poza membru
Regulament
Bloguri
Eu în Ghana, nevasta acasă, ce moment mai propice pentru a mă întâlni un iubita mea de pe site???
Ea, de acord, mi-a comunicat când sosește. Uitai să vă zic că, din dialogurile noastre din ultima lună, i-am promis că o voi întâmpina cu o îmbrățișare și un sărut. La risc, de... (cum s-ar zice, pe nevăzute, inspirat de blogul anterior). Ea a anchiesat...
Am întâmpinat-o, am făcut câțiva pași, după care i-am pus bagajul jos și am strâns-o în brațe, pentru a-i da sărutul promis. Buzele ni s-au atins, dar în locul reacției firești am simțit un tremurat al buzelor ei, după care am perceput și niște vorbe pe care nu se abținea să le rostească: "Dacă ne vede cineva???" A rezultat inevitabilul: o mozoleală (inspirație dintr-un comentariu). Oare ce cunoscut ne-ar fi putut vedea, când în jurul nostru nu era nicio "față palidă", În plus, la cota de natalitate a băștinașilor, de vreo 5 ori mai mare ca pe la noi, cine ar fi fost deranjat de un gest... minor???
Sau, poate, cine știe, o avea cumva mulți cunoscuți în zonă... Gând rebel, imediat alungat din minte. Și bine am făcut, căci putea să umbrească zilele ce vor urma.

Cuibușorul de nebunii, o mică locuință în stil local, departe de ce vezi în Las Vegas, dar cu toate facilitățile necesare. Și fiindcă am pomenit de Las Vegas, ce s-a întâmplat acolo, acolo rămâne.
În zilele ce au urmat, nu și-a manifestat entuziasmul, însă a făcut-o din plin abia mai târziu, după ce ne-am dus fiecare acasă... Câteva luni m-a bombardat cu dialoguri din care emana iubirea și dorința de a ne întâlni din nou. În plus zicea că niciodată nu s-a simțit atât de bine.
Fiind spuse post factum, trebuia să am vreun motiv de îngrijorare??? Nicidecum.

Tocmai de aceea am rămas stupefiat când, după 3 luni, instantaneu s-a retras într-o tăcere nemotivata și a început să-mi aducă acuzații inventate la câțiva cunoscuți comuni.
Am fost șocat cumplit și am încercat să găsesc o motivație, fără succes. Din miile de "scenarii" imaginate nu cred că l-am găsit și pe cel real.
Și-atunci o fi poate imposibil să se fi cuplat cu un ghanez?!? olling on the floor
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Hunter, poate am ales greșit cuvântul. Să zicem că a fost de acord...

Două nopți, un herpes nu stă în calea iubirii... batting eyelashes

Sara, este acesta, oare, singurul site de dating??? surprise
matrimoniale - membru fara poza

Margaretaa

  • Publicat Acum peste 2 luni
Bre, Atipic, prea obositor drumul si cu asteptari mari ....pentru o imbratisarelaughing
matrimoniale - membru fara poza

Margaretaa

  • Publicat Acum peste 2 luni
Baiii, da' cunoscut mai esti de te dusa-si taman pana in Ghanalaughing
matrimoniale - membru fara poza

Perfectman

  • Publicat Acum peste 2 luni
"ea a anchiesat" ?!?!?! Asta e vreun termen nou compus din "a achiesa" si "a anchiloza" ? olling on the floor