Regulament
Bloguri

Te iubesc femeie

"Cea mai minunată femeie din lume este cea care te iubeşte cu adevărat şi pe care o iubeşti cu adevărat. Nimic altceva nu contează" Mircea Cărtărescu

Din leagăn începem; prima femeie pe care o iubim este, evident, mama. Dar creştem şi dragostea se transferă spre alte femei. Uneori e doar o îndrăgosteală, ce apoi trece, alteori e foc mistuitor. Nu vreau să vorbesc despre focurile de paie, ci despre focul din vatră, viu, durabil, ce luminează şi încălzeşte un cămin.
Eu n-am fost în stare să scriu nici măcar o poezie de dragoste, dar asta nu înseamnă că nu exista dragoste în inima mea cât să inspire toţi poeţii dintr-o carte. Unii ştiu să scrie frumos, unii ştiu să cânte frumos, unii sunt pur şi simplu frumoşi, eu sunt doar un îndrăgostit. Azi ştiu şi înţeleg că iubirea este făcută pentru cei umili, cei mândri îşi închipuie că nu au nevoie de iubire: ei caută doar să cucerească, să-şi adauge trofee la palmares. Dorinţele lor poate se vor împlini, poate că îşi vor mulţumi poftele, dar... iubirea n-o vor cunoaşte niciodată.
Căci iubirea, ca şi credinţa, cere supunere oarbă. Tot ce nu e supunere şi devotament nu este iubire. În iubire n-ai să fii convins niciodată, n-ai să aştepţi probe niciodată. Trebuie să trăieşti mult, trebuie să suferi mult, trebuie să pricepi mult pentru ca inima ta să primească şi să recunoască iubirea. Iubeşti, suferi, trăieşti, aceasta e troiţa iubirii.
Iubirea nu cunoaşte cuvintele credincios şi necredincios. Iubeşti pe altul, va să zică eu nu te iubesc: acesta nu e cântecul iubirii. Omul îndrăgostit nu zice niciodată: m-ai înşelat. Iubirea nu-ţi cere socoteală de sărutările ce ai dat sau nu ai dat altora. Iubirea nu-ţi scormoneşte trecutul şi nu-ţi cercetează prezentul. Viitorul este nădejdea ei.
Te iubesc pentru că mă iubeşti: acesta este un schimb, dar nu e iubire. Te iubesc pentru că te iubesc, şi nimic mai mult; te iubesc numai pentru că te iubesc; aici începe iubirea. Îţi mulţumesc din suflet că te iubesc: acesta e cântecul iubirii. Omul îndrăgostit nu zice: te iubesc pentru că eşti blondă; nici: te iubesc pentru că eşti bună. Omul îndrăgostit zice: te iubesc cu toate că eşti blondă, cu toate că eşti bună şi te-aş iubi chiar dacă ai fi oacheşă sau dacă ai fi rea.
Cea mai frumoasă declaraţie de dragoste: Iubirea nu are nevoie de termeni şi condiţii şi nici de promisiuni - iubirea are nevoie doar de mine şi de tine!

De ce iubim femeile?

"Pentru că au sâni rotunzi, cu gurguie care se ridică prin bluză când le e frig, pentru că au fundul mare şi grăsuţ, pentru că au feţe cu trăsături dulci ca ale copiilor, pentru că au buze pline, dinţi decenţi şi limbi de care nu ţi-e silă. Pentru că poartă tot soiul de zdrăngănele pe care şi le asortează la îmbrăcăminte după reguli complicate şi de neînţeles. Pentru că trec cu un curaj neaşteptat peste toate servitutile anatomiei lor delicate. Pentru că în pat sunt îndrăzneţe şi inventive nu din perversitate, ci ca să-ţi arate că te iubesc. Pentru că au un fel de-a rezolva probleme care te scoate din minţi."

https://youtu.be/F2zTd_YwTvo
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Aloha. Mesajele in exces dauneaza grav vietii reale.
poza danbvsb

danbvsb

  • Publicat Acum peste 2 luni
np Aida, vacanţă frumoasă şi cu mult soare să ai happy
poza danbvsb

danbvsb

  • Publicat Acum peste 2 luni
'neaţa Uitucu şi Aida happy
poza danbvsb

danbvsb

  • Publicat Acum peste 2 luni
deh, e greu să te dezobişnuieşti de libertate olling on the floor
poza danbvsb

danbvsb

  • Publicat Acum peste 2 luni
Pardon Meera, la căsuţa noastră de carton laughing
poza danbvsb

danbvsb

  • Publicat Acum peste 2 luni
Vă aştept sub pod, la căsuţa mea de carton
poza danbvsb

danbvsb

  • Publicat Acum peste 2 luni
Aţi tras tare de dimineaţă laughing mi-a fost greu să vă prind din urmă

Silver big hug
Roşioaro big hug
poza danbvsb

danbvsb

  • Publicat Acum peste 2 luni
Meera mea coffee

big hugkiss
poza danbvsb

danbvsb

  • Publicat Acum peste 2 luni
Da năşico big hug
poza danbvsb

danbvsb

  • Publicat Acum peste 2 luni
coffeecoffeecoffee neaţa lume big hug