Regulament
Bloguri

Oameni printre oameni

La inceputul lunii am solocitat ajutor, prin intermediul unui blog "Apel umanitar".

Cu multa placere am constatat ca exista cel putin o persoana care mi-a raspuns mesajului meu, dar nu numai atat. Chiar m-a ajutat, efectiv, azi intrand deja in posesia unguentului.
Aceasta persoana, pe care o cunoasteti sub numele RosuPur, este cea careia ii adresez multumirile mele.

Ce doresc sa va transmit? Ca mai exista oameni, printre oameni, care nu numai ca spun ca vor face si vor drege, ci chiar au disponibilitatea de a face ceea ce spun.

Un alt lucru pe care vreau sa vi-l transmit, este sa aveti incredere in oameni, chiar daca nu toti merita acest lucru, iar cand aveti nevoie de ajutor, nu va sfiiti sa il cereti.

big hug
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Voi aminti o afirmatie (cunoscuta, poate, multora):
"Cine uita istoria, are toate sansele sa se intoarca in timp pentru a o retrai."

Si fiindca a fost atins un subiect (aproape) religios (ma refer la pacatele capitale), as vrea sa punctez ca refuzul unui ajutor, in cazuri extreme, poate avea statusul de sinucidere, care este cel mai mare pacat crestinesc.
Dumnezeu ne-a dat viata si suntem obligati, crestineste, sa facem tot posibilul pentru a lupta pentru ea.

Daca ati retinut cate ceva din scrierile mele, de-a lungul anilor, atunci ar trebui sa stiti deja ca putem birui orice boala, cu ajutorul propriului nostru mental. Iar daca nu stiti cum sa procedati, pentru a realiza asemenea "minuni", puteti cere sprijinul cuiva care va poate indruma.
Trebuie doar sa vreti si sa credeti ca este posibil. In lipsa dorintei si a acestei credinte, daca nu vreti sa va ajutati singuri, nu va ramane decat sprijinul medicinei traditionale, care, dupa cum se stie, are multe limitari... Sa nu mai vorbesc de medicamentele procesate industrial, ce au efecte relative si de multe ori genereaza alte probleme.
Cei care au cunostinte mai aprofundate in faramacologie va pot spune ca ingerand mai mult de 3 medicamente, zilnic, va aduce in situatia unui jucator de ruleta ruseasca, avand teava pistolului catre tampla si asteptand sansa ca pe teava sa nu fie un glont...
poza mario_s

mario_s

  • Publicat Acum peste 2 luni
salut! intr-o lume in care altruismul ar trebui "pansat", pt ca e in moarte clinica, e laudabil un gest cat de mic... parafrazand pe cineva : panseeez, doar pt tine panseez! happy
matrimoniale - membru fara poza

Pansez

  • Publicat Acum peste 2 luni
Angel, rau faci ca refuzi un ajutor, oricat de mic sau mare ar fi acesta. Daca nu stii, sau nu constientizezi asta, refuzul de a primi ajutor denota o mare doza de egoism si mandrie (care este una din cele 7 pacate capitale) prost inteleasa, sau, mai bine zis, exagerata, exarcebata...
Daca nu ai incredere in ajutorul cuiva (singura cauza pentru care il poti refuza), nu ai incredere in tine, chiar daca tu, in mintea ta, esti convinsa de contrariu. Desteapta-te!!!
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Red este extraordinara.
Este una din fetele care s-au oferit sa ma ajute!
La modul concret !
Red ,stii ca te iubesc!big hugchiar daca te-am suparat ....refuzand love struck