Regulament
Bloguri

Nu dorim astfel de femei...

Niciodata,cand vine vorba de o relatie indelungata,nu vom dori astfel de femei:

Materialista

- Nu va plati nota niciodata si nici nu va schita gestul de a-si scoate macar portofelul
- Cand se va aseza pe scaunul din dreapta al masinii tale, isi va duce discret mana sub fund pentru a simti daca tapiteria este sau nu din piele
-In scurt timpva considera banii tai drept buget comun, iar ulterior drept banii ei.

Opotyunista

-Desi are multe in comun cu materialista, oportunista nu urmareste doar beneficii materiale – bani, haine, cosmetice, vacante etc. – ci este atrasa de pozitia sociala pe care i-o ofera relatia cu partenerul.
-Poate fi usor recunoscuta pentru snobismul care o insoteste mereu, pentru placerea de a fetisiza barfele si pentru repulsia cu care reactioneaza in fata celor saraci.

Sfanta

-Copilul de cinci ani in corp de mai mult de douazeci de ani e exemplul clasic pentru femeia care nu a gresit niciodata si se considera Fecioara Maria.
-Ea crede in binele lumii, in pacea mondiala, vrea sa faca doar bine si are jucarii roz din plus in dormitor.

Traumatizata

-Evita sa intri intr-o relatie cu o femeie care tocmai s-a despartit de iubitul ei dupa o relatie lunga,exista si exceptii, dar daca ea arata cel mai mic semn ca ar regreta vechea relatie sau ca ar tanji dupa un semn de la partenerul ei, e bine sa iesi din joc in secunda a doua.
-Multe dintre ele reusesc sa isi ascunda sentimentele fata de fostii iubiti, dar un mod bun de a vedea daca minte sau nu este si viteza cu care avanseaza lucrurile intre voi.

Petrecareata

-Daca pe durata unei luni calendaristice se intampla de mai mult de trei ori ca la iesirea in oras sa se ameteasca de la alcool, e clar ca ii place sa petreaca.
-De regula, astfel de fete uita de responsabilitatile pe care le au si considera ca au dreptul sa se apropie de orice barbat, acuzand efectele bauturii.
-Frecventeaza de regula anturaje cel putin dubioase si va avea putin timp sa iti acorde daca alegi sa te implicit intr-o astfel de relatie.
-Petrecareta considera orice seara in care nu bea in oras una pierduta, iar nevoile ei centrale sunt prietenii, cluburile si barurile, flirtul si consumul de tutun si alcool. Pe termen lung, e neplacut sa vezi oameni care nu au ceva mai bun de facut.

https://youtu.be/S5uYUqV56UM
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

DrLoveee

  • Publicat Acum peste 2 luni
seg,faci o greseala....asta e o lista cu femeile pe care NU ni le dorim...categoriile enumerate de tine....le dorim....ma rog,cei mai multi dintre noi...
matrimoniale - membru fara poza

DrLoveee

  • Publicat Acum peste 2 luni
tipicuta,adevarat!....insa ar trebui sa imi ocup toata ziua...nu imi daunez viata cu asa cevabig grin
seg,ceea ce este perfect pt tine...poate fi imperfect pt altul..big grin
matrimoniale - membru fara poza

DrLoveee

  • Publicat Acum peste 2 luni
seg,sau una care sa aibe cate putin din fiecare categorie?big grin