floria.ro
femeie fara poza

Adelina_mm

Varsta:
38 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Pitesti,
Romania 
Suflet mereu tanar, in cautarea jumatatii .
Sunt o tipa plina de viata , copilaroasa , jucausa dar si serioasa atunci cand trebuie. Sunt educata , inteligenta , independenta .
Este foarte important pentru mine intelectul barbatului !
Caut un barbat matur dar copil , cu simtul umorului , inteligent ,citit, cult , echilibrat.
Daca nu te incadrezi in aceasta descriere ( nu stii sa scrii , nu te pasioneaza cultura , cititul , dezvoltarea personala ) , te rog nu imi scrie inutil !
Sper ca existi !

PS : OBLIGATORIU trebuie sa ai peste 1.75 m si sa nu fii in zodia Berbec happy)
femeie fara poza

alinamaria73

Varsta:
47 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Pitesti,
Romania 
o fire sociabila
femeie fara poza

Esme_Rose

Varsta:
48 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Curtea de Arges,
Romania 
Optimistă, în ciuda încercărilor la care m-a supus viața, caut partea bună în orice om/situație, încerc să-mi însușesc lecțiile pe care mi le oferă viața... O femeie cu povestea ei de viață, ca fiecare om din lumea asta...
femeie fara poza

karmen76karc

Varsta:
44 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Bacau,
Romania 
O relatie sanatoasa si armonioasa nu exista pur si simplu, ea este co-creata de cei doi parteneri prin comunicare, atentie, afectiune si contributie.

Comunicare
Atunci cand partenerul tau iti vorbeste, asculta-l cu atentie, fara sa intri in ofensiva sau defensiva. Daca este nemultumit de ceva, nu inseamna ca tu nu esti suficient de bun sau ca te invalideaza pe tine, ci pur si simplu incearca sa-ti transmita ceva din trairile si parerile sale. Un lucru bun ar fi sa vorbiti despre o singura problema o data si sa va focalizati pe ea pana ajungeti la un consens.

Nu ajuta la nimic sa va atacati si sa aduceti ca argumente in favoarea fiecaruia greseli din trecut sau nemultumiri din prezent - de exemplu "dar si tu ai facut / dar si tu esti ...". Un astfel de dialog nu face decat sa adanceasca problemele, partenerul care avea ceva de comunicat nu se va simti ascultat si veti genera un conflict inutil care va poate indeparta unul de celalalt.

Atentie si afectiune
Una dintre principalele dorinte ale oamenilor in relatii este sa primeasca (si sa ofere) atentie si afectiune. Intimitatea pe care o simt cu un partener de viata este o nevoie psihologica a fiecarui om. Gaseste-ti timp pentru partenerul tau, petreceti momente frumoasa impreuna si nu pune relatia pe ultimul loc, dupa ce te-ai ocupat de toate celelalte probleme pe care le ai. Arata-i cat de mult il iubesti si il pretuiesti, in fiecare zi, deoarece este cea mai importanta persoana din viata ta. Sau nu?...

Contributie
Tu cu ce contribui la consolidarea si evolutia relatiei voastre?
Cum simte partenerul tau ca faci parte din viata sa?
Cum il inspiri tu pe partenerul tau?
Pentru ce il admiri tu?
Toti oamenii isi doresc sa isi impartaseasca viata cu partenerul lor, sa-l simta implicat si interesat.
De asemenea, oamenii isi doresc sa se simta inspirati de partener, sa-l poata admira pentru ceea ce este si pentru ceea ce face el.

O relatie este mereu dinamica, in continua schimbare si pentru ca ea sa reziste in timp este nevoie ca ambii parteneri sa fie implicati si interesati, atat unul de celalalt, cat si de evolutia relatiei de cuplu.
erotic24.ro
femeie fara poza

maitreyi4

Varsta:
44 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
?, Romania 
Iubesti pe cineva atunci cand ai ajuns sa vrei sa-i dai ceea ce ai mai bun si hotarasti sa i te dai pe tine insuti...
femeie fara poza

mari4321

Varsta:
50 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Craiova,
Romania 
.........multe defecte ,lipsa calitati...