Regulament
Bloguri

N-am

Iubita mea este la fel ca rădăcina pătrată a lui -100, un zece perfect imaginar, prietenii mereu îmi spun să beau cu Moderație, dar pe ăsta nu-l cunosc. Dincolo de aceste adevăruri absolute, în această postare o să vorbim despre mai multe adevăruri din astea incontestabile și irefu *tabile. Pentru că insomnie.
Femeia dacă nu-i urâtă, e frumoasă. Personal prefer femeia frumoasă, pentru că alea urâte nu-mi plac și nici măcar alcoolul nu poate să-mi schimbe părerea. Dar n-am nimic împotriva unei femei urâte, că și eu pentru una sunt frumos pentru alta sunt urât, depinde de x factori, mai puțin importanți. Dar când mă vrăjeam pe net, dacă observam că tipa scrie relativ corect, că nu are mircisme din alea cu „msk” în loc de mulţumesc, „bncf” care cică e „bună, ce faci?” ceream o poză să văd dacă aș scoate tipa la un cico sau nu. Degeaba ieși la întâlnire daca nu există nici un fel de atracție fizică, nu? Dar de când eram copil pe mirc până în prezent observ că tactica e la fel... dacă ceri o poză, primești o replică tâmpită de genul „Da ce contează doar fizicul? Ești așa de superficial?” nu fată, tu ești superficială dacă crezi că astea nu contează, ba chiar enervantă dacă aburești cu texte din astea de doi lei și o logică bolnavă de genul „Lasă că dacă-l vrăjesc bine, nu o să fugă de mine dacă sunt un pigmeu obez, negru, chel și îmi dau cu feromoni de dihor să-mi atrag masculul. Total greșit! Mai bine vezi din prima dacă te place sau nu... altfel nu-ți pierzi doar timpul tău ci și pe al lui.

Alt adevăr absolut și incontestabil este că bărbații au testosteron! Medicii susţin că bărbaţii cu un nivel mai mare de testosteron vor fi aproape mereu câştigători în lupta pentru o femeie. Aceştia se bucură de mai multă fermitate, de o mai bună stăpânire de sine, de autocontrol atunci când vine vorba de conversaţia întreţinută şi de ceea ce numim sex-appeal, carismă, “vino-ncoa”. Asta e cu dedicație pentru ăștia care își fac un țel din a face pe deștepții cu mine și să-mi arate ei mie ce și cum stau lucrurile...vă pupă Billy, cățelul meu de la țară!

Un ultim adevăr absolut (pentru că cifra 3 e cu bulan cică – iar mie mereu mi-au plăcut bulanele): ce-i frumos la o femeie, nu-i prea plăcut la un bărbat! De exemplu romantismul excesiv, fustele, costumul de baie din două bucăți sau pozele cu bot de rață!

Noapte bună!
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

Attitude

  • Publicat Acum peste 2 luni
@33ion, nu testosterul in exces face barbatul violent sau sa umple puscaria... e treaba de educatie si alti factori dar n-am chef sa intru in detalii... la fel cum un caine educat nu are acelasi comportament cu un caine tembel, un copil educat nu are comportamentul unui razgaiat tembel... you get the point! In legatura cu faptul ca si ele vor un barbat ingrijit e normal, acum doar preferintele difera... mie imi place femeiea sa aiba par doar pe cap, sprancene si gene restul nu, are si ea dreptul sa vrea un barbat acadea tongue olling on the floor

@kadin kissvin vin vin

@h7gh3picomole4 Normal ca stiu, de ce crezi ca ne luptam aici cu mareea? Yep, the brotha know olling on the floor