poza membru
Regulament
Bloguri
Tocmai ce numărul celor decedati in infernul de vineri seara a ajuns la 30..... . Oare cat.......o sa mai dureze nepăsarea din tara asta....? Oare cum ar fi daca.......ar mai fi un alt 89'......? Oare sunt eu nebun si ciudat ca îmi doresc asta...? Si daca o sa spuneti ca da......,aveti impresia ca asta imi schimba cu ceva gândirea? Nu. Cu ce ne ar ajuta încă un 89'....? Nu stiu. Dar stiu ca asa cum a produs o schimbare atunci......asa ar produce si acum. P.S : A se face diferenta intre instigarea la violenta si gandurile unui umil....oarecare ,locuitor al acestei tari.....a nimănui ,din păcate.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Atunci hai sa facem asa : Nimic. Tot înainte......vrednici pionieri.
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Stu
Teoretic,insa mereu se gasesc ,,spirite vulcanice,, ce provoaca,ațâță!
In plus,sunt cei ce profita,de orice ocazie,pt a desfasura alte nelegiuiri,.
Nu vezi?
Oamenii raniti,sunt jefuiti...
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Oare de ce toata lumea vede doar violenta in asa ceva? Oare voi nu a ti auzit de revolutia de catifea? Am si specificat ca aici nu este vb de violenta.....pt ca sper ca lumea a trecut de stadiul de.....homos imbecilus . Este vb de ....desteptarea nationala. Caci......bob cu bob se face gramada....
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Nu fiecare actiune de genul acesta seamănă cu alta. La fel cum nici rezultatul nu va fi niciodată acelasi. Plus de asta......diferenta intre 89' si prezent....este ca lumea este alta.....am cam iesit din acea cusca......lumea a evoluat de la stadiul de sluga la cel de.......afaceristi,smardoi,poli ticieni,si cei ce trăiesc......hai sa zic normal. Ce face mai greu sa se întâmple acest lucru azi? Faptul ca atunci ai luptat cu un sistem si un singur dictator....pe când azi.....te lupti cu un sistem si sute de dictatori.