Regulament
Bloguri

Cum atârnă?

Eu mereu sunt fericit, pe lângă faptul că sunt omniscient și doar perfect din restul punctelor de vedere, mi-am dezvoltat destul de mult miserupismul și am devenit imun la tot ce se întâmplă cu țara asta unde procentul idioților și pițipoancelor bate la fund procentul persoanelor cu caracter, demnitate și inteligență. Clar există și persoane de calitate pentru că am cunoscut și o să mai cunosc o gramadă până ajung bătrân și senil dar asta nu înseamnă că nu există și rahați pe trotuare, chiar dacă evităm să călcăm pe ei…

Dar n-am chef nici să vorbesc despre fericirea mea (așa cum e ea în toată burlăcia mea) și nici despre persoanele care prin simpla lor prezență ți-au făcut ziua mai bună, azi vorbesc despre misoginism pentru că tot mi-o spune cate unul în ultima perioadă. De cele mai multe ori este unul prost făcut grămadă. Nu am fost și nici nu am să fiu. Nu fac discriminare. Urăsc pe toată lumea în mod egal fără să țin cont de rasă, sex, specie, orientare politică și meserie. Recunosc, mi se întâmplă și mie să urăsc mai mult femei decât bărbați, dar e pur și simplu ceva conjunctural. Dacă îmi iese în cale un bărbat prost, n-am nici o problemă. Că nu am curiozități legate de el. N-am de ce să-l urăsc. Îl ocolesc și gata. Dar o femeie care arată bine și e proastă, mă enervează. Că vreau să o ***. Să o ***i trebuie să stai în proximitatea ei. Cu cât stai mult în acea proximitate, cu atât ești expus la mai multă prostie și îți vine să o articulezi. (N-am ajuns niciodată să pocnesc o femeie, dar nu înseamnă că nu au fost și cazuri unde parcă o cere cu pasiune)

Dar nu fac discriminare. Spre exemplu ****ul ăla din Titanic a făcut discriminare când urla ca din gură de șarpe „Femeile și copiii să urce primii în bărcile de salvare” și îndeamnă la sexism. În plus uterul și facerea de puradei este o calitate demnă de admirație și protecție doar într-o situație în care ar fi deficit de puradei și în prezent chiar nu-i cazul.

Am și o singură frustrare, nu că-s misogin, pentru că am stabilit deja că nu-s, ci pentru că niciodata n-am reușit să conving un prost că e prost. Este un fel de Moby Dick pentru mine și nu pot să renunț la asta, mereu cred că ăsta o sa fie prostul pe care îl conving că-i prost. Dar nu poți să faci asta. Prostul nu are logica necesară pentru a asimila și procesa atâta logică. Prostul mereu o să argumenteze cu EȘTI FRUSTRAT! Proștii îl folosesc ca sinonim pentru nef***t.

Am scris despre astea pentru că am văzut vreo 3 accidente rutiere azi cu proști care au uitat că-s la volan și au ciocnit alte mașini doar pentru că sunt proști, două din cazuri erau femei care se uitau doar în oglindă și au ajuns în intersecție pentru că curgea rimelul și un idiot înmatriculat prin Bulgaria care a decis că deși au verde dușmanii el e mai special și are voie. Nu doar în trafic trebuie să arzi mai multe calorii din cauza idioților și proștilor, dar și ca pieton ai viața la fel de grea…
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Elleannor

Elleannor

  • Publicat Acum peste 2 luni
Alexe ??? ;winking
Ca sa f*** o femeie , nu trebuie sa stai in proximitatea ei, ci chiar calare pe ea ! Si nu inteleg in ruptul capului de ce te raportezi la altii, la altele, la orice altceva decat tine si eu-l tau. In fine !
Sa zicem ca ai traversat o stare mentala dizarmonioasa !! happy
matrimoniale - membru fara poza

Attitude

  • Publicat Acum peste 2 luni
vointa sa fie, restul e can can!
matrimoniale - membru fara poza

Attitude

  • Publicat Acum peste 2 luni
vezi pisi cate ai in comun cu ei olling on the floor
matrimoniale - membru fara poza

Attitude

  • Publicat Acum peste 2 luni
ah... pai de ce nu zici ma asa? N-am stiut ca am voie sa postez doar poezie si la.ba.re.li de umezit buzele femeilor! Daca si un text este considerat agitatie in ziua de azi, probabil ca o sa las artistii adevarati sa posteze trenduri epice, citate generalizate si link-uri youtube... ba da, conteaza foarte mult cum ma vede lumea, in special barbatii care nu fac altceva decat sa-mi spuna cat si cum sunt eu pentru ca toti ne-am tras de sireturi la bere prin oras de sute de ani... data viitoare o sa scriu despre ce minunati sunt toti si egali, o sa pun niste citate smiorcaite gen "inteligenta se naste din curiozitate" - Oscar Wilde si o sa activez si eu cot la cot pentru salvarea pinguinilor din africa... poate atunci o sa fiu si eu laudat de toti cei care sunt o parte importanta din viata mea! Faptul ca fericirea mea nu-i legata de idiotii pe care i-am intalnit in trafic sau de o femeie din viata mea, nu inseamna ca-i o aberatie, eu consider ca aberanti sunt aia care cauta o femeie doar pentru fericire cand ei nu stiu sa fie oameni singuri, dar intr-o relatie... ah am uitat... e normal sa devina niste paranoici gelosi si frustrati pe orice miscare face femeia, aia e iubirea big grin Vezi tu... e vina mea, am crezut ca "bloguri" inseamna "bloguri" nu doar o reclama penibila pentru a atrage o femeie.