Regulament
Bloguri

Macaroane

https://youtube.com/watch?v=LhwbnM50P9s

Vine toamna. Toamna este un sezon frumos pentru mine. Îmi place răcoarea. Îmi place când plouă. Când ea e udă și ne jucăm pe capota mașinii. Îmi place când bei o bere seara cu băieții și ajungeți la un fotbal deși a doua zi toți muncesc. Îmi place și să observ atât femeile dar și bărbații în sezonul de menstruație permanentă. Deși nu pot să spun că toți fac așa… vorbim cel puțin despre o majoritate.

Masculul e mișto toamna! E vremea să-și scoată treningul de fâș, geaca de piele și pentru ăia plini de ei și de steroizi (aka „suplimente alimentare”) maioul (da, exact așa îl numesc ei). Tot în perioada asta este apogeul existenței lor fiind la un pas mai aproape (indiferent de vârstă) de sezonul ăsta în care femeile sunt la apogeul sexualității lor. Mai arunci și niște benzină pe foc pentru că vin sărbătorile de iarnă și toate sunt mai disperate să-și agațe un partener… ai furtuna perfectă. De ce e mișto masculul toamna?! Pentru că la mulți dintre ei începe și perioada de menstruație! Dacă iți place să vezi ciudățenii la documentare când pornești tembelizorul, atunci sigur o să apreciezi și să observi bărbații toamna! Acum încep majoritatea să fie ofticați pentru că nu mai e vară, că nu au văzut și ei nici măcar o vulvă și fiind niște macho ei nu plâng, ci încep să aibă toane, scurgeri și devin panicați… acum începe sezonul când la bere toți povestesc despre cele 1476 de femei cucerite când au fost un uichiend la mare, despre cum toate îl caută în disperare și abia are timp să mai iasă cu băieții la bere. N-am nimic cu berea. Îmi place și sexul beat.

La domnișoare e invers. Ele nu-s dezamăgite de un eșec, dar ele devin ambiționate. Acum vine sezonul când nu-i prea cald să te lipești de unu, nu-i prea rece să ai nevoie de o sursă externă de căldură. E perfect să exploreze latura aia nărăvașă care o țin închisă în restul anului. Acum încep toate să posteze statusuri din alea postate de idioții cu mesaje motivaționale sau bloggeri ăia de sunt femei 100% dar încearcă să pară bărbați cum e Radu F Constantinescu, fiind singurul motiv pentru care am blocat pe faisbuc o femeie. În fine să revenim la subiect… toamna ele încep să agațe! Uimitor dar există și astfel de femei, iar după o vară singure, ies la vânătoare… exact ca în filmulețele de pe youtube unde cineva admiră o pisică drăgălașă, că vai, ce dulce și inocentă e… apoi o vezi cum aleargă un câine să-l facă zdrențe… e ceva surprinzător și periculos rău… cât bărbatul e gură cască de uimire ajunge fără să realizeze că-i băgat într-o relație… PRUDENȚĂ!

Toamna mai îmi place dintr-un motiv… că începe circul pe matri… și îmi vine cheful să hibernez iar până la anul pentru că încep să apară iar tabere, iar frustrări și ținând cont că îmi place să discut despre idei, acțiuni și păreri, nu despre care și cum e fiecare… pentru că plictiseală.

Sunt așa de plictisit că nici nu prea mai am ce să citesc pe aici… acum sincer… doar postări de un paragraf, doar o râgâială cu două-trei cuvinte… noroc că vine uichiendul, o să-mi fie dor de… am glumit olling on the floor
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

Attitude

  • Publicat Acum peste 2 luni
@toată lumea: Da olling on the floor
matrimoniale - membru fara poza

souvenir

  • Publicat Acum peste 2 luni
majoritatea oamenilor sunt satisfăcuţi de aparenţe, de parcă ar fi realităţi, şi sunt adesea mai influenţaţi de lucrurile care par a fi într-un fel decât de cele care sunt într-un fel. - machiavelli