poza 10DINU75

10DINU75

Varsta:
84 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
EGO SUM , QUI SUM .Sau poate putin mai mult !!
poza florian1963

florian1963

Varsta:
60 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
Sunt un BARBAT divortat fara obligatii, fidel relatiei, de casa, familist convins, sincer, foarte tandru, afectuos, foarte pupacios, sentimental, fara prejudecatii in dragoste, nu imi plac certurile le evit tacticos si incerc sa rezolv problemele aparute in liniste si calm mai tirziu sau a doua zi, gospodar sunt de zodie FECIOARA cine stie zodia bine stie ca ceea ce am scris este tipic zodiei si este adevarat, imi mai place sa ies din casa in weekend in natura,(am masina) sa facem excursii la munte, la mare si in special la pescuit (am si rulota), si imi mai doresc ca femeia pe care o voi avea alaturi sa nu fie Timida sa fie Curajoasa in noua relatie sa fie asa cum sunt si eu, TANDRA, PUPACIOASA sentimentala, sa stie sa isi provoace barabatul, si asta sa se simta mai ales in sentimente.
Despre mine personal mai pot adauga ca sunt inalt am 1,82 m. am 80 kg. deci suplu, saten tuns scurt, nu am copii ( nu pot face din cauza unui oreon pe care l-am avut la 17 ani )
Opresc aici descrierea mea sper sa nu sune a lauda dar sinceritatea despre ceea ce simt si spun despre mine nu are obloane.
Cu toata stima tuturor femeilor care imi citesc acest mesaj, numai sanatate si fericire si mult noroc in alegerile facuta, si mai doresc daca cineva are ceva de spus despre mine sa le faca dar nu voi raspunde la rautate si la jigniri. As adauga si un nr de tel daca doriti sa comunicam mai bine (zero-sapte-sapte-patru-patru-sa se-sase-sapte-doi-zero)
FLORIN
poza granate

granate

Varsta:
58 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
livadia,
Grecia 
in cautarea fericirii..
barbat fara poza

oneill007

Varsta:
69 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
numai defecte