Regulament
Bloguri

povestea caprei cu trei

A mai trecut o duminică, un bilet la pariuri pentru că fotbal, o pizza prin oraș pentru că lene și burlac, iar acasă am aruncat în altă cameră hainele care-s de spălat mâine, pentru că azi e sărbătoare (cel puțin așa să par religios nu leneș). Evident că cel puțin două dame și prea mândre șoferițe mi-au stricat puțin dispoziția nu doar pentru că semnul de sens unic e valabil doar pentru bărbați iar ele fac o excepție ci și pentru simplu fapt că una a stat doar 10 minute să potrivească mașina lângă locul de parcare până să-i ofer serviciile mele de parcagiu profesionist, evident că era și urâtă altfel era o placere! Dar astea sunt irelevante și nu-i casa mea să-mi fac de cap fără cenzură cum îmi place mie așa că să vorbim despre curtatul modern, egalitatea femeilor și atitudinea lor (despre bărbați las sexul frumos să orăcăie ce dorește, nu fac discriminare, dar din nefericire sunt nevoit să precizez că nu prezintă interes pentru mine)

Curtatul modern... fiind protejați aici de anonimat hai să vorbim deschis pe aici și poate mai ne luminăm un pic și noi bărbații în privința preferințelor voastre. Eu personal consider că o femeie care flirtează vrea să te cunoască vreo 2 luni pe chat, e risipă de timp... n-am nimic împotriva socializări virtuale sau telefonice o perioadă, să-i spunem de maxim o lună, să-ți faci o idee că nu-i prost, că nu-i aurolac și că nu plânge zilnic ce grea e viața, dar astea sunt marketing fals... până nu ieși mutră-n meclă la un cico, e frecție... și de ce spun asta? Pentru că gargara asta cu „lasă că-l fac pe fraier să fie leșinat de ce mișto sunt eu să nu fugă de mine la prima întâlnire” merge doar la tractoare și tractoriști (nu că am ceva cu tractoriștii, dar au standarde mai mici la femei)... eu prefer puțină socializare, puțin flirt, daca există puțină atracție văzutul în oraș pentru că atunci e momentul decisiv când o femeie știe daca vrea să aibă sau nu de a face cu tine ceva. Vreau să știu... de curiozitate... voi cât vorbiți cu un bărbat până să „riscați” o ieșire cu el?

Egalitatea femeilor... dacă de pe vremea când vrăjitoarele ardeau prin orașe cum arde acum carnea pentru șaorma, tot vor egalitate... sunt curios dacă ele înțeleg această noțiune. Egalitate înseamnă că orice face un bărbat trebuie să facă și ea fără să mai facă abuz de expresii absurde „cum să fac eu asta, eu sunt femeie”... echitatea este altceva, dar niciodată n-am auzit o femeie să iasă-n stradă pentru echitate.

Atitudinea sexului frumos, ăsta e un alt subiect tabu pentru prea multă lume, dar miserupismul meu nu are limite și dacă supăr o domnișoară sau o femeie cu care n-am absolut nici o treabă, este egal cu cel când supăr pe una care o știu... don’t give a f*ck! De ce în prezent, majoritatea femeilor au impresia că-s urcate pe un piedestal doar pentru că au vagin? Scrie undeva, a fost un congres la Geneva de nu știu eu... sau... care-s motivele pentru care tot mai mult circulă zvonul că fițele înseamnă atitudine? Orice bărbat cu cap o să spună mereu „altă proastă” și îşi vede de drum fără să fie impresionat cu ceva. Îmi pare rău doar că-s prins într-o generație unde bunul simț, feminitatea, senzualitatea și inteligența sunt o raritate într-o singură femeie, în general ai nevoie de vreo 2 pentru a completa lista.

Citatul zilei: Fuego e ghei!
Lin****i cu muzică: Fuck it, I’m lazy
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

Attitude

  • Publicat Acum peste 2 luni
@Ema, pai troc, mai scrie si tu despre vrabiuite, randunici...

@kadin te pupa si baetu!
matrimoniale - membru fara poza

cumva

  • Publicat Acum peste 2 luni
Eu n/am reguli. Ca sunt trei zile sau 100... Uneori, incurca si distanta.
Dar sigur un profil gol care deschide discutia cu "buna, scumpete, hai sa ne vedem la o cafea" n/o sa apuce sa ma vada happy

Si daca va inchipuiti ca toti barbatii is curajosi si gata de intalnire... Well...
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Attitude are nevoie de un impuls.Atata tot.Trebuie sa capete curaj.
matrimoniale - membru fara poza

Attitude

  • Publicat Acum peste 2 luni
@ame mi-am pornit televizorul la meci si mi-am deschis o bere daca tot mi-ai sugerat asta (desi nu-s framanatat) Seara placuta pentru toata lumea
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Alessa+Attitude? happy Poate ar fi un cuplu misto atunci
matrimoniale - membru fara poza

Attitude

  • Publicat Acum peste 2 luni
@Tarantula89 nu prea repede, mai dupa sarbatori asa happy)
matrimoniale - membru fara poza

Attitude

  • Publicat Acum peste 2 luni
olling on the floor kiss buna buna, m-am plictisit si eu un pic ce sa fac big grin
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Attitude am impresia e ca tie iti trebuie o iubita repede happy)