Regulament
Bloguri

Ce vor barbatii...

Bărbaţii spun că nu le înţeleg pe femei. Ei bine, şi femeile se plâng că nu-i înţeleg pe bărbaţi, aşa că suntem chit! Dacă e să ne luăm după părerea generală, multor femei nu le pasă ce caută un bărbat tocmai fiindcă se simt frumoase şi pline de sexualitate, iar atât timp cât bărbaţii sunt interesaţi de ele, este în regulă. În ziua de azi bărbatul trebuie să lupte pentru a-şi găsi un loc în lume, bărbaţii ştiu că trebuie să se chinuie mai mult pentru a-şi găsi o parteneră adecvată şi că femeile de astăzi au mai multe aşteptări de la viaţă decât, să zicem, acum 50 de ani. Dar aceste lucruri nu schimbă ceea ce caută un bărbat la o femeie.

Uneori, ce vor bărbaţii de la femei nu are de-a face cu felul în care arată. Femeile îşi imaginează că bărbaţii sunt vânători de frumuseţe, un mit vândut de reviste; de fapt în realitate, chiar dacă felul în care arăţi este primul lucru observat, când vine vorba de o relaţie pe termen lung şi de angajament, aspectul fizic nu mai este pe primul loc.

În primul rând un bărbat caută o relaţie din dragoste. Doamnelor, poate vă surprinde o astfel de afirmaţie, dar bărbaţilor le place să iubească şi să fie iubiţi! Orice bărbat are nevoie să ştie că-ţi pasă de el. Nu trebuie să-i spui tot timpul că-l iubeşti, dar alintă-l când e bolnav (se poate şi când nu e), fă-i surprize din când în când, ascultă-i problemele. Mulţi bărbaţi apreciază femeile care ştiu să asculte. Fără să îi critice, fără afirmaţii de genul “dacă aş fi în locul tău...”, pur şi simplu să stea lângă el şi să-l asculte. Spune-i că vei fi alături de el, oricând va fi dispus să-ţi împărtăşească lucrurile care-l frământă. Un bărbat vrea să se simtă dorit. Chiar dacă eşti de părere că ştie că-l vrei, arată-i-o. Flirtează, fă-l să ştie că te farmecă şi că te simţi norocoasă că eşti împreună cu el. Bărbaţilor le place să fie apreciaţi. Un simplu “mulţumesc” şi un zâmbet cald sunt suficiente pentru a-ţi exprima aprecierea faţă de ceea ce face el pentru tine.

Bărbaţii caută o femeie care să li se pară atractivă. Nu neapărat un model cu mers de felină şi care cântăreşte 50 de kg, ci o femeie care să fie mândră de cum arată, care ştie să-şi pună în valoare atu-urile şi care ştie să fie feminină. Să te îngrijeşti nu are nici o legătură cu a fi frumoasă. Bărbaţii preferă naturaleţea. O frumuseţe artificială, ca scoasă din cutie, va întoarce o mulţime de capete pe stradă, dar un bărbat care doreşte o relaţie serioasă va prefera întotdeauna o femeie naturală, prietenoasă şi amuzantă, o femeie care zâmbeşte natural şi care nu face o criză fiindcă i se întinde rimelul. Chiar dacă moda a introdus în vestimentaţie elemente masculine, nu uitaţi că sunteţi femei. Nu vă îmbrăcaţi ca nişte tipi, doar s-au inventat fusta, decolteul, materialele uşoare şi colorate. Fă puţin efort şi poţi avea încredere că vei arăta superb în ochii lui.

Bărbaţilor nu le plac femeile furioase şi care ţipă la ei. Vor o femeie care poate să dezbată un subiect şi care are o opinie proprie. Bărbaţii apreciază femeile spontane şi amuzante, înzestrate cu simţul umorului. Femeile sociabile sunt distractive.

Bărbaţii vor să aibă parte de respect din partea femeilor din viaţa lor. Să dai dovadă de respect faţă de bărbatul ce l-ai ales înseamnă să pui preţ pe gândurile, ideile, acţiunile, sentimentele lui. Înseamnă că-l consideri important şi trebuie să-i arăţi prin propriile tale acţiuni. Bărbaţii apreciază încurajările şi au nevoie de ele.

Nu în ultimul rând, dragostea trece prin stomac. Cândva, să ştii să găteşti era o cerinţă obligatorie pentru femei. Acum nu mai este, dar în mod cert, o cină bună este la loc de cinste. Unui bărbat îi place să-i găteşti. Dacă nu ştii, va aprecia efortul tău de a învăţa tot felul de reţete de dragul lui.

Bărbatul vrea o femeie care să fie numai a lui. Să poată avea încredere, să nu se gândească mereu unde eşti sau cu cine eşti.
Bărbaţilor nu le place să fie singuri.

Ce e interesant în toate aceste lucruri? Că bărbaţii vor de la o femeie cam aceleaşi lucruri pe care femeile şi le doresc de la un bărbat.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Noapte vesela ,Pisico. Vin de Recas, la butoi ...sa fie.happy
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Pisico, o fi bine, diferenta o face faptul ca am ajuns si la capat cu el, m am bucurat si ma mandresc cu rezultatul, apoi am luat alt autobuz. Cam asta este ideea. calatoria o poti inlocui oricand cu alta, in orice directie, pe cand rezultatul fiecarei calatorii....este si va ramane unic.
poza danbvsb

danbvsb

  • Publicat Acum peste 2 luni
Noapte bună Pisi wave
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
vezi stu, că e bine și în autobuz? ori primești o stare de bine, ori idei de afaceri! și dacă e și autobuzul lui andrieș, te-ai scos!
băieți, o seară frumoasă, material de vise v-am lăsat.... un diamant, o blăniță, tocuri roșii..... vinul îl alegeți voi, că doar v-am lăudat!
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Damn, mi ai trezit amintiri, cand faceam veioze Tiffani ......, 3 saptamani mesteream la o singura bucata......
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
https://scontent.fotp1-1.fna.fbcdn.net/v … F8ACA

și acum să dăm un citat de mare angajament! că uite de aia nu găsesc eu perfectul, că nu fumez
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
https://scontent.fotp1-1.fna.fbcdn.net/v … 7F809

asta e și virgină. nu cred că i-a spart cineva pietricelele...
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Am zis 48 dublu Q, nu...... - 48 happy)
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
stu nu mă crede deșteaptă că lumea zice că citez din *rupe-i fâșu** olling on the floor
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
păi e întrebarea blogului.
https://scontent.fotp1-1.fna.fbcdn.net/v … 1A70E

pt stu cu dedicațiebig hug