Regulament
Bloguri

Viata, amintiri...

M-a impresionat un titlu:
„Viata nu se masoara in numarul respiratiilor, ci in momentele care ne taie respiratia”
La inceput am crezut ca este o parabola, dar cautand pe net am descoperit ca este doar un titlu, pe care l-am citit si poate il veti citi si voi.

https://g1b2i3.wordpress.com/2008/09/07/ … 0%9D/

Pentru mine, cele scrise sub acest titlu reprezinta un adevar, asa cum il vad eu. Oare acest adevar este valabil si pentru voi?
Moderatori angel_angel39 pustietate_in_floare Ji_Ji admin

Comentarii

poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Kay, chiar intr-o secunda nu cred ca-i posibil sa-ti traiesti intreaga viata, dar stiu cum este sa o traiesti in 12 minute. Si, zau, nu-i doresc nimanui sa aiba o asemenea experienta care este pur si simplu devastatoare, fara a se putea compara cu nimic altceva, nici chiar cu moartea.
poza adela1

adela1

  • Publicat Acum peste 2 luni
buna dimineata, tuturor !!!! ..big hug
Akbar...am citit si eu undeva acest lucru...parca la citate despre viata....si, intr-adevar, momentele sa-ti taie respiratia intr-o viata sunt foarte putine dar definitorii pentru acea viata. Dupa mine ,in general, viata este foarte plata, monotona si plina de rutina...dar, tocmai asta-i frumusetea...intreruperea acestei rutine cu un moment ce-o electrizeaza si ii da energia de-a merge mai departe. Incepand cu primul tort facut de parinti de ziua ta .. , ..la casatorie, cand te vezi ..impodobit spre a merge la altar.... ....apoi la nasterea primului copil , cand ii vezi mutritza si realizezi ca-i al tau si mai sunt cateva,depinde de persoana ....sunt momente cand uiti sa mai respiri..si..de fiecare data...spui "totusi, viata este frumoasa !!!!".....
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Nina, cred ca ar fi trebuit sa intelegi (inveti), pana acum, ca ce-i mult nu e bun. O viata, plina de wow, in fiecare moment al ei, te-ar face sa nu mai vezi splendoarea ci sa te saturi de ea.
Alexandru Dumas, in unul din romanele sale (cu cele mai multe versiuni cinematografice), sublinia faptul ca numai cei care cunosc suferinta disperata pot cunoaste deplin adevarata fericire.
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Akbar...adevărul tău , este al tău !!happy.... al nostru , este al nostru !!winking