poza membru
Regulament
Bloguri

Cum ne machiem?

Nu, acest blog nu cuprinde sfaturi pentru machiaje ci se doreste a fi doar o oglindire a dorintelor femeilor vis-a-vis de barbati.
Natura ne-a oferit deja multe exemple despre modul in care frumusetea, in regnul animal, contribuie la nivelul ratei de succes in vederea imperecherii. Daca in regnul animal atractia se limiteaza doar pentru atingerea scopului de procreere, gandirea umana a gasit strategii pentru atragerea partenerilor nu doar in scopul strict al procreerii.
De-a lungul timpului femeia era gasita atragatoare daca era grasa in exces, mai apoi daca era supla si in sfarsit, in zilele noastre, machiajul a devenit principala "metoda" de agatare. Cu cat necesitatea de a agata (constienta sau nu) este mai mare, cu atat mai elaborat (uneori in exces, sau prost managerizat) este si machiajul.
Fetelor si doamnelor, daca nu va convine aceata diatriba, va rog macar a intelegeti ca asa va judeca barbatii, machiajul tipator (sau excesiv) fiind asociat cu femeile care vor sa fie "agatate".

Si, contrar parerii multora, nu barbatii sunt cei care detin procentajul cel mai mare al nevoii unor legaturi intime, ci femeile. Multe stiu, putine recunosc acest lucru.

Inca ceva: ceea ce defineste o regula nu este universal valabil, existand desigur exceptii sau categorii minoritare care nu se supun regulilor generale.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ji_Ji, ca sa-ti raspund la intrebare, natural este ca barbatul sa propuna si femeia sa dispuna... Teoretic, fiindca mai sunt si categorii de barbati care apeleaza la infrumusetari (cum zice Evlampia - ce-o fi in mintea lor...).
Dureros este ca, dupa ce barbatul a fost atras de o femeie mai "tipatoare" (chiar daca ea s-a machiat doar din prostie) si, de regula, a mai ingurgitat si ceva alcool (sau etnobotanice) o poate viola fiind incredintat ca ea spune NU doar de forma...
Si, ca sa inchei raspunsul, barbatul este suficient sa fie sincer si natural.

Kay, daca ai cunoaste personal cateva din femeile ce apar fardate in poze (eu am cunoscut 5 femei), sau daca ai urmari cu atentie evolutia (sau involutia) in timp a pozelor, ai sti, asa cum am descoperit si eu.

Ania, "imbunatatirea" look-ului prin machiaj este cea mai elementara forma de inselatorie, minciuna sau cum vrei sa-i spui.
Nu,teoretic nu conteaza in care tabara sunt mai multi sau mai putini. Totusi, daca privesti lucrurile prin "castigul" la relatii intime, desigur ca sunt in avantaj cei putini, fiindca relatiile "le pica pe tava" cu mai putine eforturi din partea lor...
batting eyelashes
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Aloha. Impartirea atributiunilor: femeile se machiaza, barbatii se machiesc. Dupa caz si posibilitati. rock on!
matrimoniale - membru fara poza

Ania_V

  • Publicat Acum peste 2 luni
.....ma simt urata atunci cand folosesc make-up.. si o consider o neputinta... dar, in alta ordine de idei, conteaza in ce tabara sunt mai multi si in care sunt mai putini..??
matrimoniale - membru fara poza

DrLoveee

  • Publicat Acum peste 2 luni
eu nu stiu daca esste dovedit stintific ca machiajul tipator este asociat cu femeile care vor sa fie agatate dar sunt constient ca in zilele noastre gletul de pe fata a devenit un trend...m-am intalnt cu niste englezoaice aici, au atata machiaj ca acopera si trasaturile naturalelaughing...dupa ce le-am sarutat si am avut o apropiere fizica, ma duceam la baie ca eram plin de ruj,fard si sclipiciolling on the floor...nu mai zic ca isi dau cu o sticla de parfum pe zi ceea ce efectiv te sufoca cand te apropii....parfumul trebuie sa fie doar asa o dara, un iz, o urma fina...care sa iti puna la treaba imaginatia...blushing