Regulament
Bloguri

Ame, la multi ani!

Iata rezultatele unui studiu laborios:
http://descopera.ro/dnews/14802065-desco … tudii

Toti (sau aproape toti) se feresc, ca necuratul de tamaie, sa recunoasca (cel putin la rubrica cu bauturica, de la profil) atractia catre licorile bachice. Bautul este una, excesul alta...
Ce va pot recomanda? In primul rand licorile produse acasa, fie distilate, fie zdrobite si lasate la limpezit... Sunt oricum mai bune (pentru sanatate, fiind produse bio) decat ce gasim in rafturile pravaliilor.
Pentru cei cu obrazul mai subtire, le recomand un coniac fabricat tot acasa. In loc sa bagam in cazan diverse fructe fermentate (in primul rand prune), putem distila, pur si simplu, vin. Lichidul rezultat, pastrat ceva timp intr-un butoi (de preferinta nou), va va delecta chiar daca aveti gusturi greu de satisfacut. Iar daca aveti suficienta rabdare (2-5 ani), cu atat maii bine.
Moderatori angel_angel39 pustietate_in_floare Ji_Ji admin

Comentarii

poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Sara, cand zici "paharel", inseamna o cantitate de pana la 50 ml, ceea ce reprezinta mult sub limita oricui.
Am cunoscut pe cineva care bea zilnic 2 l de vin si 1 l tuica, murind la 88 ani in urma unei pneumonii cu complicatii intraspitalicesti. Evident este un caz iesit din comun, cu limite exagerat de mari...
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Sara, unii imbatranesc mai repede, altii mai tarziu; oricum, limitele de care vorbesti, nu sunt la fel pentru toti.
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Pentru cei ce nu stiu cum sa abordeze problema bautului, le ofer un sfat pentru un chef cu prelungiri:
Bauturile se consuma progresiv (dupa gradele mentionate pe eticheta), incepand cu cele mai slabe (stiu ei Americanii si Englezii, care incep cheful band bere...) si terminand cu tariile. Daca sunteti musafir si nu puteti impune aceasta regula, puneti-va de-o parte un paharel de tarie (cea mai cea, din cele servite de gazda) si cand simtiti ca va ia valul, sorbiti putin din tarie.
Al doilea sfat, probabil cunoscut de multi: nu va apucati de baut (mai ales tarii) cu stomacul gol. Cand faceti pauza la mancare, incercati sa faceti pauza si la baut. Mancarea mai grasa te ajuta sa nu resimti prea repede efectul tariilor.
In sfarsit, ultimul sfat: tariile trebuie baute in stilul "peste cap", pentru a nu zabovi prea mult in gura. Osul palatin fiind perforat, "aburii" alcoolului, din gura, pot ajunge "pe scurtatura" la creier, avand ca efect o imbatare prematura.
matrimoniale - membru fara poza

elly_anna

  • Publicat Acum peste 2 luni
Nici o sansa de un raspuns inteligibil ...si-au luat in serios rolul si acum inchina pentru o viata lunga si ...roz happy
matrimoniale - membru fara poza

elly_anna

  • Publicat Acum peste 2 luni
Azi mi-am surprins ficatul. Am băut nişte apă.

Alcoolul mă ajută uneori să uit de toate... De exemplu, aseară la NightClub, am uitat că-s însurat.

Loteria îţi dă o şansă de 1 la 200.000.000 să nu te mai duci la muncă mâine. Băutura îţi dă o şansă de 1 la 5. Ce alegi?
matrimoniale - membru fara poza

elly_anna

  • Publicat Acum peste 2 luni
Sara, nu v-ati hotarat cu ce sa'ncepeti sau cu ce sa terminati ?olling on the floor
matrimoniale - membru fara poza

elly_anna

  • Publicat Acum peste 2 luni
Piro, incep sa tin la tine si crede-ma ca sunt aproape...normala olling on the floor
matrimoniale - membru fara poza

elly_anna

  • Publicat Acum peste 2 luni
Deh, asa se zice, prin unele cercuri, ca femeile din capitala sunt mai cu tupeu. Acum ce sa fac ? Sa ma mut la Agigea sau sa ma las blamata ? olling on the floor
matrimoniale - membru fara poza

elly_anna

  • Publicat Acum peste 2 luni
Frumoaso, depinde. De context si de ..text happy
matrimoniale - membru fara poza

elly_anna

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ati, e permis orice acilea pe blog ca te imbeti numa de la...aburii big grin