poza membru
Regulament
Bloguri

Miresme

Este ciudat cum o mireasmă îți poate aduce din memorie, oricât de mult ai încercat să uiți ceva, clipe pe care nu te-ai sfii să le retrăiești...
Cu ani în urmă, împachetasem o cămașă de flanelă într-o pungă ermetică, pusă apoi într-un dulap.
O purtase EA, într-o zi răcoroasă de octombrie, iar mirosul a rămas impregnat de parcă ar fi fost ieri...
Sunt acum îmbrățișat cu ea, și îmi doresc ca iubirea să nu fi fost atît de brutal aruncată ca o treanță, de ea, fără nici o explicație pe care am așteptat-o ani la rând...
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Blue, exagerat este un superlativ, deci "foarte" nu-și găsește locul. E ca și când ai scrie foarte imens, sau foarte memorabil, etc.
Exagerat era, poate, dacă foloseam apelativul (deplin meritat): cu(r)vă. Nu l-am folosit fiindcă, chiar și în DEX, poate genera confuzii, unde este dat ca sinonim prostituată. Ceea ce nu este cazul, fiindcă aceea prestează doar contra cost, cu tarif explicit.
Ea, asemeni unei iederi, se insinuează în sufletul și mintea unui bărbat, sugerând sentimente puternice, dar nu dorește decât un scop dorit de ea, trupesc sau (și) material. După ce a obținut ce și-a dorit, dispare fără să-i pese dacă a lăsat în urmă un suflet sau un cont gol.
matrimoniale - membru fara poza

markus_d

  • Publicat Acum peste 2 luni
dincolo de frontiere, grammar , stari de spirit , arsita verii , albinele care poarta cosuletele ... mires(m)ele de toamna !coffee
matrimoniale - membru fara poza

BlueIris

  • Publicat Acum peste 2 luni
Nu e ciudat deloc ca un miros să îți amintească de ceva sau cineva. Nu are însă logică să păstrezi un obiect care îți amintește de persoana pe care vrei să o uiți. Și e mai puțin obișnuit să aștepți o explicație ani la rând. Hai să te luminez, dacă nu ai aflat până acum. O persoană interesată de tine, că e vorba de interes sentimental sau de altă natură, te caută. Nu te caută, nu e interesată. Treci peste. Nu e ușor, dar nici greu, li s-a mai întâmplat și altora.

Să vii să jignești aici, după ani și ani, (nu am înțeles prea bine pe cine ai jignit, dar am văzut că folosești cuvinte urâte), e deja foarte exagerat.
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Mulți văd, dar nu pricep; mulți ascultă dar nu aud...
Dar, majoritatea, reacționează așa cum îi taie capul, ori alte organe...
Marian s-a apropiat cel mai mult.
Doar cine a înțeles exact se face că nu înțelege, jubilând pe inimaginabilul ocean al perversiunii (aproape diabolice) ce substituie latura umană cu interesul personal.
Îi deplâng soarta pe care și-a clădit-o alegând satisfacția cea fără inimă și suflet.
Fii mândră, chiar dacă aceasta este unul din păcatele primoridiale. Daca nu ar fi un păcat, eu aș cataloga-o doar ca prostie, titlul de început al cretinismului congenital. Spoială de cultură, cu explozie de mămăligă...
poza marian_48

marian_48

  • Publicat Acum peste 2 luni
Printre amintiri si fapte
Eu inca iti mai simt mirosul
Era al nostru dans, valsul
Ce il dansam in fiecare noapte
Dar tu, n-ai mai putut sa tii cu mine pasul

good luck good luck good luck

https://youtu.be/kYflQ-Si26Q
matrimoniale - membru fara poza

zora

  • Publicat Acum peste 2 luni
Scrisoare de dragoste!Ba nuuu!Parfum de dragoste!happyIote ca gresi iar!O scrisoare de dragoste parfumata.Nici asa nu e bine.Puloverul cu amintiri duioase.Punga aia care a inchis ermetic mirosul ei era de plastic sau de hartie?