Regulament
Bloguri

Ma intorc la tine...

Se simtea atat de usoara! Si in mod clar nu slabise in ultima vreme! Iar senzatia aceea minunata de plutire cu siguranta nu era opera fluturasilor din stomac!
Nu se recunostea! Unde erau apasarile, pietrele de moara ce-i strangulau incheieturile mainilor si picioarelor, simtindu-se singura responsabila pentru craterele din asfaltul public? Dar teama si gandurile negre?
Se regasea straina de sine, captiva inauntrul unui trup ce nu-i apartinea, atat de diferit de tot ceea ce o definea, o individualiza.
Sigur nu suferise vreun transplant de inima? Iar toate aceste trairi noi, si aceasta liniste, purtau amprenta altcuiva?
Nu, probabil era doar un vis, din care se va trezi curand, cu ajutorul unei cafele puternice, apoi se va pregati in graba pentru ziua infernala ce i se asternea la picioare. Macar cazatura din pat sa fie blanda!
Sa nu puna la treaba toate seimografele din zona!
Involuntar isi duse mana la gat , iar aratatorul de la cealalta il indrepta imperativ, intr o directie imaginara, incruntand din sprancene si avertizand , parca, atacul de panica ce o pandea de dupa colt sa stea la locul lui! "Sa nu -ndraznesti ! "parea sa exprime privirea-i de culoarea boabelor de cafea proaspat macinate!
Trifoiul! Unde era trifoiul ei?
-Este acolo, linisteste-te, nu l-ai pierdut!
Minunat! Daca era acolo, nimic nu i se putea intampla!
-Multumesc! Pentru o clipa...
Ia stai! Cine vorbise?
Doamne Dumnezeule, te rog, acum sa nu aud si voci! Oare m-am tacanit de tot?
"Bolnava mintal"! Era evident, pana si asupra acestui aspect tot el avusese dreptate! Probabil o sedase pe ascuns , ii inscenase o tentativa de sinucidere si ii chemase pe cei de la balamuc!
Sau poate chiar ea facuse asta! Satula , obosita, pustiita de tot dezinteresul...
Dar nu! Asta nu era stilul ei!
Atunci?
Incerca sa desluseasca unde se afla.
Alb!
Totul era alb! Pai nu? Asa e peste tot! Ar fi putut sa faca pariu ca daca se apropia de pereti acestia erau capitonati, antifonati, sa nu deranjeze in deliru-i ceilalti "locatari" sau sa nu starneasca pofta vreunuia , deschizandu-i apetitul pentru un acompaniament sau recital in doi!
Dar unde erau peretii? Abia acum observa valul de ceata ce domnea in incapere. Si un iz cunoscut, ...de tamaie? Doamne! Murise! Luase un pumn de pastile, isi taiase venele sau ceva la fel de caraghios , laș , lipsit de personalitate!
Isi pipai trupul cu infrigurare! Toate erau la locul lor! Nici urma de rana! De sange!
Desigur, purta o camasa lunga si...alba! Asta nu trebuia sa aiba maneci lungi , sa poata fi imobilizata la spate, in caz ca fluturasii din stomac i se urcau la cap?
Alb!
Ura albul!
Desi multi i l ar fi imprimat in epiderma! Dar ea prefera albastrul! Si el prefera albastrul! Si verdele!
El!
Azi trebuia sa ajunga la curatatorie sa-i ridice costumele! Pleca in delegatie! Si-si propusese o cina romantica, cu toate preparatele preferate de el, putina muzica in surdina ,lumanari parfumate!
Asta era!
Acea mireasma! Acum o identifca! Lumanari !
Doamne! Chiar murise!
Iar el o va sugruma ca nu va ajunge sa-i ridice costumele!I
Probabil el va intarzia ca de obicei, si in mod sigur nu va avea timp sa mearga in locul ei! Probabil nici nu-i va trece prin cap!
Proasta sincronizare!
Off!
Doamne???
Nu s-ar fi putut maine? Macar as fi apucat sa-mi iau ramas bun!
Si de-as fi avut parte macar de un semn, o avertizare, un vis premonitor, ceva!!
Nu asa se face?
Scotoci rapid in memorie : pisica neagra nu-i taiase calea si nici nu sparsese oglinda mostenita de la bunica! Sigur ii facuse careva vraji! Oare mancase ceva de la vreun strain? Pff! Iar uitase sa-si puna lenjeria pe dos si sa scuipe in san cand iese din casa! Oare si a amintit sa paseasca cu dreptul? Macar de-ar fi mers si ea la coafor si la SPA! Si si-ar fi vopsit unghiile in culoarea aceea pe care el o gasea insuportabila! Si cu siguranta ar fi aratat cel putin original in lenjeria cea noua pe care o pregatise pentru acea seara! Stia ca era pe gustul lui! Si daca nu cerea prea mult, nu se putea si o ultima noapte in bratele lui? Murea sa-i dezmierde pielea din care izvorau unde de ambra si lemn alb! Iar sarutul lui , amestec de menta si trabuc! Iar atingerea degetelor lui lungi si fine, ca sa nu se mai gandeasca si la partea...
Ei , abia atunci ar fi putut sa plece impacata!
Dar mai bine sa nu plece!
Pe el cui il lasa?
Doamne , stii cat e de neajutorat! Nu i poti face asta!
Cine o sa-i mai puna muraturile preferate? Si cine il mai ingrijeste cand e racit? Si-i pune ventuzele cu spirt , si-i face frectie cu carmol?Si cu cine se mai cearta pe telecomada? Si pe bugetul casei, cand vrea sa faca o investitie serioasa cum ar fi sa scoata prietenii la bere? Si cine i mai da coate ca se gzaieste dupa chelnerita blonda? Si probabil ca bateria de la telefon ii va cocli , telefonul nu i se va mai descarca, pentru ca nu mai are cine sa l sune din 5 in 5 minute! Iar toti prietenii il vor uri, pe ei neavand cine sa-i sune, si stii cum e cu invidia, cat e de periculoasa! Si cine o sa-l mai invete care e diferenta dintre patrunjel si leustean, intre visine si cirese, intre caise si piersici? Unde mai pui ca avem si bilete la statiunea aceea minune, pentru impachetari cu namol, doar stii ca are reumatism, iar acolo circula fel de fel de piți, daca mi-l ia vreuna? In plus, nici n-am apucat sa fac curatenia de Paste, stii ca maica-sa va veni val-vartej, si sa vezi vorbe ce-mi va scoate! Nu m-ar mira sa ma dea si la "parasire de domiciliu". Da' pe brunetica aia, colega de birou...Cum care? Aia cu alunita paroasa , siliconata si glezne groase, Ti-o amintesti? Aia abia asteapta sa puna mana pe el! Numa' eu stiu cat m-am luptat sa ma evidentiez, sa il fac sa nu o observe si sa ma prefere pe mine! Tu vrei sa ajunga ea, in casa mea, in cratitele mele si in plapuma cu lana de la bunica mea?
Nu! Nu! Asa ceva nu se poate! Nu sunt de acord! Protestez!
Hai, mai lasa-mi putin timp, macar sa-i gasesc una demna de el! Sa-l stiu hranit, ingrijit, calcat si spalat!
Doar stii ca el nu-si aminteste nici cand sa scoata rufele din masina de spalat!
Uite, daca ma mai lasi putin, promit sa nu ma impotrivesc si sa plec fara scandal!
Dar trebuie sa fii de acord pana si Tu , lucrurile nu pot ramane in dezorganizarea aceasta!
-Hey! E cineva pe aici? As vrea sa depun o contestatie! Aveti o foaie si un pix? Mi-e teama ca am venit cam nepregatita!
Simti ca e gata sa lesine!
Aparitia , pentru ca altfel n-ar fi stiut sa o descrie, era de o frumusete desavarsita, delicata, intimidanta!
Plutea pe un nor perlat . Cu plete balaie si ochi de peruzea , supla si diafana. Parea ca o perdea de roua ii imbraca trupul . Aripile tesute in cea mai fina panza de paianjen ii desavarseau maiestuozitatea . Era desculta , in mana-i fina purta o bagheta iar in par o cununa de stele...
Mda! Mai bine sa sune odata alarma aia la telefon, caci daca nu daduse ortu' popii era clar ca visa!
-Ce contesti mai exact?
Ce voce! Susur cristalin, matase si soapta deopotriva!
-Eu... Pai! Stiti ... As vrea sa nu mor chiar azi! Maine daca mai aveti locuri libere! Daca nu, rezerv un loc pentru poimaine!
Zambi! Si odata cu zambetul ei se lumina atmosfera!
Si-o imagina intr-o zi de vara, intr-o poiana din padure, purtand o coronita din maci sangerii si albastrele, cu un roi de fluturi, inconjurand-o ! Pasarele ciripitoare luandu-se la intrecere cu glasu-i suav iar muntii din departari , urmarind-o extaziati, raurile de zapezi topindu-li-se sub privirea-i calda si mangaietoare!
-Sa mori! Dumnezeule! De ce ar vrea o fata atat de tanara sa moara?
-Pai...? Ma gandesc ca daca am murit azi, la fel de bine pot muri si maine! Da! Ce ziceti? Ma puteti invoi? Eventual ati putea sa spuneti ca era aglomerat drumul sau ca am pierdut ultima cursa! Va rog eu mult! Am nevoie de aceasta zi! Stiti, el... El are nevoie de mine! Nu i-am luat costumele de la curatatorie! Daca as fi stiut, m-as fi pregatit din timp!
Din nou ii zambi cald!
Se apropie intr-o clipa , o privi staruitor si-i mangaie o suvita din cele ce-i atingeau umarul!
-El este motivul pentru care te afli aici! Sau, ma rog, nu doar el!
-Stiam eu! M-a declarat nebuna, asa-i? Iar tu, tu esti doar o actrita, ce -si joaca foarte bine rolul, dar de fapt esti o doctorita ce vrea sa stabileasca gradul meu de nebunie! Hai, da-i drumul!
Simti ca-i dau lacrimile! Si crezuse ca o iubeste!
Toate acele cuvinte si promisiuni, ca viata-i va fi doar un zambet, si planurile, si trifoiul...Doar minciuni! Minciuni si nimic mai mult!
-Draga mea, draga! Nu esti nebuna! Esti o femeie care iubeste! Si pentru asta esti aici! E timpul...
-Da ! Iubesc! Il iubesc! Mai mult decat propria-mi viata! E timpul? Timpul pentru ce?
-Vezi tu... Eu nu sunt nici Zana Maseluta , nici ursitoarea-ti de la nastere! Eu sunt un fel de Inger pazitor al ingerilor!
-Pfff! E clar! Am murit! Tu esti ingerul meu, nu-i asa? Bine, sunt incantata sa te cunosc! Nu credeam in aiurelile astea! Sau poate ca esti totusi doar o scorneala a imaginatiei mele, si curand ma voi trezi din reverie, sau vis, sau cosmar, sau ce naiba o fi!
O simti ca se incrunta!
-Draga mea, am sa-ti spun o poveste! Vezi tu, la nastere, fiecare femeie este un Inger! Ea alege, pe parcursul vietii de care parte se pozitioneaza! Ea alege ce sa daruiasca celor din jur, cum sa ii iubeasca, si cat sa se sacrifice! Stim ca nu toate aleg calea cea buna! Dar cele care o fac, ei bine, in fiecare an, in luna Martie, au de facut o alegere importanta: pot continua misiunea lor , pe Pamant, alaturi de cei carora le infrumuseteaza existenta, sau pot alege sa vina aici , langa mine, vor deveni Ingeri cu puteri depline. Vor deveni Ingeri calauzitori! Si-i vor putea proteja, pe cei dragi! Le vor fi mereu aproape, pas cu pas! Azi, este randul tau! Si mi-as dori sa te gandesti bine! Iti daruiesc nemurirea si oportunitatea de a nu te desparti de ei, niciodata! Desigur, nu te vor putea vedea, atinge, insa te vor simti! Vor sti mereu ca esti acolo, chiar daca nu vor realiza ca esti tu!
O privi ingrozita! Ii venea sa rada nervos, convulsiv, si-i mai venea ceva: sa o ia la fuga!
-Te superi foarte tare daca te ciupesc? Pentru ca ceea ce-mi spui tu...este de domeniul nebuniei!
-Nu, nu ma poti ciupi, insa pot face eu ceva pentru tine.
Invarti discret bagheta, iar in fata i se derula firul vietii ! Toti oamenii dragi! Toate momentele fericite! Toti cei pe care ii pierduse , dar si cei pe care inca ii avea! Si care aveau atata nevoie de ea! Il zari si pe El! Venise acasa! Era in bucataria lor, decorata de el, cu mobila in culoarea stejarului, aleasa de el, pereti vernil, imitatie a naturii, si televizorul ce tocmai li se stricase!
Cauta precipitat prin frigider si camara, inspecta oalele! Pai, da! Erau toate goale! Cand sa fi facut de mancare!? Sa vezi ce nervi il vor apuca! Se ducea naibii atmosfera sarbatoreasca pe care o planuise!
-Trebuie sa merg acasa! Acum! Te rog, du-ma acasa! Vezi, lui ii e foame! Si devine extrem de nervos si nefericit cand ii e foame! Si maine pleaca la drum, si nu am apucat sa-i pregatesc pachetelul! Si n-am luat nici costumele de la curatatorie! Doamne! Mai e deschis la ora asta?! Cat e ceasul!? Nu-i asa ca poti sa ma ajuti? Sa deșiri timpul, si sa ma teleportezi la momentul cand trebuia sa ma apuc de toate? Eu nu am ce face aici, printre voi! Adica, nu ma intelege gresit! In fond, cine nu-si doreste nemurirea!? Dar, vezi tu, eu am nevoie sa-mi fie, sa-i fiu, am nevoie ca noi sa fim, sa-l simt, sa-l ating, sa-l cert, sa-l innebunesc, sa-i zambesc, sa-l imbratisez, sa-l ascult sau sa-l ignor cand ma enerveaza, sa stau muta , zile in sir, sau sa-i trancanesc pana il doare capul! Am nevoie sa ma imbratiseze noaptea, sa-si incalceasca degetele in parul meu, pe care-l iubeste, sa il disper cand facem cumparaturi, sa-i simt privirea admirativa cand port camasuta din satin rosu, sa-mi poarte bluza, in care e atat de secsi, sau ii cumpar ciorapi noi si bere ! Sa ii spun cat il iubesc , cand e dulce si-si deschide inima , sau cat il urasc cand se inchide sau ma minte! Ma topesc dupa urmele buzelor lui pe pielea mea, dupa palmele pe care mi le serveste in joaca peste șezut , de stau vanata 3 zile, dupa felul in care ma face sa rad in hohote sau ma "injura" cand e nervos! Am nevoie sa exist, langa el, caci fara el nu pot! Hai, stiu ca esti atat de draguta si ma intelegi! In fond, trebuie sa fi iubit si tu odata, nu-i asa? Ai iubit, nu?
"Aparitia" zambi indulgent...
-Da, am iubit si eu, intr-o alta viata! E mult de atunci...! Mult prea mult! Dar, dorinta iti va fi indeplinita! Te vei intoarce langa el! Stii... Aproape ca as fi putut sa ghicesc dinainte...ce vei alege! Da, as fi putut afla cu siguranta, insa am preferat sa fiu surprinsa! Stiu cat il iubesti! Sper sa nu regreti niciodata alegerea facuta, iar el sa te iubeasca la fel de mult!
Inainte de a avea timpul de a ridica betigasu-i fermecat, se avanta in directia ei si o imbratisa! Strans!
-N-am sa te uit niciodata! Iti multumesc!
O privi o clipa, ii zambi cu lacrimi in ochi si ridica bagheta: ba da, din pacate va trebui sa ma uiti!
Dar voi fi mereu acolo...
...

"In fiecare femeie traieste un inger, un demon, o inteleapta, o printesa si o scorpie! Ceea ce trezesti, aceea vei primi!"(Eduard Peter)
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

imparatul_verde

  • Publicat Acum peste 2 luni
You are the reasonlove struckrose

https://m.youtube.com/watch?v=ShZ978fBl6 … fBl6Y
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Da, stiu laughingwhew!day dreaming

Nici tu, si mie imi plac, si Sir Connery si Bruce happy
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
happy

Inteleg...

Si pe acesta il ador!day dreaming

https://goo.gl/images/2GBbGQ
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Eu il iubesc pe acesta day dreaminglove struck

https://goo.gl/images/k43nEy
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Asa este, Frumusicohee hee

Desi, genul meu , este acesta....day dreaming

https://m.youtube.com/watch?v=JkK8g6FMEX … FMEXE
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Buna dimineata, Margo! happy

La mine a nins, nu foarte mult.
Dar imi amintesc ca au fost ani cand ningea si in aprilie/mai....
Eu nu ma plang , dimpotriva!happy

Si as vrea sa fiu pe munte, la o cabana, cu o chitara, si o cafea fierbinte
Si sa aud rafalele de vant puternice, si sa ies afara, sa mi inghete suflul si simt ca obrajii imi sunt foc de tabara!
Sa ma izbeasca in fata furtuna de zapada! Sa nu vad si sa nu pot respira!
Cat de fain! day dreaming
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
M-am indragostit de la prima! love struck

Lasa, lasa, stiu ca tu crezi ca se va schimba ceva intre noi, dat fiind ca sunt "sotia prietenului tau", dar stii ca si tu esti important pentru mine!batting eyelashes
Asa ca...alunga norii negri!laughing
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Sa avem o duminica binecuvantata! good luck
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Multumesc de cafea, Ada big hug

Delicioasa!happy

Da, dragostea la prima intalnire....day dreaming
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Buna dimineata, Kay yawn

Hai sa ti raspund, daca tot te ratacisi si batusi drumul pana la usa mea!
Totul vine din chimie, din extrasenzorial. Prin simplu fapt ca il alegi pe el, din atatea alti barbati
Daca nu exista acelea, nu exista nimic
Daca avem acea atractie, conexiune, chimie, ajung sa il cunosc, sa ies la intalnire.
Acestea sunt suficiente pentru "one night stand"
Dar daca ajung sa ii plac mintea, atunci ma indragostesc.
Daca imi plac reactiile, comportamentul, si etc., inseamna ca il iubesc de a binelea

Te poti indragosti de la prima intalnire sau nu te poti indragosti nici la a 100 a.