poza membru
Regulament
Bloguri
Aloha. De ce simt oamenii nevoia (ca sa nu spun....obligatia), ca atunci cand sunt sarbatori,ca cea de acum(care pentru mine,nu reprezinta nimic) , sa isi impuna sa fie altfel decat sunt in restul anului de ex? De ce aceasta " petrecere cu masca sau fara masca" ? Care i logica in a te simti obligat sa fii ....altfel ,pentru 24/48/80 de ore? As putea spune ca in aceasta perioada, spiritul de turma functioneaza superb. Da....stiu....aceasta schimbare fortata se trage din stramosi,parinti,etc. Dar totusi......care este scopul schimbarii temporare,atata timp cat dupa cele 2-3 zile ......totul revine la normal. Sa te simti mai bun? Sa fii mai linistit,mai iubitor,mai....bla bla bla... . Ok,am inteles. Dar.....ce facem cu restul de 362 de zile,in care ne acuzam ,ne furam, ne omoram copii in cluburi,ne simtim ca sclavii pe plantatie in tara noastra, facem greve , inchidem scoli.......si alte mici placeri.....cotidiene. Urmaresc in fiecare an in aceasta perioada ,persoane pe care le cunosc cat de cat. De ce? Tocmai pentru motivul de mai sus. Schimbarea. Acele persoane devin.....altcineva,prin comportament,limbaj,aspect fizic. Apoi......trec cele cateva zile,iar totul revine la normal. Cu mentiunea ca : " Am trecut si de Pastele asta." Sa rasuflam usurati....ca obligatia a luat sfarsit. End of story.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Mikaelson

Mikaelson

  • Publicat Acum peste 2 luni
E exact spirit de turma. Pastele n-are o semnificatie majora nici pentru mine. De abia astept sa ma salute lumea cu "hristos a inviat" si eu sa raspund "hai salut", "ce mai faci coae", "salutare tovarase", chestii din care rezulta macar o ridicare de spranceana: ce face ba asta, nu zice si el "adevarat a inviat"??? confused Nu bro, ateul nu zice "adevarat a inviat", pentru ca Pastele-l lasa rece.

E foarte ciudat cum religiozitatea cuiva se masoara in aparente: sa vorbesti vorbe, sa te inchini cand treci pe langa o biserica, sa te inghesui la lumina sau aghiasma sau alte d-astea, sa te duci la nu stiu ce moaste si sa pupi icoana in acelasi loc unde au pupat-o alti 10.000 de oameni. Si evident, hai frate sa fim si noi mai buni, ca e Pastele big grin

Rant Over.
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Bre,nu am cum sa devin ceva ce sunt.happy)). Nu imi fac griji. Doar ca nu inteleg la ce foloseste toata treaba asta . Just for fun.