poza membru
Regulament
Bloguri

Cerinte

Intr-un serial de succes din state, am aflat care sunt cerintele (pretentiile) unei femei, pe site-urile de matrimoniale, care ar fi rezonabile, pentru a se intalni cu un barbat: sa nu fie homo si sa aiba servici.
Din start nu au incredere in descrierile de la profil si nici in alambicatele dialoguri, toate acestea fiind, cel mai probabil, expresia inventivitatii sau un sir nedefinit de "minciuni nevinovate". Ca sunt si exceptii, in privinta sinceritatii, fiind atat de improbabile nu se iau in calcul. Totul, respectiv crearea unei relatii, se transeaza in real, fata in fata, de cele mai multe ori prima intalnire putand fi si ultima. Dar, evident, exista si premizele altei sau altor intalniri.
Cred ca aceleasi pretentii s-ar putea rezuma si femeilor de aici, de pe acest site.

Daca m-as gandi si la cerintele barbatilor, cred ca s-ar putea reduce tot la doua: sa fie femeie si sa nu aiba o varsta mai mare de...
Ca e desteapta, harnica, frumoasa, etc, oricum nu putem afla in spatiul virtual.

Parerea mea (fie ca aceasta conteaza sau nu) este ca, daca vreti sa va gasiti un partener (o partenera), sa reduceti la minim interactiunea in spatiul virtual si sa grabiti o intalnire in spatiul real, fiind singura forma de a afla totul (ma rog, cat mai multe) despre celalalt. In caz contrar riscati ca o intalnire mult intarziata sa va conduca la o dezamagire crunta, daca ati inceput sa aveti deja asteptari si eventual sentimente in spatiul virtual.
O intalnire cat mai rapida va face sa fiti mult mai obiectivi, iar o eventuala deziluzie usor de uitat.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Aloha. Eu sunt feminin. Deranjez?happy
matrimoniale - membru fara poza

BlueIris

  • Publicat Acum peste 2 luni
RosuPur, și bunicul meu era feminist. Suna poate paradoxal, fiindcă trăiau într-un mediu patriarhal, dar asa era, iar fratele lui era la fel. E drept ca nu i-am cunoscut și tineri, am văzut doar viata așezată, curgând în matca ei, nu am văzut încleștarea de la început.
matrimoniale - membru fara poza

BlueIris

  • Publicat Acum peste 2 luni
E un banc, dar nu mi-l amintesc detaliat. Oricum, ideea e asa: cu cât e mai tânără femeia, cu atât descrie mai detaliat cum vrea sa fie bărbatul pana când ajunge sa spună doar "sa fie". Nu e chiar misogin bancul, fiindcă asa e: as vrea sa fie, sa fie alături de mine atunci când am mai multa nevoie.
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
RosuPur, nu eu am sustinut ca femeile sunt mai mature si mai rationale decat barbatii. Eu doar am punctat impresia femeilor despre ele insele.
Daca e dupa mine, nu as putea decat sa readuc in mintea colectiva spusele stiute din batrani: femeia este stalpul casei.
Da, puteti spune ca vremurile s-au schimbat, ca intre timp a aparut emanciparea femeii.
Ei bine, sunt de acord ca emanciparea femeii a condus la starea de facto actuala, impovarad femeia cu mai multe sarcii familiale decat in trecut. Dar cine a luptat petru emanciparea femeii? Ca noua, barbatilor, ne-ar fi comvenit ca femeia sa ne astepte acasa ... etc. Dar, nu! Femeia a vrut mai mult si iata unde s-a ajuns.
Nu, nu minimizez barbatul, stiut fiind ca el este capul familiei. Din pacate femeia este gatul si suceste capul cum vrea ea. happy

Adela, sa nu confundam nevoile cu prostitutia. Cred ca ai gandit (???) prea departe si prost.
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Nop, dupa primele fraze poti remarca daca este scolit sau agramat. Un destept poate avea sau nu calitati de scriitor, sau nu, deci scrisul nu dezvaluie desteptaciunea. Oricum, cred ca este greu sa deosebesti un istet de un destept...
Frumusetea din pozele postate poate foarte usor sa fie "falsificata", prin diverse tehnici din care amintesc doar doua: trucaje foto si poze din adolescenta.

RosuPur, din toate postarile mele anterioare nu a lipsit elementul iubire, dar aici am accentuat faptul ca femeile sustin ca sunt mai rationale decat barbatii. Este o enormitate, deoarece ar recunoaste ca ele ar fi cauza divorturilor, care sunt atribuite celui mai rational din cuplu.
Este bine stiut ca, la aceeasi varsta, femeile sunt mai mature decat barbatii. Fiind mai mature (si mai rationale), ar trebui sa "citeasca" mai repede calitatile si in special defectele barbatului, inainte de a se casatori. Insa, dintr-o falsa mandrie, ele considera ca pot schimba barbatul asa cum vor ele. Sau, cel mai adesea, neglijeaza efectul, in viitor, al defectelor barbatului, pentru a face cat mai rapid pasul mult asteptat: maritisul.

Ciuvi, replica din serial a fost doar un factor declansator, sau, daca vrei, un moment in care mi s-au clarificat multe din experientele mele personale, la care nu am luat aminte la momentul respectiv.
Tardiv nu e bine folosit, deoarece niciodata nu e prea tarziu.
Jalnic poate fi doar pentru cei care se codesc sa continuie in real ceea ce incep in virtual. Jalnic este pentru cei care sunt aici pentru a cauta un partener, dar sfarsesc prin a se autocompatimi in virtual.
poza alexducu

alexducu

  • Publicat Acum peste 2 luni
cerinta de primavara:
Caut domn înalt, bine făcut, de încredere. Să mă susțină, că vreau să mă urc în cires.
poza alexducu

alexducu

  • Publicat Acum peste 2 luni
neata.
"stiati ca daca un barbat fura inima unei femei poate primi inchisoare pe viata? ma rog, in czul in care se casatoreste cu ea."
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Fetele .... ce cărcotașe ați devenit !!!thinking
matrimoniale - membru fara poza

BlueIris

  • Publicat Acum peste 2 luni
Înțeleg ca la ei a început sa devina obligatorie. La noi nu e cazul încă. Sper.
matrimoniale - membru fara poza

ciuvi13

  • Publicat Acum peste 2 luni
yawn la varsta matale ai nevoie de seriale, din state chiar, sa descoperi ce ai trait pe propria piele. Tardiv, sau jalnic, nu ma hotarasc.happy))))))) olling on the floor