Regulament
Bloguri

Undele cerebrale Theta

In ultimii ani m-am documentat (suficient de aprofundat) asupra metodelor (paranormale) la care putem avea acces pentru a putea "lupta" cu propriile dotari naturale impotriva bolilor.
Corpul nostru detine toate "armele" pentru a invinge batalia cu orice boala, dar subconstientul este cel care dirijeaza si conduce aceasta lupta. Iar subconstientul este, cu sau fara voia noastra, influentat de mental (gandirea constienta).
Prin urmare, putem decide (de asemeni, cu sau fara voia noastra) asupra starii noastre de sanatate. Cum? - ati putea intreba, pe bune... Raspunsul este mult mai simplu decat va puteti inchipui. Depinde de fiecare in parte sa realizam conexiunea dintre mental si subconstient.
In conditiile in care nu avem harul de a realiza aceasta conexiune, subconstientul preia de la mental un amalgam de infor**** din care extrage ceea ce intelege el. Iar pentru un om "slab" (mental), infor****le transmise suconstientului sunt deseori influentate de mediul exterior, de fixatii, temeri si multe alte elemente negative. Ca efect, de cele mai multe ori, de regula inconstient, subconstientul genereaza boli, asa cum a perceput el de la mental... Groaznic, dar adevarat!!! Reealitatea este ca, in lipsa unui dialog coerent dintre mental si subconstient, ne provocam singuri cele mai diverse boli...

Pe cei neincrezatori ii rog sa se documenteze inainte de a plasa verdicte.

Dintre multele metode pentru a putea realiza o conexiune intre mental si subconstient, va recomand intrarea in starea Theta. Acest lucru presupune intrarea intr-o stare de meditatie profunda, indrumand acordarea undelor cerebrale in domeniul Theta (avand frecventa cuprinsa intre 4 si 7 Hz), moment in care se creaza conexiunea dintre mental si subconstient, putand sa transmitem acestuia necesitatea de a lupta impotriva unei boli. Sau mai multe, dar nu "la gramada" ci pe rand...
Deoarece stiu ca majoritatea voastra nu are pregatirea necesara de a intra in starea Theta, va propun un artificiu eficient. Folositi un aparat care genereaza sunete si lumini, care genereaza impulsuri in domeniul 4 - 7 Hz. Cu ajutorul acestui aparat mentalul va fi ajutat sa ajunga in starea Theta.
Exista deja asemenea aparate, dar nu vi le recomand eu pentru a nu fi acuzat ca fac publicitate cuiva. Gasiti oferte pe net, dar fiti atenti asupra credibilitatii ofertantilor. Va pot recomanda numai, daca aveti rabdare, sa urmariti emisiuni ale generalului Emil Strainu, in care acesta va recomanda aparate de cea mai buna calitate.
Cu putina pricepere si suficienta inventivitate, va puteti construi singuri un asemenea aparat.

Si fiindca tot a venit vorba de mijloace pentru sanatatea noastra, va recomand sa va informati si din materialul urmator, ca metoda alternativa:

http://adevarul.ro/life-style/dragoste-s … .html
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Deceneu, este adevarat ca fazele Theta si Delta apar in timpul somnului, dar majoritatii oamenilor le este imposibil sa-si pastreze controlul mentalului in acest interval, pentru a realiza conexiunea dorita cu subconstientul.
Din acest motiv, doar prin concentrare sau si cu ajutorul unui dispozitiv, intram intr-o stare asociata somnolentei,, in mod constient, pentru a putea comunica cu subconstientul.

Mai exista o metoda, care este chiar la indemana tuturor. Fiind pregatit pentru somn, inainte de a adormi, sa repetam o mantra (care contine elementele de comanda pentru subconstient, formulate de fiecare dupa cum doreste), pana adormim. In acest fel cel putin ultima repetare a mantrei va fi "rostita" (de fapt doar mental) in perioada in care undele noastre cerebrale intra in domeniul Theta, putand fi dirijate catre subconstient.
Continutul mantrei trebuie formulat astfel incat sa fie precis, neinterpretabil si la obiect, cat mai scurt cu putinta.
Este o metoda pe care am folosit-o si eu, de mai multe ori, cu succes (prezentata aici, in urma cu cativa ani, in blogul: Poveste cu o glezna).
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Terpsichore, da, am avut rezultate concrete. Am si scris despre acestea, mai demult, in blogurile numite: "Poveste cu o glezna", "Articulatia coxofemurala" si "Sapun de casa". Normal, nu-s doar acestea, dar remarcand reactia "coledzilor" de pe aici, nu am mai continuat.
Referitor la calugari, raspunsul corect este: unii da, altii nu. Asceza, combinata cu credinta, indeparteaza gandurile si energiile negative, tinandu-i astfel departe de boli...

Kaywaykla, poate nu ai sa crezi, dar tehnica imaginativa amintita de tine poate avea succes, daca imaginatia este corelata cu vointa si credinta.

Marea_mahmureala, am un mare defect: nu-mi fac fise cu bibliografia studiata si dupa atatia ani nu mai tin minte numele materialelor si autorilor. Eu am inceput studiile in acest domeniu inca din tinerete, cand am avut acces la o bibliografie imensa, apoi am beneficiat si de sprijinul unora "cititi" care au avut bunavointa sa-mi imprumute carti din bibliotecile lor. Oricum, in zilele noastre gasesti tot materialul documentar necesar pe net, fiind necesar doar sa alegi ce te intereseaza si, cel mai important, sa elimini imposturile, ce pot fi destul de usor detectate bazandu-te pe bunul simt.

Gicageo, cum sa nu-mi mai placa femeile?!? Acest rau necesar...

Aissa, pe undeva ai dreptate: cu cat evolueaza tehnologia, cu atat omul se leneveste si pune accent pe factorul material, departandu-se de cel spiritual. Raspandacii de energii negative nu se pot vindeca, iar scopul lor este de a imbolnavi pe cat mai multi. Este ca in "povestea" cu prostii care conduc si vor sa-i prosteasca pe toti ceilalti, alta sansa de a-si pastra functiile fiind exclusa...

Xperience, am amintit doar de undele Theta, fiindca aceasta este starea in care se poate realiza conexiunea dintre mental si subconstient, acesta fiind subiectul blogului meu.
Ma bucur sa aflu ca exista (printre "colegii" de aici) si altcineva cu preocupari in acest domeniu.
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Aloha. Vocile din capul meu imi spun ca sunt cel mai sexi si bun barbat de pe planeta. Nebunie sau adevar? Raspunsul il vom afla in episodul urmator. Craciun fericit!rock on!
poza Xperience

Xperience

  • Publicat Acum peste 2 luni
Intamplarea face ca ... practic acestea de 15 ani. Cea mai rapida cale de a impaca Subconstinetul cu mentalul cum spunea doamna care a scris articolul este cursul de Metoda Silva. Si pe langa acesta "impacare" mai sunt multe beneficii care le aduce acesta metoda veche de 80 de ani happy

Pe langa Theta mai sunt Ahpha, Beta, Delta ... despre toate se invata la curs.

Daca ar fi sa spun in cuvinte putine despre ce "rezolva" metoda Silva in viata omului modern este asta: cea mai rapida cale de la dorinta, vis, imaginatie la REALITATE PALPABILA.

Success ! happy
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Pisi..doar ce te-ai trezit , și încingi telefonul !!!silly

https://postimg.org/image/4lz8jpaut/
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
Si nu l ati apreciat la adevarata lui valoare pe Lupul Alphabig grin
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Akbar....mă bucur că după toate experiențele tale de viață , îți mai plac femeile , încă !!!happy ...nu de alta dar , de ceva vreme , suntem din ce în ce mai puțini !!happy ...

https://postimg.org/image/l8bqvqi2d/