Regulament
Bloguri

Destin

Ați avut vreodată senzația ca ați cunoaște pe cineva de o viața când, de.fapt, abia ați făcut cunostinta...oare cum s-ar explica !?..În cultura coreeană există Yn Yun, destin, dar se refera doar la interacțiunile umane...cică dacă interacționezi cu cineva, dacă cineva e în viața ta sau trece prin viața ta, este pentru ca într-o viața anterioară ați interacționat cumva...chiar și dacă doar te atingi involuntar pe strada cu cineva, înseamnă ca într-o altă viața acea persoană a fost cumva prezenta în viața ta...asta înseamnă Yn Yun
Ca două persoane sa se căsătorească în viața asta, trebuie sa fii avut 8000 de Yn Yun, cel puțin, în viețile anterioare...Mișto, nu!?
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

zora

  • Publicat Acum peste 2 luni
Cred ca pe domnul Akbar il iubeste cineva acolo sus!happy

De subiect.As vrea sa ma intalnesc cu cineva intr-o alta viata,dar oare el vrea?Daca nu s-a intamplat pe acilea ce sanse sunt acolo?
poza Geagi

Geagi

  • Publicat Acum peste 2 luni
Nu am avut această senzație , dar uneori mi s-a părut ca aș cunoaște parcă de undeva persoana respectivă . Deh , uneori și memoria vizuală mai joacă feste , desigur fără nici o legătură cu vieți anterioare care chiar de ar fi posibile , tot nu sunt sub controlul nostru și mă cam îndoiesc ca EI ne-ar folosi reciclabili și ne-ar mai lăsa pe deasupra și funcționali cu “ hardurile “ neșterse complet . Copilul cînd se naște și intră în lume , este 0 complet în memorie , restul e doar speculație fictivă de savanți visători .
happy
matrimoniale - membru fara poza

sweet

  • Publicat Acum peste 2 luni
Dacă o fi si-o fi să fie să mai vin vreodată p-aci pe pământ, clar nu mai vreau să mă mai întâlnesc cu nimeni dintre cei cu care am interacționat acum în viață asta.
Dacă se poate, doar cu câinele meu.
matrimoniale - membru fara poza

BlueIris

  • Publicat Acum peste 2 luni
Pare un film drăguț. Acum, la repezeală, nu am găsit dacă într-adevăr există ideea de 8000 de vieți sau e o găselniță a regizoarei. Văd că unii, care se declară coreeni, spun că ar fi un concept preluat de la chizeni și nu sunt așa încântați că a fost dezvoltat în film. Alții spun că ar fi o filosofie mai complicată de atât.

În fine, să revin la subiectul propus. Cei care nu s-au căsătorit în viața asta înseamnă că sunt niște suflete foarte tinere. Mai au timp. happy
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Imposibil!!!
Deoarece asta ar însemna ca, pentru o viață medie de 50 ani, primele întâlniri să fi avut loc acum peste 400 mii de ani în urmă...
Când erau doar câteva zeci de mii de oameni. Dar restul???