Regulament
Bloguri

Somnorila

I-am găsit poza, făcută acum un an şi ceva, brusc venindu-mi ideea de a scrie ceva.

Somnorilă… El (Rocky) primeste tot ce-i ofer şi oferă la randul său totul, necondiţionat.
Dar nu se gândeşte la trecut, păstrând din acesta doar obişnuinţele (rutinele), alături de instinctele primare şi cele dobândite. Nici la viitor nu se gândeşte…
Şi atunci, trebuie cineva să o facă. Şi aşa am ajuns cineva…
Deoarece plecăm 4 luni la munte (cât sunt călduri în oraş), trebuie să-i asigur hrana care nu se găseşte prin zonă. Am comandat-o deja, dar nu este de ajuns. Trebuie şi transportată la munte. Nu-s “decât” 240 punguliţe de hrană umedă şi 6 saci cu bobiţe, fabricate special pentru rasa lui. Deoarece mai trebuie transportate şi multe altele (printre care o instalaţie de aer condiţionat, prototip, construită chiar de mine, super-ecologică), va trebui să fac un drum special pentru asta pe 20 aprilie. O dată cu acest drum, mai trebuie să fac puţină curăţenie şi să dau drumul la apă (din instalaţia golită astă toamnă şi parţial umplută cu antigel, pentru a nu se sparge ţevile şi obiectele sanitare), astfel încât, atunci când vom ajunge acolo, pentru a ne instala în “lungul concediu” de vară, pe la jumătatea lunii mai, să fie (aproape) totul funcţional.

Ce să mai spun? Viaţă de câine…
Toată ziulica va zburda prin curte, dar va pretinde şi 3 plimbări/zi, “la şosea”, pentru “treburile” sale … personale. Fiindcă nu admite să-şi facă nevoile în curte, fiind, vezi Doamne, de rasă…
Ah, era să uit de lupta sa, asemeni lui Treanţă, cu un ou fiert (evident, oferit cât este încă fierbinte). Pentru cine nu a văzut clipul, iată-l:

https://youtube.com/watch?v=d8dAhXvY8b0& … =342s
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Shambala, hai sa te lamuresc, sa poti dormi bine noaptea, fara grija altora.
1. Daca dimineata, seara si noaptea este racoare (uneori chiar frig), in timpul zilei temperatura poate ajunge ca cea de la ses.
2. Rocky are deja o baie, cu toate utilitatile...
3. Dincolo de sosea este un rau, iar intre ele un crang. Soseaua nu-i periculoasa fiindca traficul este redus, iar la traversarea ei Rocky este in lesa.

Multumesc pentru grija pe care ai manifestat-o fata de Rocky, dar eu cred ca am mai multa grija de el.

P.S. Daca te intereseaza pe ce ma bazez cand afirm ca instalatia de aer conditionat este super-ecologica, ma poti intreba in privat si te voi lamuri.