poza alexaparaschiva

alexaparaschiva

Varsta:
56 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Falticeni,
Romania 
Sunt o persoana sincera, sociabila si directa. Doresc o relatie serioasa si cat se poate de sincera. credincioasa ,ortodoxa cu mult respecte ceea ce astept si de la pers care va fi an viata mea.
poza alexis1958

alexis1958

Varsta:
65 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Sfantu Gheorghe,
Romania 
Sint prietenoasa,harnica,sincera si de cuvint,nu-mi place minciuna si mitocania mi-ar place sa intalnesc un barbat pe masura,iubitor, respectuos,atentie-nu-mi doresc barbat frumos numai sa ma iubeasca,imi place sa gatesc,de fapt este hobiul meu i-mi plac plimbarile sportul,muzica dansul ,sint o fire vesela dar cind e vorba de seriozitate stiu sa adopt lucrurile in asa fel incit sa iasa bine sint cocheta i-mi place frumosul si incerc sa ma bucur de el in viata ,mi-as dori ca persoana care se intereseaza de mine sa fie linistit,optimist,vesel,binentel es si cu o situatie materiala buna,as dori sa cunosc un barbat din afara tarii dar de origine romana,poate sa fie deasemenea si roman dar cu caracterul descris mai sus,incercati sa ma contactati sint o carte deschisa,imi place sa interactionez cu oamenii ,i-mi place sa traiesc printre oameni.
poza Anca_

Anca_

Varsta:
66 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
?, Romania 
Persoana prietenoasa, sociabila si echilibrata, apreciez spontaneitatea si veselia. Si pentru ca viata e "roz" putin simt al omorului, pardon, al umorului nu strica, ba chiar ingrasa! Reactionez cu calm, de cele mai multe ori, si cred ca exista solutii in orice situatie.PS. persoanele sub 50 ani rog sa nu ma mai deranjeze.Multumesc!
poza ANISSIA

ANISSIA

Varsta:
55 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Bucuresti,
Italia 
DOAMNA DIVORTATA 47 ANI , CAUT SUFLETUL PERECHE , MINIM 47 ANI ,Contacteaza -ma online sau prin mesaj ..... COMUNICAREA INSEAMNA MULT !
poza antoniada

antoniada

Varsta:
61 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
cei obraznici si fara poza... ii rog sa nu stationeze pe aici.Multumesc pt.intelegere....sper
poza cecilia38

cecilia38

Varsta:
51 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Miercurea Ciuc,
Romania 
optimista,modesta singura ,divortata fara copii, fara obligatii, restul descoperiti pe parcurs, cu bune cu rele !
poza doar pentru membri

ceciliaiuliana

Varsta:
72 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Timisoara,
Italia 
,,Valabil pentru barbatii mai mici de 55 de ani sa nu ma caute ca nu vor avea castig de cauza ",, Simpatica vaduviara "si de esti vaduv ca si mine si crezi in ,,ADEVAR- IUBIRE "Ma cauta atunci pe mine " sa mergem inspre ,,MANTUIRE "!,,Fericit este omul care gaseste intelepciune "si omul care dobandeste discernamant "caci castigarea ei este mai buna decat castigarea argintului si rodul ei este mai de pret decat aurul "Ea este mai pretioasa decat coralii si nicio alta desfatare nu se poate compara cu ea .In dreapta ei sant zile multe "iar in stanga ei sant bogatii si glorie .Caile ei sant cai placute si toate drumurile ei sant drumuri ale pacii .Ea este un pom al vietii pentru cei ce o apuca si o tin strans "sant numiti fericiti !,, Fire " calma vesela si pusa mai tot timpul pe glume+un povestitor adevarat al timpurilor vechi si noi..
poza dana1957

dana1957

Varsta:
66 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
simpla ,,sincera ,,sensibila ,,cu mult bun simt ,,inima mare suflet bun sa te legi cu el la rana , Hai sa incerca poate cine stie se va infiripa o relatie frumoasa ,, curata pura intre noi ,