Regulament
Bloguri

Atunci și acum

Io n-am prea mult bun simț, oricum cred că prea mult strică, de exemplu pe vremea comuniștilor orice inginer prost era lăudat și pupat în fund de ăia de mai jos oricât de prost și de inapt era. Cică așa era cunoscut pe vremuri bunul simț și așa a fost transmis mai departe. Eu n-am nimic împotrivă să deschid ușa unei femei, să cedez locul din autobuz unei femei gravide sau mai puțin gravide, chiar babă să fie, n-am nimic împotriva salutării persoanelor întâlnite politicos, chiar dacă sunt nişte proști... înțeleg că așa e frumos și n-am uitat nici acum mutrele făcute de mama sau de tata când eram nesimțit. Băi dar cu o măsură!

Uite să luam de exemplu rimele de pe site-ul ăsta... înțeleg să postezi o poezie, înțeleg și faptul că te zgârmă în c*r talentul și dă pe afară, dar ca orice alt c*cat din lumea asta... prea mult strică. Adică dă-o-n p**a mea de treabă... chiar trebuie să simt repulsie când întru aici și să n-am nimic de citit, să îmi fie scârbă să mai deschid site-ul? Unde e lumea care gândește? Care are idei? Care scrie de dragul de a împărți un strop din ei cu anonimii care vor să schimbe o vorbă între ei?

Bă am citit și io poezie la viața mea, în gimnaziu, prin liceu, odată pentru că nu aveam nimic de făcut, chiar am citit din scoarță în scoață un anume Arghezi că aveam și mâncărimi din astea în c*r... dar dacă eram așa pasionat și un minim de talent îmi încercam norocul într-un cerc din ăsta de poezie nu pe matrimoniale.

Îmi aduc aminte și că dincolo de regulament mai sunt și alte norme care trebuie considerate... adică zic eu în mintea mea nu foarte ascuțită dar un creier relativ creț că dacă ai subiectul postării cu punct și dacă nu spui nimic meriți niște palme și o invitație la Bălăceanca... eu n-am auzit în viața mea de poeți fără inspirație, fără talent și mai mult de atât fără discernământ.

Sunt mirat? Nu! Pentru că așa e în țara noastră, fac pariu și că la alegeri o să fie la fel, tolerăm orice, că suntem un popor de proști și așa ne-a fost educația... că nu-i treaba noastră, că-i bine să taci și că nu trebuie să schimbăm nimic, că suntem proști (ca popor).

Azi am primit 98 kg de mere golden și roșii, vecinii sunt fericiți pentru că eu mănânc un măr pe an, nu-mi e așa frică de doctori.

Admine... când ai timp verifică chat-ul că face fițe, stă între mine și pretendentele mele care cu greu încearcă să-mi intre în grații.

Hai că v-am lăsat, mă duc în oraș, poate dau de Arghezi
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

cumva

  • Publicat Acum peste 2 luni
Da, bre. E varza chatul in ultimele zile. sad
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
happy)))
intotdeauna m-ai uimit.
matrimoniale - membru fara poza

Attitude

  • Publicat Acum peste 2 luni
@tarantula... toti care seamana cu mine olling on the floor
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Attitude cati copii ai? happy
matrimoniale - membru fara poza

Attitude

  • Publicat Acum peste 2 luni
@kasle este corect dar cu detalii de pus la punct... pana la urma trebuie sa existe si ceva bun pentru omenire la un compromis de genul... pe partea teoretica la premisa ta... tine cont ca exista si oameni care sunt hoti, violatori, criminali, pedofili s.a.m.d. Am inteles si e buna ideea atunci cand o poti aplica, exclus la modul general.

@SilverDream... niciodata nu am pretins ca-s eu ala matur... happy

@Ashanti important e ca am subiect de scris happy

@Tarantula te-ar mira ca sunt romani care voteaza cu asa ceva? olling on the floor pe mine nu. Sa vezi provincia ce fericita e sa semneze orice fara sa citeasca... am vazut ce le poate mintea pentru o sticla de ulei.

@Who7 happy nici eu n-am spus ca acum a disparut fenomenul big grin
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Kermido da de unde stii tu ca o votez pe Tanti?
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Votati PSD -Ponta si va intoarceti la comunism!