barbat fara poza

bobrrex

Varsta:
69 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Genova,
Italia 
caut femeie pentru o relatie serioasa sau casatorie
poza protopopescu

protopopescu

Varsta:
65 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Ramnicu Valcea,
Romania 
Vărsător care le știe aproape pe toate și poate transpune în practică tot ce zice, optimist care și gândește întodeauna pozitiv, iubitor de natură și tot ce este frumos în ea, cred în Dumnezeu dar nu cred în religii,la fel ca și M. Eminescu cred, că ”religia este o frază de dânși inventată”. mă descurc bine și totul este absolut OK. Nu am vicii .Majoritatea bărbaților își doresc o femeie care să fie gospodină în bucătărie, doamnă pe stradă șI curvă în dormitor.Eu vreau să spun că nu am nevoie de o femeie menajeră adică să-mi facă mâncare, să-mi spele, să-mi calce lenjeria ori să-mi facă curățenie. Eu știu șI pot să-mi fac singura asta. Eu am nevoie de o femeie pe care să o pot iubi. Să aibă un caracter care să mă atragă, să vorbească frumos, să nu aibă vicii, să fie o femeie puternică, bine informată în orice domeniu de activitate...stabilă psihic.

Vreau sa fiu îndrăgostit în fiecare zi a vieții de o singură femeie; sa fie doamna mea, iubita mea, prietena si confidenta mea. Poate e prea mult, dar nici nu vreau mai puțin.

Motto: "Când te oprești sa alergi după lucrurile greșite, le dai lucrurilor bune șansa de a te găsi"
Destinul nu este legat de noroc; este mai de graba legat de alegere. Nu este un lucru pe care trebuie sa îl aștepți, este mai de grabă un lucru care trebuie realizat.
Cu multă iubire! Gelu. MAILUL MEU : gelubiraruti@yahoo.com sau gigelbiraruti@yahoo.com
Vă rog frumos nu am timp pt. socializare . Nu îmi permit să îmi pierd timpul pe mess. trimiteți mesaje scrise pe una din aceste adrese și ne cunoaștem mai bine asa