poza cristina06

cristina06

Varsta:
44 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
Sunt un om deschis, vesel, cu simtul umorului, cu toata tabla pe casa happy. Imi plac oamenii care stiu ce vor, evit laudarosii si, in general, persoanele care adora sa se auda vorbind.
Nu vreau o relatie la distanta, sunt atrasa de tipii inalti, evit analfabetii, nu ascult manele, nu imi doresc sa fiu pansamentul nimanui (am stat doi ani sa ma "vindec" dupa o relatie luuunga, te inteleg daca suferi, dar nu sunt buna de pus pe rana), nu-mi plac barbatii pensati sau cu mai multe bijuterii decat mine, nu sunt gerontofila, nu vreau sex ocazional si nu imi doresc sa experimentez sexul cu alte femei. Se pare ca trebuie sa lamuresc toate aceste aspecte! happy
poza Smr_roxana

Smr_roxana

Varsta:
29 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
Urăsc demagogia in toate formele ei insa dat fiind faptul ca pe acest site exista si rubrica ,,Descriere proprie" voi încerca sa spun câteva cuvinte despre mine ! voi începe prin a spune ca sunt o persoana directa(scurt si la obiect) sociabilă si implicată in tot ceea ce fac ! nivelul de inteligenta presupun ca poate fii studiat pe parcurs ! Ce imi doresc de la acest site? șansa de a putea socializa ...(pentru început ) ,poate chiar șansa de a cunoaște acel om special deschis si inteligent !