Regulament
Bloguri

Scrisoare către penis!

Dragă tovarăș om cu penis, de obicei nu prea scriu la adresa noastră pentru că motive, dar pentru că-s mereu Gică Contra și pentru că trebuie să schimb macazul în același timp păcălind femeia că-s apărătorul ei (pentru că sex) am zis să scriu sfaturi utile și pentru noi că poate odată cu o partidă de sex norocoasă mai uităm și noi de „supărarea când iți vine, rupi cămașa de pe tine”

1.Rahaturile astea cu războiul între sexe, cu care-i mai deștept au loc doar în mintea voastră... în general o femeie probabil că întreabă abia după nuntă dacă ai terminat un liceu, cel puțin eu niciodată n-am fost întrebat dacă am terminat gimnaziul sau ce salariu am cum se plâng mulți prea mulți... evident nici nu dau motive... sunt genial și niciodată nu las impresia că spăl mașini la Gara de Nord.

2. Agățatul prin aere de superioritate nu merge... niciodată, dacă cineva vă spune așa ceva e prost, bătut în cap și probabil că singura femeie din viața lui este pe pornhub... (site-ul ăla e homepage la browserul meu)

3. Eu în calitate de bărbat omniscient, perfect și sexpert am declarat că dacă ai arfe și te simți un fel de eu dar mai fără talent, trebuie să ai cu ce... de exemplu eu... nu spuneam niciodată că sunt Batman, dacă chiar nu eram! Că sunt! SUNT BATMAN! Dar ideea generală e că nu behăiți la femei dacă sunteți doar niște pițigoi care la primul iz de păsărică începeți să spuneți că iubiți romantismul, că sunteți bijuterii de oameni și că ce norocoase sunt ele că ne-au găsit. Cu excepția cazului meu... unde ele chiar sunt norocoase, la modul general nu-i valabil... degeaba facem tactică, degeaba facem polemică, degeaba grăim filozofie dacă tot supărați pe viață sunteți că nu aveți una lângă voi să vă țină cald noaptea... eu sunt norocos! Am căldură mereu.

4. Ăştia care abordează lucrurile prea serios... nu spune nimeni că nu-i okay să faci pe bărbatul dur și rece și indiferent, bad boy-ul din filme... dar dacă tu chiar ești așa o să-ți spun un secret... ai rămas la nivel de liceu unde poate ai reușit să combini cu greu cea mai urâtă din clasă. În realitate doar ăștia care știu să pună zâmbetul pe buzele sexului frumos sunt la mare căutare...

5. Până la urmă dacă o femeie vrea să facă scandal, să facă... e treaba ei, nu-i ca și cum e nevasta ta și te face de râs, chiar și în situația aia tot tu erai de vină că ți-ai luat așa nevasta... așa că până să arunci cu prune în ea, mai bine uită-te prin oglindă și vezi care îți sunt limitele... pentru că să fim serioși... ești limitat, muritor de rând, nu ești eu, o somitate, semizeu contemporan tipărit să aduc fericirea în inima lor, ești doar tu!

Așea, acestea fiind spuse și foarte supărat că nu mai am caramele... eu plec... uite:
Pa!
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

Attitude

  • Publicat Acum peste 2 luni
@ivaldi... ai citit foarte mult printre randuri... poate prea mult
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Banuiesc ca stii esti provocat la Ice Bucket.
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Alex esti misto cu bloagele tale! happy)