Regulament
Bloguri

Un cartof

Niciodată n-am fost pasionat de monden. Parcă o bere rece și cartofi prăjiţi merg mai bine după o femeie care știe să-și lase eticheta acasă când vine vorba de sex. În plus, n-am auzit în viața mea vreun bărbat să zică „Mamă ce erecție mi-a provocat când mi-a povestit despre ce a făcut *introdu o vedetă handicapată aici* la nu știu ce concert pentru salvarea femeilor inteligente de la dispariție”. Nici nu-mi pasă cu cine și-o trage Udrea, Bănică sau altă persoană care apare la televizor prin emisiuni una mai imbecilă decât cealaltă, pentru că așa sunt io și nu-mi pasă. Dar nu înțeleg de ce în lumea asta matrimonială lucrurile stau invers decât normalul.

Dar fiind burlac și sincer încă îmi place acest statut dar totuși sunt un romantic incurabil îmi spun mereu că mai există și femei care au de oferit mai mult decât sex. Feminismul nu-mi displace, îmi place când văd ipocrizie și ironie tâmpițică unde apar protestatare îmbrăcate în curve cu mesaje „Corpul meu alegerea mea” sau „Dacă mă îmbrac precum o c**vă, vorbesc precum o c**vă, mimez gânditul precum o c**vă, nu înseamnă că sunt o c**vă”... e chiar hilar și consider că râsul e sănătos în orice situație!

Acum că avem o idee generală despre ce nu-mi pasă și ce subiecte sunt ridicole de abordat, să vorbim și despre ce îmi place la o femeie:

1. Dacă este fițoasă, să aibă cu ce! Altfel automat primește o etichetă cu „Altă proastă” și e foarte greu să o dezlipești indiferent cât de mult alcool este folosit.
2. Femeia trebuie să fie inteligentă și capabilă de conversație. Dacă ai impresia că o conversație trebuie întreținută doar de bărbat sau că EL trebuie să-ți stârnească ție interesul pentru că nu știu ce motive... BANANE! Află că tu ești în egală măsură obligată să-i stârnești lui interesul (Are de ales cel puțin sau la fel de multe pretendente ca tine și ținând cont că sunt mai multe femei pe planetă, balanța nu-i chiar in favoarea ta)
3. Îmi place o femeie care este fericită și când nu are o relație!

Mai era treaba cu citatul zilei?! „Bărbatul care susține că locul unei femei este în bucătărie clar nu știe ce să facă cu una în dormitor”

Manelele zilei:

https://youtube.com/watch?v=kI6MWZrl8v8
https://youtube.com/watch?v=GROdIwG_7Ok
https://youtube.com/watch?v=Xz-UvQYAmbg

Gata, mi-am terminat cafeaua
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

Attitude

  • Publicat Acum peste 2 luni
@cybele nu mereu trebuie sa fie doar 1 big grin
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
"3. Îmi place o femeie care este fericită și când nu are o relație!"

Dupa o indelunga perioada de filosofeala, am ajuns la concluzia ca o femeie singura poate fi cat se poate de multumita, vesela, satisfacuta de ce face, cu preocupari si hobby-uri, implinita si mandra ca mama... dar fericirea tine de viata in doi. Suntem animale sociale, fericirea femeii tine de prezenta unui barbat happy
matrimoniale - membru fara poza

Attitude

  • Publicat Acum peste 2 luni
mi-am luat ciocolata cu biscuiti
poza Elleannor

Elleannor

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ame, tu stii ca eu te apreciez tare mult, da' nu pot sa-ti dau dreptate atat de usor. Sadica mea placere, e sa te perpelesc, pen'ca ca stiu ca-ti place si tie ! :-P
poza Elleannor

Elleannor

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ce te faci, "barbate" daca dai peste o femeie care gestioneza extrem de bine atat inteligenta academica cat si cea emotionala ??
poza Elleannor

Elleannor

  • Publicat Acum peste 2 luni
S-avem pardon, Ame ! Intotdeauna depinde din ce unghi privim problema. Stii bine ca, privita din alta pozitie, pare mai mare, in realitate, e la fel .......olling on the floor
poza Elleannor

Elleannor

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ia sa luam nitica atitudine :
- apreciez barbatii care stiu sa impleteasca seriozitatea cu simtul umorului, care stiu cand sa vorbeasca si cand sa taca.Care stiu sa fie tandri, hotarati, calmi.Nu am un stereotip in materie, dar e necesar sa detina minime calitati necesare, carora sa le raspund pe masura si care nu ar trebui sa fie o povara pt ei, ci un mod de viata ! Am mentionat sinceritatea si romantismul ? Sau faptul ca tin foarte mult sa ne respectam libertatea unul altuia ? Si inca vreo cateva, care definesc tipul de barbat inteligent! E mult, e greu, e paranormal ??

Dar, cel mai mult apreciez la barbati faptul ca datorita lor am invatat sa ma descurc foarte bine singura !!
poza Elleannor

Elleannor

  • Publicat Acum peste 2 luni
Completare : atitudinea unei femei depinde de multi factori: de stare, de timp, de cauza, de persoana, etc, etc. Nu poti cataloga o femeie, dupa cateva vorbe si trei minute de conversatie si acelea din spatele unui monitor, sa fim realisti. Da, iti poti forma o impresie, dar nu poate fi definitorie in ceea ce priveste acea persoana, in afara de acest aspect, depinde si de scopul pe care il urmaresti cu acea femeie.
poza Elleannor

Elleannor

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ame, stiu ca esti solidar, ca doar esti barbat, dar......cuvintele "daca" si "trebuie" din primele doua puncte de mai sus, sugereaza conditii ! Compara cu punctul 3 care intr-adevar, mentioneaza, fara insinuari misogine, ce-i place lui la o femeie !
poza Elleannor

Elleannor

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ce-ti place, Indra ? Barbatii care pun conditii ? Wake up !