Regulament
Bloguri
Sunt multi oameni care aprofundeaza actiunea medicamentelor puse la dispozitie de farmaceutica industriala, iar marile trusturi ne aburesc cu "efecte minune", doar pentru a obtine profituri grase,tragand cortina asupra tragicelor efecte negative.
Iata un exemplu cu efectul minune al unui "banal" medicament, ce a facut ca producerea si consumul sa ia o amploare neintalnita, dar ascunzandu-se sub pres efectele negative, deloc neglijabile.

https://digi24.ro/stiri/actualitate/sana … ***26

Este drept ca, pentru a nu fi deferiti justitiei datorita dezinformarii privind efectele nocive, in prospecte apar notificari, atentionari, in care anumite medicamente nu sunt recomandate celor care au anumite suferinte. De exemplu, la unele medicamente se recomanda sa nu fie ingerate de catre cei care au ficatul sau rinichii afectati. Dar, mare "minune", cei cu ficatul (sau rinichii) in regula, dupa ce folosesc respectivul medicament se trezesc ca ficatul (sau rinichii) incepe sa le faca probleme. Exact!!! Asa cum banuiti, medicamentul promovat pentru a va alina o boala (sau durere), fiindca foarte rar va si vindeca, va imbolnavesc anumite organe sau chiar va ataca sistemul imunitar putand fi "deschisi" pentru cine stie ce boli...

Farmaceutica alternativa a facut progrese insemnate, fiind "descoperite" (am utilizat ghilimelele fiindca efectele benefice, la multe din ele, sunt cunoscute de mult, mult timp) substante vegetale sau animale care au numai efecte benefice, fara "contraindicatii", tratamentul conducand chiar la insanatosirea reala, nu doar la minimizare efectelor bolii.
Din pacate, din tot ce se gaseste pe net, cel mult unul din zece asemenea leacuri naturiste au efectele benefice asteptate, deci este necesar sa ne documentam cat mai bine.

Cum am scris mai sus, majoritatea medicamentelor obtinute industrial nu vindeca, efectul acestora fiind doar de calmare a efectelor bolii. Daca ar vindeca, daca ai "lua o pastila" si te-ai vindeca, concernelor farmaceutice nu le-ar ramane decat sa intre in faliment. Daca toti bolnavii s-ar insanatosi, cine ar mai cumpara medicamente???
Uitati-va in jurul vostru la cei bolnavi ce-si cumpara in mod regulat medicamente, care se inmultesc o data cu trecerea timpului, alimentand cu bani,mereu din ce in ce mai multi, concernele farmaceutice.

Puteti scapa de asta, in mod garantat, doar daca reusiti sa va echilibrati energiile interne, eliminand orice urma de energie negativa.
De-a lungul timpului v-am oferit metode de a realiza acest lucru, deci nu va voi mai bruia cunostintele cu "povestiri paranormale".

Imi cer scuze: nu stiu din ce motiv pagina nu se deschide de aici.
In rezumat, este vorba de un studiu care atesta faptul ca un consum zilnic de aspirina scade cu 11% riscul de evenimente cardiace, dar creste cu 50% riscul sangerarilor interne.
Moderatori angel_angel39 pustietate_in_floare Ji_Ji admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Animus, in primul paragraf prescrii paracetamol, ceea ce nu-i prea bine avand multe efecte adverse. Acest medicament trebuie evitat...
Al doilea paragraf este excelent (dupa opinia mea).
matrimoniale - membru fara poza

Animus_

  • Publicat Acum peste 2 luni
Extract din ficat de gâscă,combinat cu paracetamol. Un fel de echilibru al conceptului Ying si Yang.

Ce e mult...si ce e puțin, strică. Tot binele are o sămânță de rău ...și tot răul o sămânță de bine.
Orice otravă în cantități mici e medicament, iar orice medicament în cantități mari e otrava.

Hipocrate se uita la hiperboreeni. Era iarnă. Atenția i-a fost captată de unul, care a ieșit din zona de confort a culcusului
si a pornit cu joc de glezne prin zăpadă. Când și-a mai revenit la ritmul normal , a contemplat râul, zarea, s-a îndreptat de spate...și privea împrejurimile. A văzut un copac...Salix alba. A îngenuncheat, a scos sica de la brâu...și s-a rugat pentru iertare a rănii pe care o va pricinui. A rănit copacul, i-a julit " pielea"...apoi a plecat mai departe.
În drum a întâlnit un arbust. Avea fructe , care cândva , cu putina imaginație și-a dat seama că erau roșii. Fructul unei flori sălbatice, cu țepi...care avea să inspire toți cântăreții. A luat câteva ...si a plecat.

...e mai lungă povestea happy))).... iar eu nu sunt povestitor tongue

(Cică o maceasa conține tot atât de multă vitamina C...cât o lămâie)
matrimoniale - membru fara poza

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Deceneu, Yin & Yang reprezinta un concept (sau teorie, daca vrei) diferit de conceptia energie pozitiva/negativa. Pentru raceala si guturai iti recomand (strict amical,, nu bazat pe retete medicale) o aspirina efervescenta si un suc de lamaie (zeama de lamaie + apa plata + indulcitor). La mine acest "tratament" are efect in maxim 10 minute, fara recidiva in urmatoarea saptamana.

Nu orice leac "babesc" are efecte universale si/sau benefice.
Sunt insa leacuri naturiste, ce provin din experiente milenare, ce au efecte benefice universal valabile (cu mici exceptii nesemnificative).
matrimoniale - membru fara poza

kaywaykla

  • Publicat Acum peste 2 luni
...da,au gresit...trebuiau puse la bataturi cum ti le pui tu!smug
poza Allien

Allien

  • Publicat Acum peste 2 luni
Am întâlnit și eu vreo câteva persoane care și puneau pansamente cu varza și cartofi la neoplasmul mamar. Le a trecut cu operație și tratament cu antibiotic ca făcuseră infecție... Se concentrase varza prea mult...
matrimoniale - membru fara poza

Milady

  • Publicat Acum peste 2 luni
kay, esti amabil, dar nu mi-o pun pe cap batting eyelashes
matrimoniale - membru fara poza

kaywaykla

  • Publicat Acum peste 2 luni
...da vezi sa fie masura 58-60 XXXL!!!!
poza Ji_Ji
Moderator

Ji_Ji

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ammo,
știu la care te referi happy
e o amintire dragă de la bunica mea maternă...

Milady,
caut același model și îți dau de veste happy
matrimoniale - membru fara poza

kaywaykla

  • Publicat Acum peste 2 luni
...in plus bratara va fi folista ca zgarda pentru catei,ceea ce ieste deadreptul revoltator!worried
matrimoniale - membru fara poza

Milady

  • Publicat Acum peste 2 luni
kay, nu te pune cu mine... adica cu imaginatia mea hee hee