femeie fara poza

anairam55

Varsta:
68 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Ramnicu Valcea,
Romania 
Nu incerca sa intri cu forta in sufletul meu. Sunt cioburi ale viselor mele sfaramate peste tot. S-ar putea sa te ranesti. Nu te stradui sa-mi vinzi iluzii. Le-am cumparat pe toate. Nu mai am unde sa le pun, nu mai stiu ce sa fac cu ele. Nu te chinui sa ma faci sa plang. Lacrimile mele sunt putine si pretioase. Le daruiesc cu zgarcenie. Si am invatat de mult ca cea care ma va face sa plang nu merita lacrimile mele. Iar cea care le merita nu ma va face sa plang. Nu te osteni sa ma eliberezi. Doar eu am cheia de la colivia mea. Nu te cazni sa ma faci sa vorbesc. Cuvintele mele sunt inutile si nu au viata. Nu te trudi sa-mi alungi cosmarurile. Nu doar somnul ratiunii naste monstri ci si absenta iubirii. O piatra e deajuns sa sparga un geam. O propozitie e deajuns sa franga o inima. O secunda e deajuns sa te indragostesti. Si o neintelegere e suficienta sa strice o prietenie.

Dă-mi mâna și lasă-mă să te port spre culmile înalte, printre norii străvezii. Lasă-mă să-ți arăt prima rază de soare prin ochii mei și să simți adierea blânda a vântului pe pielea mea. Dă-mi voie sa-ți arăt cum să asculți marea, cum să asculți noaptea și liniștea ce te-nconjoară. Lasă-mă să-ți port pașii prin nisip, spre necunoscut, undeva departe în zare, acolo unde se îmbina cerul cu pământul. Lasă-mă să miros florile în locul tău și tu să le simți parfumul, să ascult melodia vieții ca tu să o poți trai. Lasă-mă să-ți spun noapte bună încet și duios. Ți-as arăta cum să plângi cu ploaia, cum să cânți cu vântul, cum să dansezi cu soarele, cum să trăiești cu viața, cum să simți cu sufletul. Te-aș face să vezi minunile, să crezi în ele și nu în ultimul rând te-aș învăța să speri. Sunt gata să-ți ofer totul, fiecare bătaie a inimii mele, fiecare răsuflare, fiecare clipire. Lasă-mă să-ți fiu începutul și sfârșitul, noapte și zi, viață și speranță, lasă-mă să-ți pun iubirea în suflet și tu să o trăiești.

Vrei sa ma cunosti?!Nu imi privi chipul si nu trage concluzii dupa cateva cuvinte pe care le rostesc.Nu imi evalua inteligenta si maturitatea dupa varsta nici dupa conditia sociala.Nu asculta povesti despre mine si nici nu ma privi prin ochii altora pentru ca fiecare ma vede diferit si prea putini ma vad asa cum sunt eu cu adevarat.Nu imi calcula mintea si sensibilitatea dupa greselile facute in trecut pentru ca nu cunosti motivele care m-au adus la infaptuirea acelor lucruri.Nu ma judeca dupa oamenii din aturajul meu,pentru ca nici pe ei nu ii cunostii si fiecare e in felul lui.Vino sa traiesti o zi cu mine.Sa imi vezi esecurile,gandurile si framantarile interioare.Vino sa imi vezi toate starile de la bucurie pana la tristete adanca.Vino sa vezi cum gresesc si cum iert persoanele din jurul meu.Vino sa vezi cum las la o parte durerea mea si o alin pe a altuia.Vino sa vezi cum renunt la multe din dragoste pentru altii.Vino sa-mi cunosti lumea,visele…sufletul.Vino sa vezi cat daruiesc si cat primesc inapo
poza ana_57

ana_57

Varsta:
67 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Busteni,
Romania 
Serioasa,gospodina,pensionara caut domn serios pentru prietenie.
femeie fara poza

anonim123

Varsta:
59 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Targoviste,
Romania 
Inaltime: 1.65 , Greutate:50 kg , par saten inchis, ochii verzi .
femeie fara poza

elisawetta

Varsta:
70 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
Caut pensionar bucurestean in virsta, fara copii ,credincios ,fara vicii, doar pt ajutor reciproc,alungarea singuratatii.

Nu doresc aventuri!
poza gemichaela

gemichaela

Varsta:
64 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
Sincera si foarte sensibila. Caut barbat vaduv sau divortat fara obligatii si daca se poate pensionar sa aiba tot timpul pentru mine.
poza OnlyTime

OnlyTime

Varsta:
65 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Pitesti,
Romania 
De nedescris!happy)

Solitude-Black Sabbath.
femeie fara poza

rodymafy

Varsta:
68 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Ploiesti,
Romania 
doamna singura, prezentabila, 59/1,65/65 kg. fara vicii, fost functionar, acum pensionara, doresc cunostinta cu domn, serios, de calitate, inalt,58-65 ani.