Regulament
Bloguri
In atentia doamnelor....

"Acum câțiva ani trebuia să mă mut în Miami. Planul era simplu: Școală și Petrecere. Apoi m-am îndrăgostit, am făcut copil și am rămas în Suedia. Prietena mea (cu care trebuia să împart apartamentul) a plecat fără mine și a rămas acolo până acum vreo câteva luni. Mi-a povestit că găsise "iubirea": Un dealer de droguri din Miami care o bătea și o înșela. Așa a început cu drogurile și a renunțat la școală. Nu conta că tipul nu o respecta și nu era bun pentru ea... ceea ce conta era faptul că multe femei își doreau hainele și pantofii de firmă pe care le cumpăra. Ceea ce conta era faptul că mulți bărbați îl respectau. Sau mă rog, eu cred că le era frică de el. Respectul și frica sunt două lucruri TOTAL diferite.
Tipul era un #BadBoy, băiat rău fără job, fără școală. Își scrisese pe Facebook că a fost la "Școala vieții" și avea o poză de profil în care ținea două femei semi-dezbrăcate în brațe.
Ajunsese sus din cauza drogurilor pe care le vindea. Un "jmecher" cu mașină scumpă, pistol în blugii de mii de euro, tatuaje cât să pară și mai cool, haine stâmte cât să se vadă mușchii care la rândul lor să îl facă să pară și mai cool și un apartament imens pe plaja din Miami.
Oriunde mergeau, tipul avea masă rezervată și șampania scumpă la rece. Oricunde mergeau, ea era accesoriul lui. Nu avea voie să vorbească și trebuia să arate mereu perfect. Trebuia să fie acasă mereu și niciodată, dar NICIODATĂ să nu pună întrebări. El făcea ce voia. Ea făcea ce voia el.
Ascultând povestea ei, am început să mă gândesc la toate femeile pe care le cunosc. Inclusiv la mine. ABSOLUT toate am fost sau suntem atrase de băieții răi. De ce? Simplu: Băieții răi știu să vorbească și știu cum să te facă să crezi că tu ești o norocoasă pentru că EL te-a ales tocmai pe tine. Băieții cuminți sunt mai timizi. Îți vorbesc frumos, îți deschid ușa, îți pupă mâna... uneori poate că nici nu te ating de frică să nu crezi că vor doar ... de la tine. Băieții cuminți te respectă, dar parcă tu totuși preferi o palmă la cur, așa-i? Și ce sexy e când e rău....grrr, miau, ham ham!
Femeile caută un bărbat:

1. Încrezător
2. Un Lider
3. Sigur pe el
4. Puternic
5. Optimist
6. Dominant
7. Independent
Din păcate, băieții cuminți nu prea au calitățile astea. Mulți băieți cuminți nu sunt încrezători și nici încrezuți. Nu simți aproape niciodată că vorbești cu un lider atunci când stai de vorbă cu un băiat cuminte. Într-o conversație, băieții cuminți se pierd din cauză că unii din ei sunt timizi. Nu se simt în control și nu domină. Există mulți băieți cuminți care sunt mult mai independeți ca băieții răi doar că nu arată asta. Băieții cuminți cheltuie bani pe studii. Băieții răi îi cheltuie la casino sau la #c****ve. Băieții cuminți cheltuie bani în casă. Băieții răi își cumpără #bemveu, dar locuiesc cu mama. Sau n-au bani de benzină.

Ce nu înțelegem noi (dar nici ei) este faptul că majoritatea băieților răi nu au calitățile de mai sus. Ei sunt doar:
1. Aroganți
2. Agresivi
3. Egoiști
4. Posesivi
5. Analfabeți
6. Pesimiști
7. Mincinoși

Ce nu înțelegem noi este faptul că un bărbat puternic fizic nu este neapărat și un bărbat puternic psihic. Când alegi un bărbat puternic fizic, sigur te poate salva de alți bărbați răi care nu te lasă în pace. Dar dacă e slab psihic o să facă crize de gelozie și o să devină agresiv cu tine, cu lumea din jur și/sau o să înceapă să plângă.

De câte ori nu ați văzut o femeie drăguță cu un bădăran? Știu, și eu m-am întrebat de multe ori ce dracului am văzut la "ăla", dar apoi mi-am dat seama că am ales bărbați răi când nu eram sigură pe mine, când eram puștoaică și credeam că nu merit altceva.B ăieții cuminți mă plictiseau pentru că, copilă fiind... credeam că dacă mă caută e disperat. Credeam că dacă nu mă atinge, sigur e #pămpălău.
Apoi, cu vârsta am învățat că e frumos când un bărbat face dragoste cu corpul și mintea ta și îl interesează cum te simți, nu doar cum se simte el. Cu vârsta am învățat că dacă nu mă caută nu e interesat. Cu vârsta am învățat să nu mă mai atragă băieții răi pentru că nu contez pentru ei și am învățat să mă iubesc, să mă respect și să caut un bărbat cu care pot avea un viitor alături de fetița mea.

Iubesc ideea unui bărbat tradițional. Un luptător. Un furnizor. Un vânător. Un protector.
Iubesc ideea unui bărbat... bărbat.
Dacă se privește în oglindă mai des ca mine, dacă e prea mândru de el și eu sunt în umbră, dacă este atent la dietă și numără calorii mai des ca mine... dacă îl interesează mașina, dar îl doare în fund de locul unde locuiește, dacă stă cu mă-sa și se crede matur, dacă îl interesează DOAR aspectul fizic și părerea oamenilor din jur, dacă nu mă caută și nu îmi arată ce vrea este clar că NU este pentru mine.
Iubesc ideea unui bărbat. Nu a unui puțoi cu atitudine.
Iubesc bărbatul care mă iubește. Poate că nu o să mă suporte zilnic dar o să îi fie frică să mă piardă în fiecare zi. Poate că sexul nu o să fie mereu mișto, dar măcar în primii ani să ne dorim ca nebunii. Poate că nu o să avem mereu bani de vacanțe, dar o să știe că pentru mine nu contează unde sunt atâta timp cât sunt fericită. Poate că nu îi place sushi sau vinul roșu, dar măcar știe să îmi comande mie și să se prefacă că arată bine, chiar dacă el mănâncă friptură cu cartofi prăjiți. Poate că nu suportă muzica jazz/blues dar măcat o singură dată să meargă cu mine să bem whisky și să fumăm pe piesele lui Billie Holiday, în Brooklyn. Poate că nu e la fel de romantic ca mine, dar măcar o dată în viață să mă plimbe pe Champs-Elysees și să mă sărute sub turnul Eiffel. Poate că îi place să se uite la fotbal cu băieții, dar înțelege că uneori vreau și eu să fiu unul din "băieții" lui. Să bem bere, să mâncăm pizza și să ne jucăm pe PlayStation. Poate că nu o să mă suporte prietenii lui, dar atunci când cineva nu mă respectă înțelege că nici el nu trebuie să îi respecte pe ei. Poate că îl irită că mă irit, dar să mă lase să îmi bag #pua fără să existe dubii legate de feminitatea mea.
Poate că nu o să îi placă rochia mea, dar să știe să mintă. Poate că prajiturile mele cu care mă laud îl fac să se gândească la mama lui: să nu ne compare niciodată!
Poate că o să existe zile când o să ne iubim mai puțin, dar atunci să înțelegem că suntem oameni.
Poate că o să existe zile când are glume proaste, dar în alte zile poate că mă face să râd. După ce îmi aduce o ciocolată.
Poate că uneori ne certăm ca proștii, dar e important pentru mine să știu că mă iubește, ca prostul. Poate că o să îmbătrânim pe dinafară, dar pe dinăuntru, vreau să rămânem tineri.

Poate că e băiat rău cu alții, dar e mereu băiat bun cu mine.
Diferența? Un băiat bun o să devină un soț și un tată minunat. Un băiat rău o să devină un divorț."
https://facebook.com/ralucajensen.blogg. … 09570
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Pisi...numai la măncare îți este găndul !!!praying
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
Neata. Gata piureul?
Ar merge si o fripturica....si niste morcovi sau telina murate.....glasses
matrimoniale - membru fara poza

ciuvi13

  • Publicat Acum peste 2 luni
Emil... https://youtube.com/watch?v=H9WqAjTnycQ tongue
matrimoniale - membru fara poza

ciuvi13

  • Publicat Acum peste 2 luni
Malina, draga mea! https://youtube.com/watch?v=OBAFJ6Nf-0k big hug
matrimoniale - membru fara poza

ciuvi13

  • Publicat Acum peste 2 luni
Rosulet:https://youtube.com/watch?v=nKwnI7c6Hpg big hug
matrimoniale - membru fara poza

ciuvi13

  • Publicat Acum peste 2 luni
https://youtube.com/watch?v=i_Wj3cH9Ahg dupa asta ma conformez si ma duc la... serialul meu.olling on the floor
matrimoniale - membru fara poza

ciuvi13

  • Publicat Acum peste 2 luni
Minune, tie iti reuseste orice iti propui daca nu te ia valul.happy) big hug

Pff... da' devreme se da stingerea astazi.happy)
Somn lin, celor ce purcedeti catre. big huglove struck
matrimoniale - membru fara poza

ciuvi13

  • Publicat Acum peste 2 luni
Minune, pe tine doar te-as imbratisa, vise senine draga mea! big hug

Pentru tine cedez si pluta mea, orice, nu-i bai, numa' sa te vad zambind, na' ca am zis-o! kiss
matrimoniale - membru fara poza

ciuvi13

  • Publicat Acum peste 2 luni
Rosulet nu, da' io credeam ca e vorba de epilare reciproca prin partile mai greu accesibile.olling on the floor

Io am pluta mai mare decat a lui Emil si nu ma laud cu asta.olling on the floor) big hug
matrimoniale - membru fara poza

ciuvi13

  • Publicat Acum peste 2 luni
Minune, de pupat ne-am pupat, cand ne jumulim reciproc? olling on the floor