Regulament
Bloguri

Chi

Interesanta mi s-a parut a fi demonstratia unui maestru Kung Fu, in special pentru elementele de forta Chi.

https://youtube.com/watch?v=CAH9qFJ9xSA# … 11467
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

Pansez

  • Publicat Acum peste 2 luni
gicageo, ai mare dreptate. Este necesara multa devotiune, credinta si mult, mult timp.
Doar prin antrenamente se pot obtine succese pe plan fizic, limitate la performante sportive.

SilverDream, nici eu nu sunt prea cunoscatoare. Pur si simplu m-a atras acest domeniu de vreo 2-3 ani, deci pot spune ca sunt doar in faza de studiu. Pentru masterat, in acest domeniu,sunt necesari zeci de ani...
Un lucru este cert, pentru mine: poti ajunge la performante care pot fi etichetate de altii ca minuni, cu mult efort, dedicare si credinta.
Din documentarile mele, am remarcat ca sunt persoane care au anumite calitati native, care pot ajunge la performante deosebite in numai cateva luni de antrenamente si concentrare. Cele mai multe "dovezi" sunt din domeniul sanatatii (al medicinei, in general).
Oricum, cel putin in domeniul sanatatii, este un "ceva" care depinde efectiv de personalitatea fiecaruia. Un chirurg mi-a spus ca, din experienta sa, apreciaza ca rezultatele unei operatii (de obicei radicale) depind de el doar in proportie de 5%, restul depinzand de pacient.
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
ce scumpa esti Meera kiss
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Oamenii ăștia ce se antrenează cu zecile de ani, într-un anumit domeniu, ajung la niște performanțe extraordinare !!...dar nu pot să nu remarc că mulți au o doză de nebunie !!happy...în sensul bun al cuvăntului !!happy
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Oare unde e Meera? batting eyelashes