Regulament
Bloguri

Ultimul Craciun...

...a fost pentru el...asa cum spune o melodie foarte indragita de-a lui.A murit in liniste in locuinta sa, inainte sa vina ambulanta care a constat decesul la ora 16,aproximativ, ora Romaniei.
Starul muzicii pop din anii `80 si `90,George Michael, caci despre el este vorba, s-a luptat pana in ultima clipa a vietii cu bolile, ultima data fiind diagnosticat cu pneomonie.Avea doar 53 de ani.

R.I.P. George Michael

https://youtu.be/E8gmARGvPlI
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

DrLoveee

  • Publicat Acum peste 2 luni
as ruga ca rafuielile personale...de orice natura sa nu se faca aici...in mod normal n-as avea nimic impotriva dar sa nu uitam ca tocmai s-a nascut Hristos...si o stea a plecat spre cer...
poza evolve

evolve

  • Publicat Acum peste 2 luni
Like a "Jesus to a child" right before you go-go it was Last Christmas....for you and all....of us...keep the "Faith"...for "one more try"!
matrimoniale - membru fara poza

DrLoveee

  • Publicat Acum peste 2 luni
https://youtu.be/0XTaQdMWWGI
poza mario_s

mario_s

  • Publicat Acum peste 2 luni
o voce extraordinara! tin minte ca facea ravagii(printre d-soare) cand eram prin liceu. cu tot respectul pt Queen (care e formatia mea favorita), varianta Somebody to love a lui George Michael e mai buna. Dumnezeu sa-l ierte!
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Last Christmas ,pentru mine ramane piesa de referinta a sarbatorilor de iarna,chiar si dupa atatea ani,o ascult cu aceeasi emotie ca si prima data...
Imi amintesc de perioada liceului cand,la o reuniune,ni s-a permis sa mergem cu " prietenul"(pe vremea aceea chiar exista aceasta notiune,in adevaratul sens).Drept urmare,mi-am luat inima in dinti ,si mi--am invitat si eu "jumatatea" ,care jumatate,a gasit de cuviinta sa ma lase balta pentru prietena mea cea mai buna!big grin
De sarbatorile din acel an ,am auzit prima data "Last Christmas" ,si mi se parea scrisa pentru minerolling eyes,ascultam,plangeam si sufeream ca un caine!(rosu tongue)
An de an o ascult ,si mi se pare mai frumoasa...

R.I.P
Va ajunge in Rai ,a plecat dintre noi intr-o zi atat de speciala!roserose

https://m.youtube.com/watch?v=RsKqMNDoR4 … oR4om
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Nu imi vine sa cred..........crying
RIP George Michael
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
" Este foarte periculos să trăieşti !!... Cine trăieşte, moare !! "
aforism de Stanislaw Jerzy