Regulament
Bloguri

Animale

Din ce in ce mai multe cazuri de "animale" (cum i-ai putea numi altfel?) care agreseaza cainii, pisici sau alte animale. Eu zic ca este vorba de oameni transformati in bestii.
Voi ce parere aveti?
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza irina_010

irina_010

  • Publicat Acum peste 2 luni
Akbar, diferența dintre om și animale nu este iubirea, ea ne aseamănă, ura ne diferențiază de ele-animalele- animalele nu stiu să urască, doar să se apere si să muște, să sfâșie ...chiar nu ai urât pe nimeni niciodată, macar 5 minute sau o zi sau...până ti.a trecut, nici cand erai copil, nu cred ?! și nu sunt de acord că este o crimă, este o stare pasageră determinata de anumiti factori- altele sunt crime, si nu detaliez acum good luck
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ji_Ji, "Instinctul asigură dezvoltarea organismului, alimentarea, reproducerea, apărarea."
La animale agresivitatea se manifesta ca o necesitate de a-si asigura hrana, sau pentru apararea teritoriului.
La oameni agresivitatea poate fi indusa de anumite convulsii din mediul social sau mental. Cum, de altfel, scrie si inmaterialul propus de tine, in care, la oameni, impulsul agresiv este generat de mental. Deci vorbim de un impuls, nu de instinct.

Irina, natura si Dumnezeu ne-au creat pentru a iubi, facand astfel diferenta dintre om si alte vietuitoare. Daca un om are tendinta sa urasca, pentru mine este o bestie.
poza irina_010

irina_010

  • Publicat Acum peste 2 luni
L'etre humain est un animal sociable qui déteste ses semblables ( Delacroix) big grin

Iaca, Akbar- nu este nici bestie, nici altele, ființa umană este un animal sociabil care isi uraste semenii si/sau animalele laughing
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Galateea, big hug

Ji_Ji, partial adevarat, deci nu poate fi o regula generala. Dar, de regula, animalele salbatice pot ataca omul in doua situatii: cand le deranjam in arealul lor sau cand sunt dresate sa faca asta. Dar oamenii care chinuie, schilodesc sau omoara anumalele din categoriile de companie sau utilitare, nu au nici o scuza.

Adela, cand agresezi o fiinta neajutorata esti doar agresor, limita pana la criminalitate fiind extrem de mica. Indiferent de motivatia mentala a lor.
matrimoniale - membru fara poza
Moderator

Galateea

  • Publicat Acum peste 2 luni
Pisicutele, catelusii si alte animalute cu blanita trebuie agresate doar cu pupici, imbratisari, smotoceli.
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ciuvi, eu am dreptul sa scriu despre ce vreau, iar tu (si toti ceilalti) ai dreptul sa comentezi ce si cum vrei, cu conditiile: sa nu ataci autorul, direct sau prin aluzii nefondate, sa comentezi continutul blogului si sa nu ai un vocabular trivial.
Asa cum un moderator al blogurilor nu da socoteala pentru blogurile pe care le sterge, tot asa am si acelasi drept pentru cei care comenteaza pe blogul meu.
Nu stiu ce intelegi tu prin drept la replica, dar nu poti face apel la acest drept decat atunci cand cineva iti adreseaza ceva (neplacut tie, sau vreo observatie nefondata) in comentariul tau.
Pana la acest comentariu eu nu am mai facut altul, deci la ce, sau catre cine, visezi ca ai avea dreptul la replica???
poza irina_010

irina_010

  • Publicat Acum peste 2 luni
Akbar, cu foarte mult timp sa o am pe Ella, ajunsesem la o concluzie: trăim într-o fabulă, în care oamenii sunt animale, iar animale oameni, e din zi in zi si mai valabilă, iar dacă ai cuțu, stii despre ce vorbesc puppy