poza membru
Regulament
Bloguri

Ce efecte au medicamentele?

Sunt multi oameni care aprofundeaza actiunea medicamentelor puse la dispozitie de farmaceutica industriala, iar marile trusturi ne aburesc cu "efecte minune", doar pentru a obtine profituri grase,tragand cortina asupra tragicelor efecte negative.
Iata un exemplu cu efectul minune al unui "banal" medicament, ce a facut ca producerea si consumul sa ia o amploare neintalnita, dar ascunzandu-se sub pres efectele negative, deloc neglijabile.

https://digi24.ro/stiri/actualitate/sana … ***26

Este drept ca, pentru a nu fi deferiti justitiei datorita dezinformarii privind efectele nocive, in prospecte apar notificari, atentionari, in care anumite medicamente nu sunt recomandate celor care au anumite suferinte. De exemplu, la unele medicamente se recomanda sa nu fie ingerate de catre cei care au ficatul sau rinichii afectati. Dar, mare "minune", cei cu ficatul (sau rinichii) in regula, dupa ce folosesc respectivul medicament se trezesc ca ficatul (sau rinichii) incepe sa le faca probleme. Exact!!! Asa cum banuiti, medicamentul promovat pentru a va alina o boala (sau durere), fiindca foarte rar va si vindeca, va imbolnavesc anumite organe sau chiar va ataca sistemul imunitar putand fi "deschisi" pentru cine stie ce boli...

Farmaceutica alternativa a facut progrese insemnate, fiind "descoperite" (am utilizat ghilimelele fiindca efectele benefice, la multe din ele, sunt cunoscute de mult, mult timp) substante vegetale sau animale care au numai efecte benefice, fara "contraindicatii", tratamentul conducand chiar la insanatosirea reala, nu doar la minimizare efectelor bolii.
Din pacate, din tot ce se gaseste pe net, cel mult unul din zece asemenea leacuri naturiste au efectele benefice asteptate, deci este necesar sa ne documentam cat mai bine.

Cum am scris mai sus, majoritatea medicamentelor obtinute industrial nu vindeca, efectul acestora fiind doar de calmare a efectelor bolii. Daca ar vindeca, daca ai "lua o pastila" si te-ai vindeca, concernelor farmaceutice nu le-ar ramane decat sa intre in faliment. Daca toti bolnavii s-ar insanatosi, cine ar mai cumpara medicamente???
Uitati-va in jurul vostru la cei bolnavi ce-si cumpara in mod regulat medicamente, care se inmultesc o data cu trecerea timpului, alimentand cu bani,mereu din ce in ce mai multi, concernele farmaceutice.

Puteti scapa de asta, in mod garantat, doar daca reusiti sa va echilibrati energiile interne, eliminand orice urma de energie negativa.
De-a lungul timpului v-am oferit metode de a realiza acest lucru, deci nu va voi mai bruia cunostintele cu "povestiri paranormale".

Imi cer scuze: nu stiu din ce motiv pagina nu se deschide de aici.
In rezumat, este vorba de un studiu care atesta faptul ca un consum zilnic de aspirina scade cu 11% riscul de evenimente cardiace, dar creste cu 50% riscul sangerarilor interne.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Animus, in primul paragraf prescrii paracetamol, ceea ce nu-i prea bine avand multe efecte adverse. Acest medicament trebuie evitat...
Al doilea paragraf este excelent (dupa opinia mea).
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Deceneu, Yin & Yang reprezinta un concept (sau teorie, daca vrei) diferit de conceptia energie pozitiva/negativa. Pentru raceala si guturai iti recomand (strict amical,, nu bazat pe retete medicale) o aspirina efervescenta si un suc de lamaie (zeama de lamaie + apa plata + indulcitor). La mine acest "tratament" are efect in maxim 10 minute, fara recidiva in urmatoarea saptamana.

Nu orice leac "babesc" are efecte universale si/sau benefice.
Sunt insa leacuri naturiste, ce provin din experiente milenare, ce au efecte benefice universal valabile (cu mici exceptii nesemnificative).
poza alexducu

alexducu

  • Publicat Acum peste 2 luni
tie nu-ti dispar amintirile din maternitate. sau te-au inspirat blogurile anterioare cu iluminari, iluminaturi si animale salbatice? confused
poza alexducu

alexducu

  • Publicat Acum peste 2 luni
ei, asa da, era necesara aceasta erata. happy
poza alexducu

alexducu

  • Publicat Acum peste 2 luni
cred ca aceasta generalizare este marea greseala a celor ce aplica medicina alternativa. in loc sa accentueze cazurile reale, cunoscute respectiv descoperite ca fiind mai degraba aducatoare de bani concernelor farmaceutice si medicilor sponsorizati pt promovarea si vinzarea unor astfel de medicamente, generalizeaza, ceea ce este fals. un alt aspect putin cunoscut este acela al descoperirii unui medicament efectiv dar la un pret pe care putini il pot plati. de exemplu acum citiva ani am citit un articol despre un medicament care in america costa 10 dolari, in europa 100 iar in africa 1000. binenteles ca nu mai tin minte sumele reale dar am retinut ca diferenta era enorma.
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Alex, nu de aspirina ca atare este vorba, ci de o serie intreaga de medicamente care contin o doza mai redusa de acidacetilsalicilic decat aspirina, recomandate si consumate celor ce au diverse afectiuni ale inimii. Si nu-s deloc putini.
In privinta scaderii mortalitatii, cu sprijinul dezvoltarii medicatiei, ai dreptate daca faci referire la antibiotice si vaccinuri.
Chiar si aspirina o recomand, pentru starile de raceala, gripa sau deficit energetic,dar numai cand este nevoie si de preferinta din cea solubila care nu afecteaza mucoasa stomacului.
poza alexducu

alexducu

  • Publicat Acum peste 2 luni
salut. generalizarea nu e mama intelepciunii. sint destule cazuri in care da, ai dreptate, dar de cele mai multe ori nu. sau nu stii ca inainde de descoperirea medicamentelor mureau foarte multi din cauza unor boli care in zilele noastre nu mai pun probleme. iar in cazul aspirinei, cine ia aspirina zilnic? winking
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ji_Ji, ai perfecta dreptate, este doar un punct de vedere. Dar ceea ce cred ca nu stii, acest punct de vedere este rezultatul unor indelungi documentari, de ordinul zecilor de ani, in cateva domenii asociate medicinei si tratamentelor.
Punctul meu de vedere nu este obligatoriu pentru nimeni si in nici un caz nu va fi retinut de cei care nu tin cont de sfaturi.
Facand apel la un cunoscut proverb, fiecare doarme dupa cum isi asterne.
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Amo, nu uita ca vrajitorii erau numiti si vraci, pentru cunostintele lor doftoricesti...