Regulament
Bloguri

Bărbaţi versus femei

Bărbaţi versus femei: diferenţele majore dintre sexe, explicate prin desene amuzante

Asemănători, dar totodată foarte diferiţi, bărbaţii şi femeile se ironizează unii pe alţii din cele mai vechi timpuri. O serie de caricaturi amuzante realizate recent arată care sunt cele mai importante diferenţe dintre sexe. Cele mai multe vor fi cu siguranţă recunoscute imediat de oricare dintre noi.
Poate că principala deosebire dintre bărbaţi şi femei constă în modul în care ei percep culorile obiectelor din jur. Astfel, bărbaţii par să vadă doar culorile de bază – de exemplu roşu, roz, mov, galben, verde, portocaliu, albastru. În schimb, femeile văd multe nuanţe diferite la fiecare culoare, astfel că pentru ele lumea din jur este mult mai bogată în culori: roşu însemană de fapt tonuri de roşu închis, purpuriu, culoarea vinului, iar albastrul se împarte în turcoaz, bleumarin şi bleu-ciel.
Când vine vorba de modul în care îşi percep propriul corp, diferenţele dintre sexe sunt uriaşe. Oricât de bine ar arăta, o femeie se va vedea mereu prea grasă, în timp ce bărbaţii au de obicei o părere bună despre ei şi se consideră puternici, atrăgători.
Coafura este un alt subiect amuzant, care arată diferenţele dintre sexe. În timp ce femeile cheltuiesc mulţi bani la coafor, de multe ori schimbarea de înfăţişare este aproape inexistentă, în timp ce bărbaţii merg doar pentru un tuns, plătesc mai puţin, iar diferenţa este evidentă.
Un alt lucru foarte interesant este modul în care bărbaţii şi femeile se comportă după o despărţire. În timp ce femeile suferă foarte mult la început şi după o lună reuşesc să treacă peste acest şoc, pentru bărbaţi este invers: la început ei par să se bucure de libertate, dar după un timp devin foarte deprimaţi.
Când trebuie să iasă în oraş, unei femei nu îi este de ajuns nici o oră întreagă pentru pregătire, în timp ce un bărbat poate fi gata în doar câteva minute.
Dacă trebuie să aleagă un şampon, o femeie se ghidează de obicei după multe lucruri: cât este de eficient, ce marcă este, cum miroase, ce ingrediente are şi ce efect produce asupra părului, cum arată sticla, ce spun prietenele despre produs şi multe alte criterii. Pentru bărbaţi este mult mai simplu: cumpără o sticlă pe care scrie şampon.
Când trebuie să plece în concediu, femeile sunt foarte stresate. Încep să facă bagajele cu o lună înainte, sortează tot felul de haine pe categorii, se tem mereu să nu uite ceva, apoi îşi dau seama că nu este destul loc în valiză, iar de cele mai multe ori tot uită câteva lucruri de care ar fi avut nevoie. Bărbaţii îşi iau puţine haine şi obiecte şi de obicei termină totul în doar câteva minute.
Dacă nu-şi verifică timp de o săptămână contul de Facebook, o femeie va avea zeci de notificări, cereri de prietenie şi mesaje private trimise în lipsa ei. În schimb, un bărbat nu va avea prea multe notificări.
Atunci când privesc o femeie frumoasă şi elegantă, bărbaţii şi femeile o văd diferit. Mai exact, bărbaţii şi-o imaginează fără haine, în timp ce femeile vor observa exact hainele pe care le poartă aceasta şi vor fi atente la ţinuta ei. Nici măcar un dulap plin cu haine nu va putea mulţumi o femeie, care va considera mereu că nu are cu ce să se îmbrace, în timp ce un bărbat se va mulţumi cu un singur costum chiar şi mai multe zile la rând.

Sursa : http://adevarul.ro/life-style/stil-de-vi … .html
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza polonic

polonic

  • Publicat Acum peste 2 luni
nu suntem "versus " ci in completare !
poza polonic

polonic

  • Publicat Acum peste 2 luni
doar posteriorul imi place sa fie carnos . sa am din ce ma infrupta cu pofta , pe saturate ! tongue
poza polonic

polonic

  • Publicat Acum peste 2 luni
ce obraznic sunt , daca nici de data asta nu merit niste palmute la fund nu stiu ce sa mai fac silly
matrimoniale - membru fara poza

elly_anna

  • Publicat Acum peste 2 luni
Poloooo, ce obraznic esti tongue.....lasi a se intelege ca-ti plac doamnele cu forme, nu alea fara una, fara alta happy
poza polonic

polonic

  • Publicat Acum peste 2 luni
ce posterior apetisant are doamna din poza , in oglinda love struck
matrimoniale - membru fara poza

elly_anna

  • Publicat Acum peste 2 luni
Cine-o mai posta bloguri ca mine, ca mine sa pateasca happy
matrimoniale - membru fara poza

Perfectman

  • Publicat Acum peste 2 luni
Barbatii cumpara o sticla pe care scrie "Sampon"... daca isi aduc aminte ! Eu stiu pe unul care intra la dus, pune mana pe sticla de sampon, constata ca e goala..., pune mana pe sapun, se spala pe cap, pe unde se mai spala, termina dusul, uita de sampon si... maine e o alta zi ! olling on the floor
matrimoniale - membru fara poza

elly_anna

  • Publicat Acum peste 2 luni
Repet, glumesc. Normal ca ceea ce are atasat emoticon e ceva grobian. Doar nu filosofam aici. Daca vrei ne luam o camaruta si putem dezbate happy