Regulament
Bloguri

De la lume adunate.....

Zilele trecute, la o cafeluta de dupa amiaza, in compania unui grupulet de domni si doamne, la finalul unei discutii neinteresante pentru mine, dar inevitabila pentru urechile mele, am surprins o zicala care m-a facut sa ciulesc urechile si sa zambesc amuzata ! Doamna cu pricina, cu multa experienta de viata in (si pe la )spate, concluziona, la o poveste dramatica a unei prietene mai putin norocoase in amor, cu urmatoarele cuvinte: “Draga mea, moare-un cal, te sui pe altul !” .
“Hait”, zic , 'ai ca nu e rau deloc ! Cu argumentele de rigoare, ne-am lasat purtate pe aripile discutiei, dandu-i doamnei, in final, dreptate in unanimitate ! Observati, va rog, ca am folosit femininul……pentru ca domnii au ramas interzisi atat la zicala, cat si la argumentatie, chiar daca, probabil aveau si dansii vreun proverb similar prin tolba ! Pozitiva gandirea po****ra si daca stau bine si ma gandesc, chiar de leac, ceva de genul “ cui pe cui”, valabil in…alt domeniu de "activitate”. Acuma, cine sunt eu sa ma opun acestor indemnuri, pline de intelepciune, probate de-a lungul timpului si cine ma impiedica sa nu le urmez? Ce-mi trebuie : curaj, atitudine, hotarare si perseverenta. Ce mai lipseste ? A, calul !! big grin
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

souvenir

  • Publicat Acum peste 2 luni
"Când Fecioara Maria îl naștea pe Iisus, mai toate animalele au fost liniștite. Cu excepția cailor, care au făcut o gălăgie de nedescris. Iar Maica Domnului i-ar fi blestemat se fie animale mereu flămânde cu excepția unei singure zile din an: de Ispas."

despre bietul cal ...
poate ca prietena primea caii in dar ... si nici nu se uita la dintibig grin
ma intreb cum si-ar fi schimbat indemnul daca avea unul troian ...
poza Elleannor

Elleannor

  • Publicat Acum peste 2 luni
Hai sa-ti descretesc fruntea, Ame si sa dormi cu zambetul pe buze !! Sa nu mai zici ca sunt rea ! happy

https://youtube.com/watch?v=yXGtTCZr4Tk

No comment !
poza Elleannor

Elleannor

  • Publicat Acum peste 2 luni
Off, Ame, nu vreau sa fie intarcat !!! happy)) Si nici prea tanar, ca nu ma mai scap de el !! Am avut, stiu cum e si nu mai vreau ! big grin
poza Elleannor

Elleannor

  • Publicat Acum peste 2 luni
Da' de ce sa am batai de cap cu herghelia cand pot inchiria cu ora sau cu ziua ? Ca mergem la alta zicala care spune ca nu e nevoie sa tinem un porc intreg pentru 100 de grame de carnat!

Radem si glumim, dar toate au un dram de adevar ! Ne e frica de raspundere, de esec, de minciuna, etc. Oare de ce nu putem fi buni si blanzi si sinceri si hotarati ? De ce nu vrem sa construim si ne place sa furam de-a gata ? Caci iar imi aduc aminte de alta zicala care spune ca e interesant si fascinant drumul si nu destinatia......
poza Elleannor

Elleannor

  • Publicat Acum peste 2 luni
Vezi, Karmina, ei sunt buni la nechezat, dar cand e vorba de o treaba serioasa, de un trap in doi, cam dau bir cu fugitii .

Ame, dex-ul zice la pozitia carlan ca este un fel de berbece castrat ! Chiar asa ?? Li s-a starpit semintia ?? happy)
poza Elleannor

Elleannor

  • Publicat Acum peste 2 luni
Le pun jarul dinainte , Ame. Plus probele obligatorii si eliminatorii : tractiune, calarie, anduranta, etc......winking)