Regulament
Bloguri

Jinx

Nu-s o fire nostalgică în fiecare zi, dar azi, după ce m-am pus pe cântar și am observat că am început să iau în greutate după prea multe ouă kinder și barney... ah tu barney... am devenit nu doar dolofan, ci și o țâră nostalgic... așa că prin aventurile zilei am zis să trec și pe aici în vizită, să citesc ce mai spune lumea... după 13 click-uri observ că încă e greu să faci abuz de super puterea anonimatului și să tastezi tu, mutra aia bleagă care măcar aici poate să orăcăie ce ii place și ce nu-i place. În schimb multă lume face un fel de marketing... adică bă... dacă tot faci risipă de energie să postezi ceva, scrie mă ceva să pot să citesc și eu, nu vreau articole scrise de alte persoane, vreau să-ți văd opinia în legătură cu acel articol, nu vreau să-mi arăți un link pe youtube... pentru că și un hamster e capabil să găsească ceva pe youtube...

Așa că eu, autoproclamatul minotaur, Împărat peste Tuturor, omniscient și sexpert desăvârșit vin cu o lecție gratuită pentru ăştia mai bolnavi de dragoste decât sunt eu...

Să presupunem că ești singur sau singură după caz și vrei să ai și tu parte de ce vezi în filmele proaste dar nimic nu îți iese... Acum marele secret: Dragostea este despre compatibilitate. Adică între tu și el sau tu și ea sau el și el ori ea și ea, el și capra, ea și cățelul etc. Adică între ce vreți voi mai puțin horoscopul, care e un rahat și doar un prost crede că o stea și un prezentator bătut în cap știe ceva despre ce o să fie.

1. Găsește o persoană care te atrage fizic. Care nu-ți provoacă scârbă dacă transpiră pe tine. Pentru bărbați e ușor, că vrei să te urci pe jumate din po****ția planetei și unele obiecte.
Dacă ești femeie e un pic mai greu, că lângă fizic care este secundar, trebuie să aibă și alte caracteristici care să te atragă (Personalitate interesantă și/sau succes în carieră)
2. Compatibilitatea... aici avem baza iubirii... activități, concepții și obiceiuri comune analizezi rapid dacă există și ești un pas mai aproape de dragoste indiferent de rezultat... și opusul, adică rahaturi pe care nu le aveți în comun alea care te enervează și în timp dacă ești mai puțin prost realizezi că astea nu dispar, în timp devin doar mai accentuate.

PS – Pentru cazurile extreme care vor dragoste din aia „eternă” și să crape pământul de ciudă când moare cuplul vostru... faceți alegerea aia cu „să rămân cu ea/el sau nu” numai în momentele în care hormonii nu-s suficienți de puternici să „orbească” creierul.

PiEs2 – Succesul în acest proces este garantat numai în situația in care inteligența nu-i doar un cuvânt găsit prin dex.

https:// youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk

V-am pus și o melodie de demult, pentru că lumea citește mai fericită cu muzică sau cu poze.

Știați că în Africa la fiecare 60 secunde mai trece un minut?

Rembember: „Nothing ever gets easier. You just get stronger.” Guță 230î.Hr. – 195î.HR

V-am pupat
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza alegeri

alegeri

  • Publicat Acum peste 2 luni
eu ti-am zis candva sa nu mai mananci si continutul de la Kinder.. da' tu ... "batman batman" happy
matrimoniale - membru fara poza

Attitude

  • Publicat Acum peste 2 luni
@Rubin... abar n-am

@Katerine... raman dator tongue

@Amedeux toate vocile mi-au confirmat, nu exista creierasi, doar o gramada de pitici....

@SilverDream... io vizitez si cand nu vizitez!

@Tarantula... pentru ca nu stii ce bine imi sta mie in rochie!! Sunt "insatiable"

@Donkey... merge de minune... am tradat cauza temporar... ceva de genul dupa ce nu mai bei alcool 1 an de zile, bei un pahar de vin sa vezi daca esti bine sau nu...

@barbatsimplu... imperiu-n regat in imperiu!

Mi-a facut placere vizita tongue revin mai pe la martisor asa olling on the floor
matrimoniale - membru fara poza

DrLoveee

  • Publicat Acum peste 2 luni
alina,iar esti cu ochii dupa fete?!...big grin....nici barbatii nu fac atatea complimentehappy
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Buna Katerine.Esti foarte draguta in rochia din poza happy
matrimoniale - membru fara poza

Rubin14

  • Publicat Acum peste 2 luni
Eee... Compatibilitatea ... Ce te opreste sa citesti?