poza ALINATATIANA

ALINATATIANA

Varsta:
31 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Catania,
Italia 
Am 24 ani.Sunt aici pentru casatorie.Vreau pe cineva care sa fie plecat din Romania ,vreau pentru o perioada sa muncim si dupa sa luam o casuta in Romania.Deocamdata sunt in Italia,deocamdata nu lucrez as vrea sa plec de aici si sa imi construiesc o familie. Sunt sensibila,imi place sa gatesc,imi place natura ,animalutele..Vreau un barbat serios. Varsta nu conteaza. Tin sa va anunt ca am un telefon nu chiar performant deci daca ne vom muta sa discutam pe fb nu am acces la camera . Mi s-a furat telefonul am mai avut un alt cont aici chiar si unul de facebook,din pacate am un cont nou de fb si acesta de matrimoniale. Sunt o persoana serioasa.Va rog frumos sa ma contactati doar persoane serioase. Va multumesc.As mai adauga : vreau sa imi trimiteti mesaj in privat uneori am multe mesaje in chat si poate ca nu pot sa raspund la toate.
femeie fara poza

AnaMary9

Varsta:
47 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
?, Italia 
Din pacate realitatea virtuala incepe sa depaseasca realitatea cotidiana,in web vin prezentate moduri diferite de a gandi, se modifica obiceiurile, in web vin depasite barierele vietii normale.
Multe persoane cu blocaje emotionale folosesc retelele de socializare ,cauta contactul negat lor in viata cotidiana.
Internet poate fi de mare ajutor timizilor, sa ne gandim la Cyrano de Bergerac, stangaci, frustat de nasul sau si care-si declara iubirea prin intermediul altei persoane...si deci, sunt multi moderni Cyrano in fata pc - lui, web-ul e Magic pt ca fiecare se poate exprima, povesti, da frau imaginatiei romantice si nu doar..Internetul e un loc de intalnire ilusorie pentru eterni adolescenti care prefera sa viseze decat sa se confrunte cu realitatea. Se devine web-addictet fuging de insadisfactiile vietii conjugale, singuratate, depresie, stres profesionale plus un redus nivel de autostima legat de aspectul fizic.