poza membru
Regulament
Bloguri

Da!!!

Am întâlnit-o aici, unde suntem acum toti, în virtual.
Am întâlnit-o și aici, unde-s în acest moment.
Momente de o puritate copilărească, la vremea lor. Momente de o intensitate debordantă, la vremea lor.
Amintiri, amintiri și-un prezent ce se hrănește din ele.
Și-un viitor ce va purta trecutul și prezentul îngemănate, contopind tot ce a fost frumos și învăluind în ceață tot ce nu a fost tocmai plăcut.

Da!!! Asta înseamnă a fi om, asta înseamnă să avem un mental care se poate bucura și poate ierta.

Hai, cu toții, să ne lăsăm învăluiți de energie benefică, astfel reușind să supraviețuim încercărilor care ne puteau secera prezentul, lăsându-ne fără un viitor.

Putem scăpa de titva covid-ului și de orice alt stres, scuturându-ne de orice formă de energie malefică.

De curând am citit despre cunoștințele antice, de pe meleagurile noastre și am rămas surprins să aflu că, cu mii de ani în urmă, erau oameni care știau cât de strâns legate sunt sufletul și trupul, câtă dependență este între mental și sănătate. Cu mentalul poți lupta și învinge orice boală. Există și o condiție: să ai un mental puternic. Așa cum nu-l au toți, dar, cu încredere și voință se poate antrena. Poate că nu-i valabil chiar pentru toți (excepția care, se zice, ar confirma regula), dar cel puțin 95% pot ajunge la performanțe, momentan negândite, cu credință (încredere în sine) și voință.

Cele de mai sus sunt valabile și orientative pentru fiecare, pentru managerizarea propriului eu. Cu foarte multă strădanie putem ajunge la performanța de a-i însănătoși și pe alții. Sunt și oameni, extrem de puțini, care se nasc cu această abilitate, sau o capătă brusc într-un moment de cumpătă din viață. Pe aceștia îi putem numi guru. Din păcate sunt foarte mulți falși guru, despre care nu aș dori să amintesc.
Moderatori angel_angel39 pustietate_in_floare Ji_Ji admin

Comentarii

poza Geagi

Geagi

  • Publicat Acum 11 zile
Akbar , nu am facut , cum asa ...? Iar ce e scris in carte e sfint , cum sa ma joc , ti-am dat dreptate adaugind ceva serios .
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum 11 zile
Rashela, mulțumesc. happy

Geagi, te-ai referit cumva la puritatea copiilor, sau a fost un mișto? Oricum, mulțumesc pentru comentariu.
poza Geagi

Geagi

  • Publicat Acum 11 zile
Ai dreptate Akbar , caci este scris ...
" Pina nu veti fi ca niste copii , cu nici un chip nu veti intra in imparatia cerurilor " .
matrimoniale - membru fara poza

rashela

  • Publicat Acum 11 zile
N-o sa inteleg niciodata de ce s-o fi spunand ca dam in mintea copiilor la anumiti ani, cand de fapt e fix invers ( unii!). Uite, tu esti un intelept. Bravo!