Regulament
Bloguri

Aş vrea ...

Când eşti incapabilă să-ţi deschizi sufletul în faţa lui poţi avea impresia că un cuvânt sau o mângâiere de a ta nu mai pot ajunge la el cu ardoarea pusă de tine în ele ? ... Este o carapace ce ne-o punem în jurul nostru sau una în faţa fricii de dragostea perfectă ? ... Cum ne eliberăm ? ...
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Mada
Daca te ,,sperie,,vreun barbat de 61 de ani,desi nu vad vreunul,sa/l trimiti la mine,urgent!platesc transportul!
Eu ii ador!!!!!!happyhappyhappyhappyhappyhappyhappyhappyhappyhappyhappy
matrimoniale - membru fara poza

Cristian1980

  • Publicat Acum peste 2 luni
Hei hei, om frumos - credeam ca dormi insa tu scrii bloguri despre metanivele cum ar fi perfectiunea. In loc de "perfect" care-i congruent cu metanivelul "D-zeu" foloseste "perfect pentru mine" care e doar un alt level neurolingvistic.

Cobor cu tata la plaja, daca ai terminat treaba suna-ma. Sper sa nu te sperie barbatii de 61 de ani - sunt ok, iar daca nu sunt, ii asez eu la locul lor clown
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Hmm..
Rabzi,rabzi,rabzi...
La un moment dat...te vei deschide...nu vei putea rezista mult,nu ,daca iti pasa...
Acum..depinde..
Tensiunea ca nu te poti deschide,te poate face sa devii ,,saraca,,in atingeri,cuvinte,sa pastrezi o distanta,insa exista riscul sa te cam obisnuiesti,ai grija!
Sau,tensiunea ,poate avea efect invers,sa devii mai ,,dragastoasa ,,fizic,, chiar daca ,emotional,verbal,nu o poti face..
Faptul ca nu te poti deschide,vine din sechele ,din nesiguranta,dar,mai ales,din faptul ca partenerul ,,nu convinge,,...nu/ti da acea ,,siguranta,, care sa te faca sa infloresti.( mai este varianta subestimarii tale,ca persoana)