poza membru
Regulament
Bloguri

Cultul Dang

Am aflat ca Ioan Gyuri Pascu era adept al cultului Dang, fosta sa sotie fiind liderul acestuia din Romania.
Desi cunosc foarte bine beneficiile tratamentelor alternative, in special al celor energetice, mentale, nu am sfatuit niciodata pe cineva sa se opuna medicilor sau tratamentelor conventionale. In schimb am reusit sa aduc usurarea celor fata de care medicina s-a dovedit a fi neputincioasa.
Dar este de rasul lumii cand afli ca liderul cultului Dang apeleaza la 112, contrar convingerilor personale (daca intr-adevar crede asa, sau doar o proclama in incercarea disperata de a-si gasi prozeliti - cam seamana cu politicienii si multi popi: una cred si alta spun).
Oricum ar fi, este o puternica palma primita de membrii acestui cult din Romania. Oare vor continua sa creada? Parca imi vine sa cred ca da. Caci, vorba ceea, multi prosti pe lumea asta...

Nu va voi impuia capul cu acest cult, fiindca, daca va intereseaza, gasiti pe net... Foarte sumar, este un cult ostil medicinei moderne.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Pretty, asa mai vii de acasa. Dar inca nu ai reusit sa "traduci" corect ce ai citit. Am nominalizat clar cine este liderul acestui cult, din Romania, in persoana fostei sotii.
Insa nu pricep de unde ai dedus ca l-am acuzat si denigrat pe Gyuri.
Daca cineva (doar ca exemplu) refuza sa foloseasca hartia igienica, folosind numai "coceanul familiei" (legat cu o sfoara ce se atarna in cui), dezvaluind acest lucru inseamna ca-l acuz sau denigrez?

Marte, desi nu prea seamana a definitie, daca este totusi o definitie nu pot intelege decat ca este una ce tine mai degraba de SF.
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Pretty, citeste cu mai multa atentie. Singura greseala (poate, din punctul tau de vedere) este ca nu am mentionat ca si-a iubit sotia.

Margaretaa, Gyuri era adeptul acestui cult si chiar a compus (si interpretat) cantece pentru Dang, guru-ul acestui cult.

Adanna, sincer nu am fost interesat de viata sa particulara, dar cand esti "persoana publica" devii subiectul comentariilor publice.

Marte, mai intai defineste ce intelegi tu prin paranormal, apoi afla cine este paranormal si apoi ii poti adresa intrebarea in mod direct. Altfel orice raspuns ai primi, de la oricine, tot nu te vei lamuri.
In al doilea rand, daca eu ti-as adresa tie aceeasi intrebare, ce ai raspunde? Ai grija ca, daca raspunzi DA, pot trage concluzia (mai degraba falsa) ca suni la 112 cu sau fara motiv (intemeiat).
matrimoniale - membru fara poza

Margaretaa

  • Publicat Acum peste 2 luni
Afirmatia finala a blogului duce la concluzia ca si Gyuri facea parte din categoria mentionata de tine. Oare asa sa fi fost? De ce dam verdicte cand habar nu avem de drumul celuilaltthinking
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Romania tara foarte ciudata unde activeaza tot felul de secte ca Dang unde se merge pe principii din care se poate vedea ce eficienta, de un om a murit Guyri Pascu , iar eu sunt les si daca cer sa ma pot casatorii cu iubita mea deja incalcam grav principiile acestei tari!