Regulament
Bloguri

Ganduri......

Aloha. Ai avut vreodata sentimentul ca , ceri prea mult de la propria persoana? Un sentiment asemanator cu cel in care ai in fata ta, o coala alba....dar nu stii cu ce sau cum sa o scrii. Stii ca este musai sa o faci, dar nu stii cum. Privesti lumea din jurul tau, si te intrebi...: oare ei cum au reusit? Bine....,nu toti.....,dar unora li se poate citi pe chip acest lucru. Uneori te cuprinde un gol, nu in stomac, ci unul care te inconjoara, parca avand rostul de a te inghiti cu totul. Oare de ce? Din păcate, am ajuns să cerem prea mult de la noi. Spun din pacate, pentru ca putini reusesc. Privim la toți cei care au obținut recunoaștere și îi luăm ca modele. Ne promitem că, într o zi, vom fi asemenea lor. Și muncim, muncim și muncim( pensie....unde esti? ),zi de zi și clipă de clipă, pentru asta. Facem sacrificii dureroase și repetate, în speranța că va veni și un mâine în care să ne fie mai bine. Trebuie, până la urmă, să devenim cei mai buni în domeniul nostru de activitate, nu? Altfel nu ne asteaptă altceva decat categorisirea cea mai cruntă: ratati. Stiu, pare dur, dar de multe ori....real. Doar că nu, nu trebuie să devii cel mai bun. Nu e nevoie să te uiti stresat în părti si sa iti faci cosmaruri că altii se descurcă mai bine! Viata ta e diferită de a lor, iar necunoscutele sunt atat de multe încât e imposibil să copiezi un alt drum. Mai mult, viața nu e nici dreapta: nu plecăm toți din același punct și cu aceleași oportunități, ci fiecare beneficiază de un context doar al lui. Oare cum poti să ai pretenția că poti deveni cel mai bun pilot de Formula 1, când tu nu ai condus altceva decât Dacia lu’ tata? Ne am născut, fiecare, să fim NOI , iar construirea unei versiuni cât mai bune e tinta cea mai inalta pe care o putem atinge. Succesul îl obtii, fără indoiala ,nu atunci când devii cel mai bun, ci atunci când te accepți și când alegi să fii fericit pe drumul pe care ti l desenezi. So..., data viitoare când vei fi tentat să tragi de tine ca să ajungi departe în lumea asta, amintește ti că e posibil sa ceri prea mult de la tine. Opreste te și reanalizează ti si ia o pe acolo pe unde te poartă fericirea. Sau......risca, si vezi ce se intampla. Oricum ar fi......viata nu se planifica, se traieste.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

Vant_primavaratic

  • Publicat Acum peste 2 luni
Aloha, Stu!

Momentul introspectiei ne atinge pe toti la un moment dat, pe unii mai devreme, pe altii ceva mai tarziu ... de ar fi sa-mi exprim propria parerea, ar trebui sa repet ceea ce a scris Astrid, careia ii multumesc pentru faptul ca ne-a impartasit din experienta sa! big hug ...
Din pacate nu am fost inzestrata cu harul slovelor, dar recunosc si ma inclin in fata celor ce-l poseda happy
Unul din cei dragi sufletului meu a transmis exact ceea ce simte modesta mea persoana: http://poezie.ro/index.php/poetry/118352 … astre rose
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Anima: nimeni iti poate spune ce si cum sa faci, sau ce decizii sa iei, atata timp cat nu pot fi in pielea ta.
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Tardi, ti as raspunde cu o intrebare: ai intalnit tu vreodata vreo persoana care sa fie fericita de cand se naste si pana crapa? Nu? Eh, atunci nimeni nu iti poate oferi raspunsul la intrebarea ta.happy
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Astrid, multam fain. Da, ma ajuta , caci mi se par interesante astfel de schimbari in viata. Eu, am ales sa imi neglijez si sanatatea, sa imi risc si viata aproape saptamanal, dar asta pt ca imi iubesc meseria. Ca am ales gresit in a imi usura traiul .....deh, am gandit prea mult, luand in balanta lucruri care acum nu mi se mai par atat de importante. Deh.....easy come...easy go.
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Senzorel, bine ai revenit. Nu, nu este corect ce spun. Daca ar fi, as putea schimba lumea. Dar da, este un punct de vedere, al propriei mele persoane.
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Anima, poti fi ce doresti. Trebuie sa si poti sa o faci.
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Oph, ba si telurile. Caci poti spera constient la teluri pe care sti ca nu le vei atinge niciodata.
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Angel, suntem toti la fel, dar atat de univi si diferiti. Si totusi, nu vei sti niciodata care iti este drumul, decat cand poate va fi prea tarziu. Sau poate ca stii, dar treci pe langa el.
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Kay, nimeni nu este sanatos. Si poate nici fericit, in adevaratul sens al cuvantului.
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Frumoaso, ganduri, regrete, introspectie...., dar nu sfaturi. Poate doar mie. Desi....uneori nu sunt capabil sa mi le ofer nici mie macar. Da, fiecare are drumul lui. Seamana, dar nu este la fel cu al altuia.