea ta sa ma topeasca.Nu stiu ce m-as face daca tu m-ai lasa,probabil as plange.M-as vindeca cu greu tanjind dupa imbratisarea ta. Sa nu ma parasesti!Uite,ti-am spus ce simt,daca ai ganduri nebune cu mine mai bine pleci fara sa-mi spui nimic,voi intelege.Sa nu profiti de sentimentele mele! Sa nu ma superi,si sa ma faci sa sufar sa-ti port toate sambetele! Sa fiu razbunatoare si sa-ti doresc ca toate boalele sa le porti in spinare asa cum am purtat eu rana ce mi-ai pricinuit-o.

Ce ti-e si cu dragostea asta,m-a facut din om neom,mi-a zapacit gandurile si zgandarit hormonii.Inima o ia razna,stomacul are mofturi si ficatul pretentii. M-a umplut de dor si patimi.Orice ar fi,pentru iubire din iubire trebuie sa iubesc.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza moona81

moona81

  • Publicat Acum peste 2 luni
Totul va fi bine,intotdeaunabig hug
poza polonic

polonic

  • Publicat Acum peste 2 luni
i a un metaspar ! face minuni pt ficat big grin
draga moona eu iti urez sa ai multa rabdare si sa pasesti cu mult tact in noul inceput . sa ai puterea sa faci chimbari in asentiment cu invatamintele care le ai tras din experentele anterioare .
mult succes !
happy
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Am citit, cu ceva timp in urma:
"Dragostea reprezinta triumful imaginatiei in fata ratiunii"

Sa iubesti este magnific; sa iubesti si sa fii iubit(a) este Dumnezeiesc.
Un sfat, pentru toti si toate: nu incercati sa va razbunati cand sunteti tradati in iubire. Blestemele sau razbunarile vor avea efect negativ asupra voastra, mai mult decat va puteti imagina.
Aflati ca cei care tradeaza in iubire vor fi afectati si vor avea de patimit. Acest lucru nu trebuie sa va fericeasca ci, dimpotriva, sa va fie mila de ei.
poza danbvsb

danbvsb

  • Publicat Acum peste 2 luni
applause Moona să ai parte de iubire eternă
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Greu de digerat,
Boala de-i la ficat,
Și proverbul ce spune:
Fluturii trec, dar...piatra rămăne !!

winkinglaughing
poza moona81

moona81

  • Publicat Acum peste 2 luni
da mai Ame ca bine zici,sa-mi traiasca ficatul binehee hee
poza moona81

moona81

  • Publicat Acum peste 2 luni
Nu e vorba de sfat,ci de trairea in sine,dragostea pe toate le face mai luminoase,mai frumoase,cand observam umbra ei...deja e prea tarziu.Eu zic sa fim optimisti,si gheata se topeste pana la urmahappy
poza moona81

moona81

  • Publicat Acum peste 2 luni
Mno,eu acu aruncai momeala.Astept ori pestisorul de aur ori...ursul pacalit de vulpehee hee
Angiebig hug
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
big hug

Numai cine nu iubeste ,nu stie ce simfonie este in suflet rose
Sa fie cu noroc!
Iubirea merita traita,strop cu strop,indiferent de deznodamant.
Simte,viseaza,bucura-te,...acum! love struck