Regulament
Bloguri

Despartire..

Un tânar, un om de afaceri, o speranţă a ţării noastre, a publicat pe internet o scrisoare virală în care spune „ADIO, ROMÂNIA”, fiind săturat de sistemul ticălosit de la noi:

„Nu mai merge. Tot am incercat, am crezut ca pot, dar am obosit. Vreau sa ne despartim. Esti o tara minunata si sunt convins ca intr-o zi vei face un alt cetatean foarte fericit. (…)

Mai tii minte cand eram student si mi-am facut prima firma? Facturasem sase milioane de lei vechi. Prima mea factura, scrisa pe genunchi la un client care se amuza uitandu-se la mine cum incerc sa calculez TVA. In doua saptamani mi-ai trimis Garda Financiara care m-a amendat cu 50 de milioane de lei vechi pentru ca nu trecusem numarul contractului pe factura. Le-am spus celor de la Garda ca nu am, ca abia am facturat sase milioane. Mi-au spus ca lasa, ai parinti, rude, esti tanar. (…)
Dar cand am hotarat sa imi declar dragostea pentru tine si sa cumpar cu munca mea o bucata din tine? Cand am facut primul credit sa iau un teren, sa fac o casa unde sa muncesc pentru a prospera ca parte din tine si unde sa mor pentru a ma intoarce in pamantul tau. Mai tii minte cum m-ai batjocorit prin cei de la cadastru care mi-au spus ca nu e problema lor ca sunt gresite planurile si ca un sfert din teren e in sosea. Pierderea mea, ofranda ta.
Stii tu oare cate zile am pierdut in templele tale cu ghisee? Am invatat in ele umilinta in toate declinarile ei si tot nu am fost demn de tine, tot arogant am ramas.

Stii tu oare ca mi-am petrecut peste 5.000 de ore conducand? Stii tu ca era sa mor intr-un accident? Si toate pentru ca nu poti construi drumuri si cai ferate, stii doar sa le desenezi ca un retardat pe servetele.
Am muncit cu bucuria si energia pe care numai tineretea ti le dau, si pentru ca am avut cap si maini dibace am produs cat pentru a hrani cei 121 de fii ai tai ce mi-au fost angajati in anii astia. Si din banii pe care i-am facut vanzand roadele muncii mele ti-am pus lunar pe masa o parte frumusica. I-ai luat de fiecare data fara macar sa zambesti. (…)
Nu am fost demn nici de oamenii tai. Oricat am muncit, abia am reusit sa acopar tepele pe care mi le-au dat. Pentru ca ti-ai invatat oamenii ca atunci cand sunt furnizori sa nu livreze, ca atunci cand sunt clienti sa nu plateasca, ca atunci cand le imprumuti bani sa nu iti mai raspunda. Si eu nu pot munci pe cat fura ceilalti.
Tot ce ti-am cerut a fost sa ma lasi sa muncesc si as fi impartit cu tine roadele cu bucurie. (…) Cred ca vei muri batrana si singura. Cei care te-au iubit si pe care i-ai batjocorit vor obosi sau vor pleca, iar cei care doar te-au folosit se vor muta la alta cand nu vei mai putea sa le oferi nimic. Si mai cred ca iti meriti soarta”.
sursa:http://****.expunere.com/scris oarea-virala-a-tanarului-care-a- spus-in-lacrimi-adio-romania.htm l

Trist dar adevarat....
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

Apollo

  • Publicat Acum peste 2 luni
sa vina "tanarul" asta peste cativa ani sa ne povesteasca cum i-au mers toate ca pe roate si traieste dolce vita p-acolo. chiar m-as bucura pentru el si altii asemenea.
matrimoniale - membru fara poza

Apollo

  • Publicat Acum peste 2 luni
zmeilor...astept cu interes o stire despre un roman care are o afacere prospera in tarile astea unde visati voi ca zboara porcii pe strada. acolo toti sunt sclavi, iar sclavii nu gandesc, doar muncesc.
matrimoniale - membru fara poza

Apollo

  • Publicat Acum peste 2 luni
tina....tu vii in tara intre culesul de capsuni si ala de morcovi sau cand moare vreo fosila dureaza pana gasesti alta sa o stergi?
matrimoniale - membru fara poza

DrLoveee

  • Publicat Acum peste 2 luni
tina,corect....dar comentariile pe langa subiect sunt un "must"..happy)
matrimoniale - membru fara poza

Annemarrie

  • Publicat Acum peste 2 luni
Da, au mers afara cu incredere ca sa stea tot pe matrimonialele din Romania, unde este asa de rau....Cred ca 80% din cei care ma interpeleaza pe site sunt din strainatate...dar tot strainii sunt mai buni pentru ei, nu?...
matrimoniale - membru fara poza

Apollo

  • Publicat Acum peste 2 luni
mergeti afara cu incredere, noi nu va retinem. acolo e de 1000de ori mai rau.