Regulament
Bloguri

Răsfoind blogurile ...

Citind blogurile de mai jos am rămas stupefiată de câtă mizerie a putut arunca Cristian1980 peste sentimentele unor oameni ce trăiesc ceva frumos şi unic ... am crezut că te cunosc cât de cât bine Cristiane dar văd că acoperi cu termeni pompoşi reaua voinţă ce o ai în tine... au mai fost şi alţi oameni ce au aruncat cu piatra însă nu-i cunosc ...
Cât mai multă iubire urez celor doi îndrăgostiţi!
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

_Madalina_

  • Publicat Acum peste 2 luni
Cristian1980 ... păi tu ai zis în public ... Beast happy)
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Beast,Dord si restu care v-ati suparat ca m-am luat de Mada ca l-a criticat fara motiv pe Cristian, atunci sa o pupati in dos pe Mada .Capisci ?
matrimoniale - membru fara poza

Cristian1980

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ai citit ca din alfabet zisele mele Madalino si ai inteles pe dos. O sa-ti explic pe scurt si schematic, cenzurat insa, caci nu pot afisa discutiile mele in privat.

Uite, noi doi sa zicem ca exemplu am avut o viata lina, relativ roz, normala cum s-ar zice insa fata in cauza nu a fost atat de norocoasa, hazardul a fost cam tembel pe la ea pe acolo iar viata ei a decurs "altfel" comparativ cu viata pe care tu o traiesti sau o traiesc.

Pai in momentul acela pt unele persoane(nu orice tipar actioneaza asa) prioritatile in viata se schimba aproape neconstientizat activ si anume: nu-ti mai trebuie neaparat langa tine un barbat din zona varstei tale, neaparat frumos foc, testosteronat pana la ultimul fir de par, cu fund bombat cu etc (completezi tu ce-ti place la un el) - eh, in acel moment datorita unei de restructurari cognitive formate in ani si ani conteaza DOAR ca un el sa fie ponderat, bun cu tine si cu copilul, sa fie homie, sa fie asezat, etc - asa cum "traduce" creierul ei, nu al tau.

Toate astea vin dintr-o maturizare precoce insa nu numai asta e motivul (nu pot da explicatii ce se duc la discutii private).

Deci unde ajungem - ajungem la alti poli de interes iar creierul face o alegere clara acum, INSA aplatizarea "simturilor fizice" despre care-ti vorbeam evident ca nu mai are ca rezultanta o atractie de tip erotic cum e la noi, ceilalti, de varste apropiate, ci totul e investit (prin reprimare de a lungul vietii dpdv psihanalitic) in Recunostinta fata de el, fata de simplul fapt ca e acceptata asa cum e(aici e alta discutie ce tine tot de psihanaliza si de discutii private) - toate astea ce inseamna: ca tii la cineva, insa e cu totul alt spectru al simtirii de care tu Madalino n-ai nici un habar insa vorbesti. happy

Biologic nu e normal caci energetic nu exista nici un fir tare de legat la o asemenea diferenta de varsta insa creierul ei prelucreaza diferit perceptia ce tu o ai spre ex fata de un barbat ce te atrage. Capisci Madalino ?
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Fara suparare Mada dar nu cred ca e corect sa il judeci pe Cristian.Tu esti un nimeni si cel mai bine e sa iti vezi de lungu nasului mucoaso!
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Multumim!
happy
matrimoniale - membru fara poza

DrLoveee

  • Publicat Acum peste 2 luni
madalino,daca nu-ti plac romanele de groaza...sf-urile....si dramele....nu te mai chinui sa le citestitongue