Regulament
Bloguri

Casa Matri

Am păşit in casa Matri. acum 1 an. Am intrat cam 1 lună in fiecare zi, am conversat, am ales favoriţi, am blocat mojici, m-am amuzat, m-am enervat, am lăsat intransigenţa de birou si am fost permisivă cu greşelile de exprimare, (m-am gândit că ţin de tastatura tembelă samsung/lg) până m-a lovit frontal vreo cratimă şi am izbucnit nervos, m-am calmat, am uitat.... Am zis să am poze să nu mă bănuiască lumea de înşelătorie, am încărcat vreo 7, ghinion: mi-a furat unul pozele şi le-a pus la profilul lui, un tinerel de 60 ani... am gândit că nebunii au contrabalansat grav media site-ului şi am spus pas vreo 2 luni...
Am vorbit la fel de frumos cum mi s-a vorbit, au fost momente când am răspuns acid şi prompt răutăţilor şi momente când mi-am spus că timpul îi va face pe indivizi să se dea singuri de gol câţi neuroni funcţionali au.... nu pot spune însă că m-a bucurat acel moment, a fost mai mult un sentiment amărui...aş fi preferat o lume Matri ideatică şi aromată.... un fel de wonderland unde toată lumea iubeşte pe toată lumea, ţopăie precum un iepuraş când îl saluţi pe un blog, sunt doar diminutive (pupici, cafeluţe şi ceiuţ) şi parfum de iasomie şi zâmbete extatice, că doar de aia evadezi din lumea cenuşie, rea şi intransigentă, nu? să găseşti aici o stare de bine energetic.....mda, vise! Pentru că la un moment dat mai vrei şi discuţii cu oameni culţi în cap, te apucă cititul articolelor şi chiar interacţiunea pe blog când ai timp, printre dosare, legi amiciţii virtuale şi naşti fără să vrei antipatii, la naiba, fix ca în viaţă!
Păi nu eram membrii unei frăţii, nu voiau şi ei evadare? Nervii îţi sunt calmaţi de logică: oamenii nu sunt asemeni ţie, nu sunt personaje de film, în spatele măştii de username se ascund oameni vii, nu păpuşi de porţelan. Accepta asta şi mergi mai departe, cine te place, îţi va aprecia gândurile indiferent de superstiţii şi de câţi paşi face înapoi la vederea ta.

Ca sa îndulcesc imaginea, îmi amintesc o glumă care circulă pe net de ceva vreme, mai precis pe Unica.ro: diferenţele dintre indivizi prin prisma zodiei, zâmbesc, mă simt fresh, zic să nu fiu egoistă şi v-o ofer şi vouă, colegi de casă Matri, poate vă aduc un zâmbet....eu una m-am regăsit în faţa oglinzii, sunt curioasă cine e balanţa ce voia să îmi ia crema....

Să aveţi o zi superbă!!!!

Prima persoană care se trezeşte este FECIOARA. La ora 6:00 este în picioare şi se apucă să facă curăţenie în baie. Abia după ce totul străluceşte, începe să se pregătească pentru ziua care urmează. Intră în duş, se spală pe dinţi şi nu iese până când nu îşi sigilează periuţa de dinţi şi o ascunde bine de colegii de apartament.

La 6:15 se trezeşte şi CAPRICORNUL, mai morocănos ca niciodată. Înainte de orice, merge să oprească apa caldă, pentru că vrea să facă economie. În plus, a citit el un studiu care spune că duşurile reci sunt mult mai bune pentru sănătate.
Peste 5 minute se trezeşte şi VARSATORUL, care iese la alergat şi nu prea este atent la ce se întâmplă în casă.

BALANTA şi LEUL se trezesc în acelaşi timp şi aleargă în faţa oglinzii, să vadă rezultatele somnului de frumuseţe. Nu trece mult şi încep să se certe pe o cremă hidratantă, punând stăpânire pe baie.

Prima cameră pe care o vizitează TAURUL este bucătăria. Ia borcanul cu cremă de ciocolată şi începe să mănânce cu cea mai mare lingură din bucătărie.

La 6:45 se trezeşte şi SAGETATORUL şi dă drumul la apă caldă după ce contrazice teoria Capricornului despre apa rece.
SCORPIONUL sparge uşa de la baie şi îi dă afară pe Leu şi pe Balanţă.

La ora 7:00, RACUL începe să facă sandwich-uri pentru toată lumea, pentru că şi azi a uitat că nimeni nu mănâncă acasă. În drum spre locul de muncă, va începe să plângă că nu i-a fost apreciată munca.

De o apreciere mai mare s-a bucurat, însă, sucul de fructe făcut de Fecioară. Singurul care nu l-a gustat a fost nativul GEMENI, care nu a reuşit să se ridice din pat pentru că era prea ocupat să îşi verifice Facebook-ul şi contul de Instagram.

La 7:10 se trezeşte şi BERBECUL, care în 10 minute face duş, îşi bea sucul, se îmbracă şi iese pe uşă. La 7:15, Taurul a terminat borcanul cu cremă de ciocolată, iar la 7:20, Balanţa şi Leul se află încă în faţa unei oglinzi, făcându-şi selfie-uri.

La 7:30 se aud înjurăturile VARSATORULUI, care trebuie să facă duş cu apă rece, după ce Capricornul a oprit din nou apa caldă. La 7:40 ies şi restul zodiilor din casă. La 7:45, nativul Gemeni se întoarce după portofel. La 7:50, nativul Gemeni se întoarce după telefon.

La 8:00 se trezeşte şi nativul PESTI, care îşi dă seama că a rămas singur şi a fost din nou încuiat în apartament.surprisesurprise

Sursă pentru partea II blog, referitor la zodii: Unica.ro plus pagina proprie de facebook, unde versiunea e întreagă, unica uitând scorpionul pe afară.
http://unica.ro/cum-s-ar-comporta-zodiil … 32442 pentru recunoaşterea valoriiwinking
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
Noapte bună. Sa nu fiți cuminți deloc!
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
Hai că plec la Roma să văz io cu ochii mei dacii ăia, până pe seară să găsiţi restul zodiilor lipsă la apel. am băgat cheia pe sub uşă pentru peşti.
matrimoniale - membru fara poza

DrLoveee

  • Publicat Acum peste 2 luni
asa se fac averiletongue
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
chitroşilorblushing
matrimoniale - membru fara poza

DrLoveee

  • Publicat Acum peste 2 luni
leii ne mananca buzunareleolling on the floor
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
si leii ce meniu au dragă, vegetarian?
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Poți încerca, dar sunt Capricorn....ai slabe șanse de reușită !! happy big hug
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
las' că fur eu nişte miere de la Coana şi vin popesc de la Dottore şi vezi tu pe urmă!
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
...acvatic,posibil !!....fezandat, m-ai greu !! happy
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
Giga calorie era numele tău real? Man ai nimerit pe un fond de foame accentuat al meu, Emil mi-a deschis ochii şi te văd acvatic, deja fezandat!big grin