Regulament
Bloguri

Posta redactiei

N-am mai fost de ceva vreme pe aici. Mi-am luat un concediu de la toate. Definitia concediului pentru mine? Perioada de timp nespecificata in care te destinzi, te simti bine, te odihnesti, te distrezi, vezi locuri noi, cunosti oameni noi, folosesti telefonul mobil numai ca sa faci conversatie cu prietenii si rudele, nu speli haine, nu faci mancare, nu te inunda vecinul, nu cumperi hartie igienica, te trezesti cand vrei, te culci cand vrei, faci ce vrei, iti cumperi ce vrei, nu iti cumperi daca nu vrei, te imbraci cum vrei, te dezbraci daca vrei, la ce ora vrei, stai la soare daca vrei sau cauti caldura atunci cand vrei.
Deschid matrilandul…Mesageria plina, cadouri peste cadouri, urari de bine, injuraturi, invitatii dintre cele mai spectaculoase. Voi extrage cateva pentru faptul ca sunt delicioase.
Un domn de vreo 65 de ani, pe care-l banuiesc purtand bascuta CAP-isto-nomenclaturista, asezonata din belsug cu nostalgii comunistoide, imi promite un salariu imens, muncind de acasa, facand un v ideo ch at frumos, elegant, cat de cat. Tot acel domn imi relateaza cum el, chiar daca a facut putina scoala, “8 clase ca asa era pe atunci”, a descoperit secretul vietii: sa ai ce manca, ce bea si ce f…, fara grija zilei de maine. Cam acestia sunt pilonii care sustin Sfantul Graal al existentei sale. Extraordinar! Deci omul este un academician in Scoala Vietii. Genul asta de scoala o puteam invata si de la porcul bunicii, porc care se ghideaza tot dupa aceleasi concepte si care se poate considera un fericit, pentru ca are cam de toate (inclusiv binecuvantarea noastră de Craciun).
Stimate domn nu sunteti un original. Am avut de ales candva intre a face ce-mi propuneti dumneavoastra si a munci pentru o bursa de 400 de euro la o universitate de prestigiu din Europa. Si apoi pentru a munci pe branci pentru a ma intretine acolo, pentru ca banii din bursa erau insuficienti.
Domnule draga probabil ca esti un suflet mare, un bonom, un saritor, un darnic si poate ca eu sunt orgolioasa, mizantropa, cu atitudine discriminatorie etc. Dar nu va suport. Lumea matele ma chinuie. Ma irita. Faci parte dintr-o anumita talpa a tarii. Si nu am nimic cu matele atata vreme cat ma lasi in pace si nu imi intersectezi lumea mea formata din caministi flamanzi, de bursieri ****rosi, de profesori umiliti, de doctoranzi degerati de frig, de licentiati someri. Oameni care intr-o societate normal ar trebui repectati, exemplificati etc. Stiu ca matale nu intelegi lucrurile astea. Spre mirarea ta, eu devorez cartile. Intru oroarea ta, gandesc si asimilez. Spre greata ta, Fat-Frumosul meu nu descinde dintr-un SLK. Spre durerea ta de bila, gandesc lucruri la care matale nu vei ajunge niciodata…exact ca porcul bunicii. Si sa stii ca inteleg chiar si acele cuvinte care au mai mult de trei silabe. Incomprehensibil pentru mata, ha? Exact. Asa ca te las tronand pe piedestalul tau din balegar si cenusa (Kralov).
Printre alte mail-uri observ o gramajoara intreaga de lupi imbracati in oaie. Si aici o includ pe doamna care ma injura pe vreo 3 mesaje, fara sa repete injuratura, ca cica nu mai traieste bine cu barbata-su din cauza mea. Uaaaauuu…asa ceva??? Numai de furat barbati nu am mai fost acuzata . Draga cucoana, backslash doamna, backslash don’soara, backslash posibila-pacienta-la-spital-de-p rofil, eu vorbesc doar cu vreo cativa oameni din tot site-ul asta. Pe unul dintre ei il iubesc cu sinceritate si atat despre asta. Celalalt e singurul care poate sa-mi explice, in doua cuvinte, chestii pe care eu nu le-am trait, in stilul sau: sec si sincer. Si mi-e drag cum ii e drag copilului ziua de Craciun, sau lui Ame aschiul proaspat. Scuze Ame…n-am gasit alta rima. Cealalta e o femeie plina de caldura si cu o bunatate iesita din comun. Nici nu stiu cum astfel de om mai poate exista intr-o lume ca asta in care traim.
Si acum te rog sa fii atenta la ce zic: daca ar fi sa aleg intre a fura barbatul altei femei si mierea dintre labele unui urs, aleg labele. Sper sa pricepi si ironia si jocul de cuvinte.
Altul ma iubeste fara cratima pe vreo 7 mail-uri. Dar ma iubeste rau de tot. Asa de rau incat mi-e frica sa nu faca explozie ceva in el. Cu el nu am nimic. Sunt aproape invidioasa pe fericirea sa biblica.
Cadouri? Am primit multe de la oameni frumosi. Si nu multimea lor m-a bucurat ci provenienta lor. Cu sarcasm spun ca am primit un cadou si de la doctori. Pe ei nu-i suport. Deci f.. you all!
Si recent mi-am mai descoperit o pasiune strans legata de astronomie: astrofotografia. In avatar este prima poza facuta de mine. Sunt la inceput, prin urmare poza suck big time. Dar sunt mandra de ea. In sfarsit l-am fotografiat pe Domnul Saturn. Intr-o zi ii voi atinge inelele. Sper doar sa nu fie prea curand.
Sarbatori fericite tuturor!big hug
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Aloha. Eu iubesc barfele despre mine. Asta inseamna ca sunt important. happy)))))))
poza danbvsb

danbvsb

  • Publicat Acum peste 2 luni
Uitucule, ne plac bârfele atâta vreme cât nu sunt despre noi big grin

Linxy, sărbători fericite. Aş fi zis "luminate", dar mi-a furat Angel comment-ul happy
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Frumoasa poza,sarbatori luminate!happy
poza polonic

polonic

  • Publicat Acum peste 2 luni
happy draga colega linxy bancul era ca sa mai destindem putin atmosfera nu are legatura nici cu tine nici cu blogul . cred ca succesiunea de personaje de tot felul care s au perindat prin comentariul aferent subiectului si carisma cu care ai expus , mi au adus aminte , pur si simplu de banc .
poza linxy

linxy

  • Publicat Acum peste 2 luni
Mulțumesc tuturor.
Mai aducătorul e de ciorbe prin străchini matrimoniale, explica-mi și mie algoritmul prin care blogul meu are legătură cu bancul taurolling on the floor
poza polonic

polonic

  • Publicat Acum peste 2 luni
blogul asta imi aduce aminte de un banc ...

jurnalul unui puscarias

Cred ca le-am cazut cu tronc, ca inca din prima seara a intrat la mine Costel de la celula 18. Cu un pachet de margarina in mana dreapta, mi-a zis ca vrea sa-mi sparga pufarina si sa-mi impinga lutul la deal, ca el e condamnat la 25 de ani pentru dublu asasinat. Ca sa-mi dau cu.rul la vorbitor sa-mi planteze un brad in el.
In a doua seara si-a anuntat vizita Ticu de la 41. Fara margarina si nebarbierit. Badaran. M-a impins pe pat, manifestandu-si sincer dorinta de a-mi sonda marmelada cu guzanul. Guzan pe care mai intai trebuia sa-l caut la gingii. Ca pentru el viata nu mai inseama nimic, ca are de stat 8 ani, pentru talharie cu viol.
Va dati seama ca i-am servit-o si lui tot pe aia cu asasinatul triplu, cu sadism, 35 ani de parnaie etc. Si guzanul lui Ticu s-a transformat brusc intr-un hamster moale. Mi-am permis chiar sa-l refuz cand m-a rugat insistent sa-i fac un tuseu cu pixul.
Si, incet, incet, lumea a aflat de fiorosul criminal de langa buda si toti ma salutau lung si respectuos.
Va dati insa seama ca, daca le ziceam adevarul, ca sint bagat pe sase luni fiindca am downloadat doua episoade din Lassie, ajungeam cu.rva penitenciarului si, vorba lor, mi se largea gura la borcan de nu mai puteam tine gemul.