Regulament
Bloguri

.... soul searching .....

Am citit undeva, la un moment dat, că nu am avea nevoie de o “jumătate” care să ne completeze. Ca ar trebui să ne simțim împliniți ca si persoană si sa fim noi înșine împăcați cu noi înainte de a ne gândi la o eventuală viață de cuplu.
Nu voi intra în prea mult detaliu pe această discuție (cel puțin deocamdată) pentru că, sincer, în momentul de față nu ma simt pregătit pentru o astfel de discuție.
Vreau să vorbesc în schimb despre ce cred eu că înseamnă să te simți împlinit. Cred că înseamnă să fii fericit, fericit cu ceea ce ai, fericit cu modul în care îți trăiești viața.
Iar asta m-a făcut să mă întreb ce ma face pe mine fericit.
Deocamdată sunt fericit cu slujba pe care o am. Dar ce se întâmplă în timpul liber ? Aici se cam complica situația .... de ce? Pentru ca am uitat cum sa il umplu cu activități care să însemne ceva pentru mine si care sa imi aducă bucurie.
Si asta vreau si am inceput sa schimb. Am inceput sa ma plimb din nou cu bicicleta pe unde vad cu ochii cu o cameră foto în rucsac, capturand pentru totdeauna momente unice pe care natura se decide să mi le destăinuie. Am inceput sa merg din nou la pescuit unde liniștea din jur ma ajuta sa imi pun ordine în gânduri. Am inceput din nou sa petrec ore întregi cu prieteni vechi si noi, dezbatand si rezolvând toate problemele omenirii sisi amuzandu-ne din cele mai stupide motive.
Dar parca nici asta nu este îndeajuns ... mai lipsește totuși ceva. Am descoperit că îmi lipsește sa imi aștern gândurile, trăirile, simțirile pe hârtie. Si am mai descoperit că îmi place să las pe cei din jurul meu sa vada puțin din ceea ce se întâmplă în interiorul meu si poate, în cele din urmă, sa ajung sa ma inteleg si prin ochii lor.
Si aici interveniti voi dragelor si dragilor, veți citi (cei si cele care vor evident) tot felul de texte (unele mai bune, multe altele probabil mai proaste – dar toate izvorate dintr-o minte care nu prea sta locului) si sper ca prin comentariile voastre si reactiile voastre sa pot sa ma cunosc mai bine.
O seară plăcută va doresc !
https://youtube.com/watch?v=1n4E74tE1nU
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza polonic

polonic

  • Publicat Acum peste 2 luni
buna dimineata doamnelor ! big hug

https://youtube.com/watch?v=0wKHzD9qxCI
matrimoniale - membru fara poza

dude_me

  • Publicat Acum peste 2 luni
Mulțumesc mult pentru comentarii ....
Unii dintre voi probabil nu au înțeles probabil ce vroiam sa spun ... nu vreau să mă cunosc exclusiv prin ochii voștri ... vreau să adaug și această dimensiune cunoașterii de sine ...
Astrid ... inteleg ce vrei să transmiți ... Dar sper să nu fie si cazul meu cand va veni momentul respectiv ...
Angel .... Pentru tine oricand ...big hugrosebig hug
poza polonic

polonic

  • Publicat Acum peste 2 luni
S.O.S. vine de la "save our souls " !
iar radiofonic se spune "mayday" ( vine de la ceva asemanator in franceza )
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
big hug

Doamne!
De cand nu am mai citit un articol de-al tau!
Mereu ma faceai sa lacrimez!happy

....

Intr-o seara,un domn ,pe chat ,m-a intrebat:"la ce ai fi dispusa sa renunti pentru a fi fericita"?thinking

Sincer,m-a incurcat pe moment!
Am ramas cu atat de putine lucruri/placeri/oameni,incat...n u as putea renunta la nimic/nimeni
Prin urmare ,la acest moment ...pot spune ca sunt fericita ,chiar daca nu sunt,pentru ca nu trebuie sa renunt la nimic ...happy
matrimoniale - membru fara poza

dude_me

  • Publicat Acum peste 2 luni
Bine v-am găsit ...